Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar netten dnleyebilrseniz eger Farid Farjad isimli sanatçının çok güzel keman resitalleri var..
ayyy bi dinleyin insan huzur buluo vallaaa

valla bilmiyom dilayım ya çok ta geçmedi aslında 35 günde diyodum 4 gün geçmiş oluyo hayırlsı bakalım

kıs şunu anladım benim banyo köpüğüm hepinizin içindeki azgın canavarı çıkardı..
megersem bi kıvılcım bekliomuşsunuz...
yoo bende zaten wardı hep öyle azgın bi canavar
balayına giderken bilem jakuzili manzaralı oda tercih ettim elalem olmadan cakuzimizde başbaşa olalım diye
köpüğümü fln da yanımda götürmüştüm tabi bisürü de sexi gecelik çamaşır :roflol:
yeni bişiy diil yane bendeki sapıklık şimdik hamilelikte törpüledim biras mecburen

allah yardımcın olsun ozman...

heralde kocişte gitmez o zaman işeeeeee :asigim:Şeniz

yokkk kııı o kesin giderdi...

ayy kiiizz ne günlerdii..
bizimde cakuziliydi odamizzz delikafadulden
köpür köpür oynuyoduk heeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama şimdi sadece yemek yiyos.maşallah kociş benden çok kilo aldi
bitti yane çilgin geceler yerini yemek aldi :1ninca:

herşey zamanında güzel yaa bişeyler yaşamak tatmak lazım şahsen biz eskidik sayıyorum artık hedef bebiş kaydirigubbakcemile3
ilerde kısmetse biras büyüyünce bebişimizi sokarız jakuziye onunla oynarıs köpüklerle ayy ne güsel olar :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…