- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.761
ewet öyle akıntı bende de oluyodaha yeni günün geçmiş ozaman canım kızım bu akıntı hamilelikte oluyo valla bak ben senın hamıle olmadıgına bu ay hiç inanasım gelmiyo bir yanlışlık varr
sahi boşwer kemanı da sen banyo köpüğü buldunmu yeni ewde fantazili hayat nası gidiyo delikafaduldenkızlar netten dnleyebilrseniz eger Farid Farjad isimli sanatçının çok güzel keman resitalleri var..
ayyy bi dinleyin insan huzur buluo vallaaa
sahi boşwer kemanı da sen banyo köpüğü buldunmu yeni ewde fantazili hayat nası gidiyo delikafadulden
ayyy bi cakuzzii olsaydi ewdeeee.
vuuuuvvvvvvv zemuszemus
yoo bende zaten wardı hep öyle azgın bi canavarkıs şunu anladım benim banyo köpüğüm hepinizin içindeki azgın canavarı çıkardı..
megersem bi kıvılcım bekliomuşsunuz...
işe falan gelmezdim ozaman vallaaa
kız fatoş ben açtımm ne güzel çalıyo mubarek adamm benim tosun dinlesin biraz demii
allah yardımcın olsun ozman...yoo bende zaten wardı hep öyle azgın bi canavar
balayına giderken bilem jakuzili manzaralı oda tercih ettim elalem olmadan cakuzimizde başbaşa olalım diye
köpüğümü fln da yanımda götürmüştüm tabi bisürü de sexi gecelik çamaşır :roflol:
yeni bişiy diil yane bendeki sapıklık şimdik hamilelikte törpüledim biras mecburen
heralde kocişte gitmez o zaman işeeeeee :asigim:Şeniz
yoo bende zaten wardı hep öyle azgın bi canavar
balayına giderken bilem jakuzili manzaralı oda tercih ettim elalem olmadan cakuzimizde başbaşa olalım diye
köpüğümü fln da yanımda götürmüştüm tabi bisürü de sexi gecelik çamaşır :roflol:
yeni bişiy diil yane bendeki sapıklık şimdik hamilelikte törpüledim biras mecburen
allah yardımcın olsun ozman...
yokkk kııı o kesin giderdi...
ayy dinletin vallaaaaa..
anne karnındaki bebişleree özellkile klasik müzik dinletin dio doktorlar....
ay dinliolarmış bebişler yaaaaa
herşey zamanında güzel yaa bişeyler yaşamak tatmak lazım şahsen biz eskidik sayıyorum artık hedef bebiş kaydirigubbakcemile3ayy kiiizz ne günlerdii..
bizimde cakuziliydi odamizzz delikafadulden
köpür köpür oynuyoduk heeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama şimdi sadece yemek yiyos.maşallah kociş benden çok kilo aldi
bitti yane çilgin geceler yerini yemek aldi :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?