Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar hepınıze çok teşekkür ederim..ya benı pc kafayı yedı iyice çok ısınıyo ve apanıyo kendılıgınden dogru dürüst yazamıyorum bıle bi bu eksıkdı zaten
hepınızın iyi olmasına çok sevndım bu arada

amin kuşum bi adet olsam başlayacağım çalışmalara ama benim süt gibi akıntım geliyo kist olsa gelmiyodu galiba canım yaa acep tekrarmı yumurtalar çalışıyo

bencede yaa kıyamıom kı atmaya
ama vercem kesın

nohut bende beklıom gelcen dıe
kuzu benım Çıkmam lazım ÖpÜorum Çok Çok herkesı

yenı gelenlerr hoşgeldinizz dilay sultişşş dilekk nasılsınız bakimm işlerim vardı bakamadımm da

canm benim sağol sen nasılsın.

oooooy yüreğimi dağlıon
canımsın
benim hep dağlı canım yanıyor sanki

benım bir iki parça bişeyım vardı çöpe attık bebegım öldü ölmüş bebege nıyetlenıp yaptıgım seylerı başka bir masumun giymesini istemedim attı eşim

canım öyle düşünme. senin bebeğin giyemedi ama başkası giysinde sevinsin. bak ölenlerin kıyafetlerinide çöpe atmazlar. ihtiyacı olan o kadar insan varki. sakın çöpe atmayın

bende kaçıyorum yarın misafirlerim var alışverişe cıkacagım acıkta gezim hiç dışarı cıkmadım kaç gündür grş öpüyom herkesi

kardeşim geldi okuldan mama yedik geçirdim gitti
çiçeem bencede atma o kadar garibanlar varki bul birini wer sevinsin annesi
sevaba girmiş olursun

daha yeni günün geçmiş ozaman canım kızım bu akıntı hamilelikte oluyo valla bak ben senın hamıle olmadıgına bu ay hiç inanasım gelmiyo bir yanlışlık varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…