- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.781
evet öle diyolarr benimkii duuyabılıyomuş artık seslerii
ewet sen artıkın bol bol sohbet et, müzik dinnet huzurlu huzurlu büyüsün yeenim
annem şimdiden dio millete sinirlenip durma sakin ol gazlı yapıcan çocuu die kaydirigubbakcemile3
yoo bende zaten wardı hep öyle azgın bi canavar
balayına giderken bilem jakuzili manzaralı oda tercih ettim elalem olmadan cakuzimizde başbaşa olalım diye
köpüğümü fln da yanımda götürmüştüm tabi bisürü de sexi gecelik çamaşır :roflol:
yeni bişiy diil yane bendeki sapıklık şimdik hamilelikte törpüledim biras mecburen
al benden de o kaa bende sinirliyim çok ne halt etçes bu yaz bilmiyorumelif sende az değilmişin haaa azgun hatunn -tatlicadiarzu- ayy ne huzurr ne huzurr benim ablamda öle dio stres yapma sinir yapma kızan sinir küpü olcak diee ama elimde değilkii sinirliim çokk
herşey zamanında güzel yaa bişeyler yaşamak tatmak lazım şahsen biz eskidik sayıyorum artık hedef bebiş kaydirigubbakcemile3
ilerde kısmetse biras büyüyünce bebişimizi sokarız jakuziye onunla oynarıs köpüklerle ayy ne güsel olar :ecrin_bebek:
siz daha yeni ewlisiniz canım çabuk hamile kalmıştın senbiz eskiyemedik ne yazikkiiiiiii kaydirigubbakcemile3
kıskandır kız, sen şimdik bu sene güzel güzel tatillere de gidersin romantik romantik oohanaaaaaaaaaaaaa hamişler gelmiş nelerden bahsediyolar kıskandırıyım sizi .)))))))))ŞenizŞenizŞeniz anladınız sizzz
kıskandır kız, sen şimdik bu sene güzel güzel tatillere de gidersin romantik romantik ooh
ben de anca ewde göbüşü büyütürüm bu yaz tatil yalan olur :CüvCüv:
üzülme serabım bu kadar napalım kader kimisi gezer kimisi bakar :roflol:AY EVET YAAA DENZ GÜNEŞ KOÇİŞ AYYY NEKADANNNNNNNN ÜZÜLÜYM SİZİN NE KADANNNNNNNNNN:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
siz daha yeni ewlisiniz canım çabuk hamile kalmıştın sen
biz bebişe bişey olcek korkusundan eskidik o bi doğsun biras büyüsün yenileniriz kaydirigubbakcemile3
şu çin takvimini buldum da yaşa göre diyo şimdi ben eylül sonu 1984 doumluyum
mart sonunda hamile kaldım 25,5 oluyorum tam
25 yaşımda sayarsam kendimi kız, 16 sayarsam da erkek gözüküyo naapçam
eylül 1984 doğumluyum mart 2010 da hamile kaldım 26 sayılıyorum heraldebende bakmiştim ööle erkek görünüoduuu
kaç doumlusun hangi ay?
üzülme serabım bu kadar napalım kader kimisi gezer kimisi bakar :roflol:
84 eylül doğumluyum canım mart hamile kalma ayım kaydirigubbakcemile384 martmısın kız sen bende 83 aralıklıyım çok yaş farkı yokmuş gıı
84 eylül doğumluyum canım mart hamile kalma ayım kaydirigubbakcemile3
9-10 ay büyüksün benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?