- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.801
yok appla uymuyo sana çıtırsın kızım sen serabım iyidir kaydirigubbakcemile2HEEEEEEEEE BANA APPPPPPPPPLAAAA DE OZMAN :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
26 olarak hesaplayınça errkek çıkıyo kaydirigubbakcemile3 bi pipili daha mı geliyo acep :roflol:canım sene olarak hesaplıyosun ay degıl 26 oluyosun 26 ya bakçan
10 güne olarsın inşallah ama 9 ay olmasan da fena olmasKIZZZ ELÜFFF REKOR NEDİR ACEP BANA GÜN SÖYLE NE ZAMAN OLARIM ADETTTdelikafaduldendelikafadulden
naaptın o kaa kız çok yorma kendini şu sıralar noolur noolmasslm kısslaarrr işlerimi bitirdim sonunda ama çuuukk yoruldummmsempatiksalakcinni
serabım sahi tv şeysini naaptın ne karar werdin
anca mikemmel olsun yaane naniknanik hem ilgilenmeden hem de beleşe iyiymiş o mikemmellikYALAN OLDU GIII İKEADAN BAZI ŞEYLER BEĞENDİM EMME KOCACIKIM MİKEMMEL BİŞ OLSUN İSTİYO ODA PARAYA BAKIYOOO BENİM BEĞENDİKLERİMİ OTURDUĞUMUZ ODAYA YAPARIZ DEDİ ALMADIDA YANİ MARANGOZDA FİYAT VERMEDİ BENİM Bİ EL ATMAM LAZIM MUTFAKÇILAR ÇOK ONLARDAN BİRİNE GİRİP ÇİZDİM ZATİ FİYAT ALICAM ARTIK KOCACIK SADECE MİKEMMEL OLSUN DEYOO EMME NE ARIYO NEDE PARADAN HABER VERİYO :roflol::roflol::roflol::roflol:
midem iyi sayılır canım arada bulanıyo ama o kadar da olcek napalım çıkarmadııma şükrediyorumyoruldum serabım biraz onun haricinde iyimm kuşum tek bi işim kaldıı onuda hiiiçç yapmak istemiyoomm bide kendimi temizlemem lasımm :kedi:
eliff kuzumm kaynanam la eşimin halası geliyo yarın memleketten o yüzden dip köşe girdim yavaş yavaş yaptım ama yoruldum yinede sen nasılsın miden ne alemde düzeldimi birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?