Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

KIZZZ ELÜFFF REKOR NEDİR ACEP BANA GÜN SÖYLE NE ZAMAN OLARIM ADETTTdelikafaduldendelikafadulden
10 güne olarsın inşallah ama 9 ay olmasan da fena olmas
sen de tatile gidemessin hem belkim delikafadulden
ama olceksende bi an önce ol da kurtulalım önümüzdeki adetleri sayalım
ayy her ay aynı dert öff kadın olmak ne zor

valla ona gore benımde erkek cıkıyo bakalım hayırlısı benımkı tutcakmı bakalım ceylanın tutmustu

serabım sahi tv şeysini naaptın ne karar werdin

YALAN OLDU GIII İKEADAN BAZI ŞEYLER BEĞENDİM EMME KOCACIKIM MİKEMMEL BİŞ OLSUN İSTİYO ODA PARAYA BAKIYOOO BENİM BEĞENDİKLERİMİ OTURDUĞUMUZ ODAYA YAPARIZ DEDİ ALMADIDA YANİ MARANGOZDA FİYAT VERMEDİ BENİM Bİ EL ATMAM LAZIM MUTFAKÇILAR ÇOK ONLARDAN BİRİNE GİRİP ÇİZDİM ZATİ FİYAT ALICAM ARTIK KOCACIK SADECE MİKEMMEL OLSUN DEYOO EMME NE ARIYO NEDE PARADAN HABER VERİYO :roflol::roflol::roflol::roflol:

yoruldum serabım biraz onun haricinde iyimm kuşum tek bi işim kaldıı onuda hiiiçç yapmak istemiyoomm bide kendimi temizlemem lasımm :kedi:

eliff kuzumm kaynanam la eşimin halası geliyo yarın memleketten o yüzden dip köşe girdim yavaş yavaş yaptım ama yoruldum yinede sen nasılsın miden ne alemde düzeldimi birazcık

anca mikemmel olsun yaane naniknanik hem ilgilenmeden hem de beleşe iyiymiş o mikemmellik
kız öylesini bulursan bana da süüle bende aliim en mikemmelinden :roflol:

Heee kız benımkı ben dÜrtmeden yapamaz anca bı kavga edersem paralar kendını ypamak ıÇın gene bu yÖntemı deneysem keısn ÇÖzÜm yada kendı kendıme bakÇemm

kaynanamlar geliyoya yapamam onlar burdayken kuşumm keşkem dün yapsaydım
gitmelerinide beklersem mağara kadınlarına dönerimm kaydirigubbakcemile3

midem iyi sayılır canım arada bulanıyo ama o kadar da olcek napalım çıkarmadııma şükrediyorum
ben pek temislik yapmıyorum artıkın kaynanam da gelse ortalığı topluyorum o kadan
benimki uzaktan gelmiyo gerçi ondan biraz da bide yaptıımı anlayınca da kızıyo anneler
bende kardeşim war neyseki o çok yardımcı oluyo bulaşıklardan meselaa çok midem kalkıyo
bulaşık makinesini açıpta bişey koyamıyorum bahsederken bile içim bi kötü oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…