Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Heee kız benİmkİ ben dÜrtmeden yapamaz anca bİ kavga edersem paralar kendİnİ ypamak İÇİn gene bu yÖntemİ deneysem keİsn ÇÖzÜm yada kendİ kendİme bakÇemm
amaan ewini aldın taşındın onları da zamanla yaparsınız noolcek
iş bi ona kalsın gezdikçe bakar beğenir gönlünüze göre alırsınız

serap kuşum ben yemek yapmak istemiyorum artık hemde hiççç böyle aklıma geldikçe midem yukarı geliyo sanki ama bende elif gibi neyseki hiç çıkarmadım ,acıkıyorum ama canım bişi yemek istemiyoo zorla atıştırıyorum ilacı içmek için

elifim ben makineye atmıyorum artık o koku benide mahfediyo yaz geldiya çok fena oluyo elimde yıkıyorum benn

elimde yıkasam da artıklarına dayanamıyorum hemen içim kalkıyo yukarıda anlattığın durum bende de war
acıkıyorum ama herşeyden de iğreniyorum yiyebildiğim şeyler çok azaldı çoğunlukla meyveye yöneldim
yemek de yaparken içim kalkıyo kokusundan görüntüsünden
mercimek çorbası yaptım yiyemedim haftasonu, mantar sote yaptım yiiyemedim
naapçes bilmem geçicidir inşallah

saoll pelinimm dikkat etmeye çalışıyorum

elif benim menudede yoğurt var bide kepek ekmek bi de dediğin gibi meyveler başkada bişi yiyemiyorumm yapamıyorumda kociş ben gelip yaparım diyo saolsun

iiyim pelin nasıl olsun ewde ewlilik programları izleyerek wakit geçiriyorum şu sıralar kaydirigubbakcemile3
bu kadarla idare etçes serabım kusmadığıma şükrediyorum bulanması iştahsızlık yapıyo rahatsız ediyo sadece patik gibi çıkarmaya başlamiim de böyle idare ederis
ay bazen tw de bişey görüyorum içim kalkıyo kocacıma bakıyorum ekranı görmiim die o da alınıyo bana öyle iğrenerek bakma diye kaydirigubbakcemile3

saoll pelinimm dikkat etmeye çalışıyorum

elif benim menudede yoğurt var bide kepek ekmek bi de dediğin gibi meyveler başkada bişi yiyemiyorumm yapamıyorumda kociş ben gelip yaparım diyo saolsun
ben çorbalara yöneldim gibi akşamları bi çorba içiyorum soğansız olması kaydıyla
soğan kötü kokuyo çünküm şehriye, tavuk,tarhana,domates,yayla,düğün çorbalarını içebiliyorum
tok tutuyo hapımı içiyorum en azından 1,5-2 saat sonra da meyva yiiyorum erik we kayısıya sardım özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…