Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ELÜFFFFFFFFFFFFFFF GIIIIIIIIIII FINDIK KADAR OLMUŞ OHHHHHHHH NE KADAN GÜZELLL

SULTANIM TATLIM ÇOK ÇALIŞ BU AY ıKıZ GELıCEK ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:kedi:

kızlar herkese merhaba yoğun bi haftasonundan sonra bugün bisürü işim vardı

amaaaaaaaaaaaaaaa güsel bi haber yine pazartesiden gelmiş dilekcim gözünaydın arkadaşımm

darısı başta fatoş ve sultan olmak üzere tüm isteyenlere inşallaaaaaah

kızlar sizlerdende güzel haberler gelir inşallaaaah

nan fatooooooooooooş ne çok süründürdün bizi 4 haziran dieee bi test yap sora bi kan testi daha yaptır mutlaka varsa azda olsa artış olur nasıl dayanıosun kız canımız çıktıııı akannehir

bu arada yaz geldi topikte herkesi bulmak zor olcek gibi me geliiiiioooo valaaa sokaklar çağarıoooo sempatiksalakcinni

Birsen canım benim annemde katarakt oldu lazerle allahım şifasını versin korkulacak biş değil yanınızda güneş gözlüğü götürün çıkınca rahat eder kuşum

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inş sağlıkla bebişini kucağına alırsınn :))

güzel güzel haberlerini bekliyoruz canım :))

hayırlı ugurlu olsun canımmmmmmmmmm cok sevindim darısııııııııııııııııııı basımızaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:

ay canım bitanem cok sevindim allahım kucagına almayı nasip etsinhihoyyyt:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

hayirli olsun canımmm..çok sewindiiimmm :sm_cool:

anaaaaaaaaaaaaaaaaamm bende çok sevindim yaaaaaa..
kıs ne güzel bi haber bu böleeeee...

ayy canım hayırlı olsun cok sevındım :lepi:

Kızlar merhaba
adİlemİr hayırlı olsun canım saĞlıkla kucaĞına alırsın İnŞallah

günaydın kızlar nöbetten geldim çok yrgunum yatmadan bakim dedim dileğe çok sevindim opuyorumnanaktan sizler nasılsınız fatoş test yapmadınmı inatçı keçiii kaydirigubbakcemile
herkese çok tesekkur ederım..allah tum ısteyen arkadaslarıma HEMEN nasıp eder ınşallah..
:Saruboceq:

Dilekkimmmmmmm çok tebrik ederimm canımm ay sonunda oldu bakkk emire kardişş gelıyo desene ohh bi kızın olur inşşş allhım sağlıklı sıhhatli iyi bi hamilelik geçirtsinn
SAOL CANIM BENIM.İNŞALLAH..
ayy dilekk nerdesiinnn
canım dun eşim evdeydı..kahvaltı..sonra buranın pazarıydı pazara çıktık..geldık hazırlandık denıze gıttık...eşim zıpkınla daldı..guzel balıklar vurdu..emır denız kenarında daldı çıktı yengeç böcek tuttu..bende emırle oturdum..denıze gırmedım..sonra 7 de eve geldık..yemek ,duş derken 9 oldu saat..
saat 10 da devrılmiş uyumusuz..emırı uyutıurken eşimde bende uyumusuz..sımdıde sabahın 6 sında uyandım..kaç gundur suren mıde sıkayetım çok azaldı..karnımın açlıgıyla uyanmısım...bışeyler atıstırdım..ve nete bakayım dedım..
butun arkadaslarımın guzel dıleklerını gordum..ve çook mutlu oldum..allahım tum ısteyen anne adaylarına kısa zamanda nasıp eder ınşallah..
ısolddem benım adetıme 1 gun vardı..ben yanlıs hesaplamamla 1 gun once yaptım testı..çunku bu ay 30 çekıyor sandım..oysa 31 çektı..ama ben yapayım dedım ..denedım şansımı..işte test evde dururken benımde yapasım geldı..çok heycanlandım,çok korktum..ama bı cesaret yaptım..işte boyle canım...
bence sende bır test yap..bence sende hamılesın ısoldem...ınşallah dogru doguyordur içime kuşum..:lepi:
test yap ..vereliniortak

amın ınşallah kuzum..saolasın..

Dİlekkkkkkkkkkkkkkk Çok sevİndİm tatlım benİmmm allahım saĞlıklı bİ hamİŞlİk geÇİrmek nasİp etsİnnnnn sana
canım..opuyorumnanaktan
inşallah en kısa zamanda sanada..

ayyyy dileeek çok sevindim canım bak psikolocik diilmiş bu sefer demekki belirtiler
Allah kucağına almayı da nasip eder innşallah
Emire kardeş geliyooo emiree kardeş geliiyooohihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
evet canım..inşallah saglıklı bır bebıstır ..ve sonuna kadar gotururum ınşallah..
bende doktordan geliyorum test sonuçlarını göstermeye gittim bebişe de baktı
2,5 cm olmuşuz herşey yolunda dedi testlerde debişiy çıkmadı
ilk cicilerimi yeşil olaraktan aldım zemuszemus
oyy ne kaa buyumus..maşşallah..yesıl renk guseldır..çok begenırım..

olumunekankayizsmile

sultanım..inşallah 15 gun sonra senden guzel haber olırız canım..opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inş sağlıkla bebişini kucağına alırsınn :))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tesekkur ederım..

günaydın canlarımmmm. bugün progesteron jele başladım kızlaaar. hadi bakalım ınşallah sonucu güzel olur yaaa

gunaydın arkadaşlarrrr....
dün dr gittik ızımı gördüm şükür herşey yolunda.....

patıkcımm annene çok geçmış olsun tatlımm...

sultancım inşallah o mutluluk göz yaşlarını kendı hamiş haberını aldıgında da akıtacaksın datlummm...

eliff kuzu sende bebişini görmüşsün maşallah kuzuyaaa:

canım benim olsun inşallah canım yaaaaaa.inşallah bende bebeğimi görürüm canım yaaa

günaydın canım. test yaptınmı inşallahhhhhhhh

evet canım yaptım..
yine belli belirsiz bi ikinci çıktı..
y abenim hiç ümidim kalmadı yaaa..
eger hamile olsaydım o ikinci kırmızı bi şekilde çıkardı..
bu ayda biş yok bende galiba.
okadar belirti okadar şey boşaymış..

canım bak o gün 1,93tü şimdi daha 30 ancak olmuştur. olduysa oda . sen bi kan tahlili yaptır canımsın. bu arada ateşin kaç çıktı.

canım bak o gün 1,93tü şimdi daha 30 ancak olmuştur. olduysa oda . sen bi kan tahlili yaptır canımsın. bu arada ateşin kaç çıktı.

36,8 e gidioz hala..
kan testi yaptırmıcam canım..
yani o testte o ikinci çizgiyi kırmızı bi şekilde görmeden kan testi yaptırmıcam...
hoş kandada çıkıcanı sanmıorumda..
ya gerçekten hiç ümidim kalmadı hiç hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…