- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.601
kızlar...evde telaşe oldu yazamandım..kucaklasma yasandı bır sure..
testı yaptım..2.cızgı hemen çıktı..ve çok nettı...
çok sevındık..zıpladık hopladık..
allahım herkese nasıp etsın..
ben kahvaltıya gıdıyoum kızlar..hepınızı opuyorum..
sağol canım benim ne yapim canım işte sabah gittik eşim sperm verdi onu bekledik öğlene kadar benim kendi doktorum denk geldi çok sevindim ama çok heyecanlıydım yaaa. aşılama oldu eve geldim işte. uzanıyordum size bi bakayım dedim. bide jel yazdı doktor 15 gün kullan adet olmazsan 15. günü gel dedi. inşallah güzel sonuç alırız falan dedi. şimdi ağrım var biraz. karnım kocaman oldu. bide ağrıyor. gögüslerim kocaman oldu. ay var ya tam hamile gibiyim yaaa. iğneden olmuş doktor öyle dedi bide dediki böyle kalır inşallah dedi. dua edin ne olur canım çok ihtiyacım var yaaaa. geçen kontrole gittiğimde bi kadın hamile olduğunu öğrenmişti ağlamıştım kız kadın ağladı bende herkes ağlamıştı. bugün beklerkende biri öğrendi yine gözlerim doldu ama baktım kimsede tık yok kendimi zor tuttum. baktım eşiminde gözleri doldu. inşallah bende yaşarım yaaaa.
fatma bekletme canım yaaaa. hadi sendende güzel haberi alalım
hayırlı ugurlu olsun canımmmmmmmmmm cok sevindim darısııııııııııııııııııı basımızaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:
ay canım bitanem cok sevindim allahım kucagına almayı nasip etsinhihoyyyt:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çokkkk tebrık ederım canımcım yaaa...rabbim saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınşallah.....sabah sabah süper bi haber olduu ohhh dr keyıflı keyıflı gidebilirimmmm artıkınnn:lepi:
hayirli olsun canımmm..çok sewindiiimmm :sm_cool:
anaaaaaaaaaaaaaaaaamm bende çok sevindim yaaaaaa..
kıs ne güzel bi haber bu böleeeee...
ayy canım hayırlı olsun cok sevındım :lepi:
Kızlar merhaba
adİlemİr hayırlı olsun canım saĞlıkla kucaĞına alırsın İnŞallah
herkese çok tesekkur ederım..allah tum ısteyen arkadaslarıma HEMEN nasıp eder ınşallah..günaydın kızlar nöbetten geldim çok yrgunum yatmadan bakim dedim dileğe çok sevindim opuyorumnanaktan sizler nasılsınız fatoş test yapmadınmı inatçı keçiii kaydirigubbakcemile
SAOL CANIM BENIM.İNŞALLAH..Dilekkimmmmmmm çok tebrik ederimm canımm ay sonunda oldu bakkk emire kardişş gelıyo desene ohh bi kızın olur inşşş allhım sağlıklı sıhhatli iyi bi hamilelik geçirtsinn
canım dun eşim evdeydı..kahvaltı..sonra buranın pazarıydı pazara çıktık..geldık hazırlandık denıze gıttık...eşim zıpkınla daldı..guzel balıklar vurdu..emır denız kenarında daldı çıktı yengeç böcek tuttu..bende emırle oturdum..denıze gırmedım..sonra 7 de eve geldık..yemek ,duş derken 9 oldu saat..ayy dilekk nerdesiinnn
amın ınşallah kuzum..saolasın..dilekim nasıl sevindim canım anlatamam sana allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş kuzum
fatoşum rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin ama belkide bebişin seninledir kuzum inat etme yap test buarada benim bildiğim dilek adet gününde yaptı galiba
canım..opuyorumnanaktanDİlekkkkkkkkkkkkkkk Çok sevİndİm tatlım benİmmm allahım saĞlıklı bİ hamİŞlİk geÇİrmek nasİp etsİnnnnn sana
evet canım..inşallah saglıklı bır bebıstır ..ve sonuna kadar gotururum ınşallah..ayyyy dileeek çok sevindim canım bak psikolocik diilmiş bu sefer demekki belirtiler
Allah kucağına almayı da nasip eder innşallah
Emire kardeş geliyooo emiree kardeş geliiyooohihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
oyy ne kaa buyumus..maşşallah..yesıl renk guseldır..çok begenırım..bende doktordan geliyorum test sonuçlarını göstermeye gittim bebişe de baktı
2,5 cm olmuşuzherşey yolunda dedi testlerde debişiy çıkmadı
ilk cicilerimi yeşil olaraktan aldım zemuszemus
olumunekankayizsmileben geldim kimse kalmamış yaaa. dilek çok sevindim canım. ;Rabbim sağlıkla devamına erdirsin canımmm benim. fatoş niye kız test yapmıyon. anam geçen hafta hemen yaptırdın şimdi inat ediyon haaa. bak stres yapmamam lazım haa ona göre bekletme hadi bakim canımmmm. elifim bebiş büyümüş maşallah hadi bakalım başladın cicilere. inşallah bende başlarım yaaa. serapım ayşegülüm canlarım sizlere ayrıca çok çok çok teşekkür ederim. siz biliyorsunuzzzz.
sultanım..inşallah 15 gun sonra senden guzel haber olırız canım..opuyorumnanaktansağol canım benim ne yapim canım işte sabah gittik eşim sperm verdi onu bekledik öğlene kadar benim kendi doktorum denk geldi çok sevindim ama çok heyecanlıydım yaaa. aşılama oldu eve geldim işte. uzanıyordum size bi bakayım dedim. bide jel yazdı doktor 15 gün kullan adet olmazsan 15. günü gel dedi. inşallah güzel sonuç alırız falan dedi. şimdi ağrım var biraz. karnım kocaman oldu. bide ağrıyor. gögüslerim kocaman oldu. ay var ya tam hamile gibiyim yaaa. iğneden olmuş doktor öyle dedi bide dediki böyle kalır inşallah dedi. dua edin ne olur canım çok ihtiyacım var yaaaa. geçen kontrole gittiğimde bi kadın hamile olduğunu öğrenmişti ağlamıştım kız kadın ağladı bende herkes ağlamıştı. bugün beklerkende biri öğrendi yine gözlerim doldu ama baktım kimsede tık yok kendimi zor tuttum. baktım eşiminde gözleri doldu. inşallah bende yaşarım yaaaa.
fatma bekletme canım yaaaa. hadi sendende güzel haberi alalım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktankızlar herkese merhaba yoğun bi haftasonundan sonra bugün bisürü işim vardı
amaaaaaaaaaaaaaaa güsel bi haber yine pazartesiden gelmiş dilekcim gözünaydın arkadaşımm
darısı başta fatoş ve sultan olmak üzere tüm isteyenlere inşallaaaaaah
kızlar sizlerdende güzel haberler gelir inşallaaaah
nan fatooooooooooooş ne çok süründürdün bizi 4 haziran dieee bi test yap sora bi kan testi daha yaptır mutlaka varsa azda olsa artış olur nasıl dayanıosun kız canımız çıktıııı akannehir
bu arada yaz geldi topikte herkesi bulmak zor olcek gibi me geliiiiioooo valaaa sokaklar çağarıoooo sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanhayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inş sağlıkla bebişini kucağına alırsınn :))
gunaydın arkadaşlarrrr....
dün dr gittik ızımı gördüm şükür herşey yolunda.....
patıkcımm annene çok geçmış olsun tatlımm...
sultancım inşallah o mutluluk göz yaşlarını kendı hamiş haberını aldıgında da akıtacaksın datlummm...
eliff kuzu sende bebişini görmüşsün maşallah kuzuyaaa:
günaydınlaarrr
günaydın canım. test yaptınmı inşallahhhhhhhh
evet canım yaptım..
yine belli belirsiz bi ikinci çıktı..
y abenim hiç ümidim kalmadı yaaa..
eger hamile olsaydım o ikinci kırmızı bi şekilde çıkardı..
bu ayda biş yok bende galiba.
okadar belirti okadar şey boşaymış..
canım bak o gün 1,93tü şimdi daha 30 ancak olmuştur. olduysa oda . sen bi kan tahlili yaptır canımsın. bu arada ateşin kaç çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?