- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.921
aleykumusselam...
sende selam soyle...neden gıremıyor acep sıteye..goremıyoruz asnılı...
tostıcım..ben ıyıyım kuşum sende ıyısındır umarım...opuyorumnanaktan
serabın ateşi düşmüş hamıle degılım dedı dün bana ama sadece ateş üzerinden konuşuyor
serabın ateşi düşmüş hamıle degılım dedı dün bana ama sadece ateş üzerinden konuşuyor
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
DÜZENLI OKUMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN SİLİNMİŞTİR BİLGİNİZE...
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 22:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASİN İ ŞERİF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİ VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını saglıklı bır şekilde kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" hayırlı ve huzurlu bır gelecek istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş ailesi için de hidayet istiyor.":Saruboceq:
PELİN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLAY: " bebegını aklı bedenı saglıklı bı sekılde kucagına almak ıstıyor annesı için acil şifa istiyor ":Saruboceq:
MİHRİBAN: "saglıklı ve hayırlı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
EYLEM:"sağlıklı bir bebek sorunsuz bir hamilelik istiyor :Saruboceq:
DİRİM: "dogal yollardan sorunsuz bır hamılelık hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
YASEMIN: "kolayca hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirip,hayırlı ,akli ve bedeni sağlıklı bİr bebiş kcagına almak istiyor":Saruboceq:
ÖZNUR: "eşi için hidayet ve oglu için hayırlı bı gelecek istiyor":Saruboceq:
S&U: "Tez zaman da saglıklı bır bebiş ve bu süreçde sabır ve dayanma gücü istiyor":Saruboceq:
ELİF: "hamiş kalıp hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLEK:" Allah'tan doğal yollarla en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir evlat istiyor":Saruboceq:
ASNİL: "saglıkla gelecek hayırlı bır evlat istiyor" :Saruboceq:
OAYDINER:"Rabbim,den sağlıklı ve ömürlü bir bebek nasip etmesini istiyor":Saruboceq:
GÜLDEŞEKER:" hayırlı sağlıklı bi bebiş istiyor":Saruboceq:
TOSTİ:"hayırlı bir evlat sorunsuz bir hamileleik istiyor":Saruboceq:
MELTEM:"rabbimden huzur, hayırlı ve sağlıklı bebekler istiyor":Saruboceq:
EDA:" sağlıklı bir şekilde hamile kalmak ve mutluluğunun hiç bozulmamasını istiyor":Saruboceq:
bende iyiyim dilekcim bir yandan sizi takip ediyom bir yandanda fasulye dogruyom yemek yapcamcokacimcoook
tostıı kız erken degılmı yemek hazırlıgı için..
bende akşam ıspanak yapıcamm menüyü şimdiden hazırlayayım zor oluyo sonraa
nohudum erkencisin kuuşum
canım topikte bişilerden kötü etkilenmiş canını sıkıo
şimdidilik yasak ona :)
eşim 12 de geliyor okuldan yemek yıyıp tekrar gidiyor
fasulyede kısık ateşte agır agır pişince cok güzel oluyor koycam pişsin yavaş yavaş nohudumcokacimcoook
hmm eşinin erken geldıgını bılmıyodum cnm o nedenle erken degılmı demıştımm..sende pelın gibi gunde ıkı kere yemek yapıyon yaniii......
hatlar yine karıştıı kızz dılegemm olaylardan etkılenen fatoş degill asnılllkaydirigubbakcemile3ınşallah yakında gelır...ısoldem ..opuyorumnanaktan
hayırlısıyla inşallah cnmay nuhudum ya ben daha hiç okuyamadım tasin su kanama kesildi kahverengi lekeler bitmedi
az önce yine gusul aldım bakalım akşama kadar bişey gelmezse okuycam yasını inş.
nohut bebem benim dileğimi bebişle ilgili yazarmısın sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?