Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aleykumusselam...
sende selam soyle...neden gıremıyor acep sıteye..goremıyoruz asnılı...

tostıcım..ben ıyıyım kuşum sende ıyısındır umarım...opuyorumnanaktan

bende iyiyim dilekcim bir yandan sizi takip ediyom bir yandanda fasulye dogruyom yemek yapcamcokacimcoook

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tostıı kız erken degılmı yemek hazırlıgı için..
bende akşam ıspanak yapıcamm menüyü şimdiden hazırlayayım zor oluyo sonraa

eşim 12 de geliyor okuldan yemek yıyıp tekrar gidiyor
fasulyede kısık ateşte agır agır pişince cok güzel oluyor koycam pişsin yavaş yavaş nohudumcokacimcoook

ay nuhudum ya ben daha hiç okuyamadım tasin su kanama kesildi kahverengi lekeler bitmedi
az önce yine gusul aldım bakalım akşama kadar bişey gelmezse okuycam yasını inş.

eşim 12 de geliyor okuldan yemek yıyıp tekrar gidiyor
fasulyede kısık ateşte agır agır pişince cok güzel oluyor koycam pişsin yavaş yavaş nohudumcokacimcoook

hmm eşinin erken geldıgını bılmıyodum cnm o nedenle erken degılmı demıştımm..sende pelın gibi gunde ıkı kere yemek yapıyon yaniii......

hmm eşinin erken geldıgını bılmıyodum cnm o nedenle erken degılmı demıştımm..sende pelın gibi gunde ıkı kere yemek yapıyon yaniii......

genelde 2 yapıyorum ama bazen akşamları kahvaltılıkla geciştiriyoz daha hafifi güzel oluyor
bundan sonrada karpuz peynir yeriz akşamları ohh mis gibi o kadar cok karpuz yıyorum ki bir ayagım sürekli lavabodakaydirigubbakcemile3

ınşallah yakında gelır...ısoldem ..opuyorumnanaktan
hatlar yine karıştıı kızz dılegemm olaylardan etkılenen fatoş degill asnılllkaydirigubbakcemile3
ay nuhudum ya ben daha hiç okuyamadım tasin su kanama kesildi kahverengi lekeler bitmedi
az önce yine gusul aldım bakalım akşama kadar bişey gelmezse okuycam yasını inş.
hayırlısıyla inşallah cnm
nohut bebem benim dileğimi bebişle ilgili yazarmısın sana zahmet

ne yazım bebem sen yaz ben kop. yapıştırımm

nohut birde yasini okuduktan sonra listedekilerın isimlerını falan sayıyormuyuz dua için yoksa genel mi dua ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…