- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.941
hatlar yine karıştıı kızz dılegemm olaylardan etkılenen fatoş degill asnılllkaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla inşallah cnm
ne yazım bebem sen yaz ben kop. yapıştırımm
saglık olsun bebemm..ne guzel gecikme olmadan zamanında oldun....iyiyim ceylanım ama bugün bende okuyamıcam adet oldum yaaa
genelde 2 yapıyorum ama bazen akşamları kahvaltılıkla geciştiriyoz daha hafifi güzel oluyor
bundan sonrada karpuz peynir yeriz akşamları ohh mis gibi o kadar cok karpuz yıyorum ki bir ayagım sürekli lavabodakaydirigubbakcemile3
saglık olsun bebemm..ne guzel gecikme olmadan zamanında oldun....
ayy evet yazın en guzel menüsü karpuz peynır bayılırımmm....
bız ısımlerını zikrederek dua edıyoruz cnm şekılde olursa daha iyi olryerimsenibennohut birde yasini okuduktan sonra listedekilerın isimlerını falan sayıyormuyuz dua için yoksa genel mi dua ediyor
uğurböcüğüme sor o ne diosaonu yaz
ayy şükür bitti valla iki gune bölerek yaptım ama tabanlarıma kara sular indii....sende yap bebem çıksın arada kaçta gitcen ki kaynanayaa....koy şimdi işte ütü masasnı bır ıkı bır ıkı yap bitsinn...nohut yaaa sen ütüden kurtuldun diimiiii
benimde yapmam lasım ama kaçıorum ütü masassınnndan :umursamaz:
kayananam aradı çağırdı bugün ora gitcem de
ütüyü kim yapcek acebaaaaaa :umursamaz:
yaaaaaaa kuzu buraya da koy şimdi nerde bulcam orayı poff
mirak ediom beeen
zaten üşengeciim beeee nasıl gidem oraya
ayy şükür bitti valla iki gune bölerek yaptım ama tabanlarıma kara sular indii....sende yap bebem çıksın arada kaçta gitcen ki kaynanayaa....koy şimdi işte ütü masasnı bır ıkı bır ıkı yap bitsinn...nohut yaaa sen ütüden kurtuldun diimiiii
benimde yapmam lasım ama kaçıorum ütü masassınnndan :umursamaz:
kayananam aradı çağırdı bugün ora gitcem de
ütüyü kim yapcek acebaaaaaa :umursamaz:
yaaaaaaa kuzu buraya da koy şimdi nerde bulcam orayı poff
mirak ediom beeen
zaten üşengeciim beeee nasıl gidem oraya
bu göbüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?