Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yaaaaaaaaaaaaaaa hepsi birbirinden güsel
en güzel günlerde giyer inşallaaaaah
bende en kıyağında bi cici alıp göndercem söz kıs
çok iştahlandım aanaaaaaaaaaaaaaaaaam

Allahım korusun canımmmm. çok tatlı olmuş yaaa.
çok saol bebemmm..ınşllah yakında senın de koca koca göbüş resimlerini görücez burdaaaklinialirimsmile
kuzum yaaaa baya büyümüş ben hep seni eski halinle hayal ediodum
yokkk bebemm eskı halımden eser kalmadı daha buyuk aslında normalde göbegim ama bu resım de bıraz daha toplu çıkmış
kociş dalga geçiyo hergün karıcımm dogumdan sonra bu şekılde kalırsan sanırım sana bı kuma getırmem gerekıcek diyookaydirigubbakcemile3 çatlak herif oysa böyle ele avuca geldıgımıde düşünüyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşşallah nohutcum..buyumus gobuşun..

evet dtumm uyuyoo sende artık göbüş büyüdügünde eklersın görürükkk

yaaaaaaaaaaaaaaa hepsi birbirinden güsel
en güzel günlerde giyer inşallaaaaah
bende en kıyağında bi cici alıp göndercem söz kıs
çok iştahlandım aanaaaaaaaaaaaaaaaaam
varlıgın yeter teyzoşuuu hediye kalsınnn.... begenmene sevındım cnm ama çok eksık var daha yavaş yavaş tamamlarız ınşallah rabbım bı engel vermez ise...
ayyy cıcılerınız çok guselmış...gule gule kullansın kızçen kuşum..bayıldım..
ne ısım dusundun nohutcum kızına..karar verebıldınmı..

teşekkür ederiz dilek teyzoşuu ...evet cnm ismi ikra su olacak....

çok guzel ısım..begendım çok...
:lepi:

çiçekk bunları üstünde görecegim gunler gelecekmı acaba? o kadar çok pimpiriklenıyorumkii...dün noldu bılıyon muu akşam eşim geldi yemek falan yedık tv odasındaydık televızyonu kapattık kayahan ve ipek acarın nınnı şarkısı varya onu dınledık..o kadar kötü oldumkıı çok duygulandım agladım öylecede uyuya kalmışımm...eşim ooo ben senı daha büyütmedim kızımızı nasıl büyütücem diyoo....pöff yine tuhaf oldum yaaa(

büyüsün kıs ne güsel gurur vericiiiiiii
inşalah kocişinin senle dalga geçecegi gunlerıde görücem ama şöle bişi var senınkı topluya senın verecek cevabın olur en azından.kendıne bak sen diye:))
çok guzel ısım..begendım çok...
:lepi:

begenmene sevındım cnm..bi ok insan sinirimi bozuyo yaa o ne biçim isim falan diye bende çok begenıyorum hatta artık hep ikra diyoruz çok kabullendık alıştık ama kötu tepkıler alınca uyuss oluyorummÇok üzgünüm çoook

tam adamına söledin şimdi bunlarııııııı bende her daim hazırım bilion
yaaaaaa kuzu daha akıllanmadın mı
neler aklına getirdiğini çok iyi biliom ama çıkar artıkkk
şükürler ossun ne güzel gidiooo

:roflol:

kızlar bende katılırım ağlama programına . herşeye ağlıyorum. zaten. kuşum yaaa acaba benimde öyle büyürmü yaaa. nasıl imrendim kııız. hele o kıyafetlere bayıldım. en çok hastane çıkışına yaaa. çok şekerler hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…