- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.961
çok saol bebemmm..ınşllah yakında senın de koca koca göbüş resimlerini görücez burdaaaklinialirimsmileAllahım korusun canımmmm. çok tatlı olmuş yaaa.
yokkk bebemm eskı halımden eser kalmadı daha buyuk aslında normalde göbegim ama bu resım de bıraz daha toplu çıkmışkuzum yaaaa baya büyümüş ben hep seni eski halinle hayal ediodum
maşşallah nohutcum..buyumus gobuşun..
varlıgın yeter teyzoşuuu hediye kalsınnn.... begenmene sevındım cnm ama çok eksık var daha yavaş yavaş tamamlarız ınşallah rabbım bı engel vermez ise...yaaaaaaaaaaaaaaa hepsi birbirinden güsel
en güzel günlerde giyer inşallaaaaah
bende en kıyağında bi cici alıp göndercem söz kıs
çok iştahlandım aanaaaaaaaaaaaaaaaaam
ayyy cıcılerınız çok guselmış...gule gule kullansın kızçen kuşum..bayıldım..
ne ısım dusundun nohutcum kızına..karar verebıldınmı..
varlıgın yeter teyzoşuuu hediye kalsınnn.... begenmene sevındım cnm ama çok eksık var daha yavaş yavaş tamamlarız ınşallah rabbım bı engel vermez ise...
teşekkür ederiz dilek teyzoşuu ...evet cnm ismi ikra su olacak....
inşalah kocişinin senle dalga geçecegi gunlerıde görücem ama şöle bişi var senınkı topluya senın verecek cevabın olur en azından.kendıne bak sen diye:))büyüsün kıs ne güsel gurur vericiiiiiii
çok guzel ısım..begendım çok...
:lepi:
inşalah kocişinin senle dalga geçecegi gunlerıde görücem ama şöle bişi var senınkı topluya senın verecek cevabın olur en azından.kendıne bak sen diye:))
begenmene sevındım cnm..bi ok insan sinirimi bozuyo yaa o ne biçim isim falan diye bende çok begenıyorum hatta artık hep ikra diyoruz çok kabullendık alıştık ama kötu tepkıler alınca uyuss oluyorummÇok üzgünüm çoook
tam adamına söledin şimdi bunlarııııııı bende her daim hazırım bilion
yaaaaaa kuzu daha akıllanmadın mı
neler aklına getirdiğini çok iyi biliom ama çıkar artıkkk
şükürler ossun ne güzel gidiooo
nan senin katıla katıla gilmen lasım
ben senin yerinede o işi görürüm merak etmeeeee
tam hamiş modunda gördüm seni bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?