- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.981
ütüüü nasıl gidiyooo:))
aaa serabım gelmışşşşş...bacın gittimi kuzuuu sag salım:))
gell bebemm sendee gelllll.....bi aglama duvarı bulmamız gerek önceeeaklinialirimsmilekızlar bende katılırım ağlama programına . herşeye ağlıyorum. zaten. kuşum yaaa acaba benimde öyle büyürmü yaaa. nasıl imrendim kııız. hele o kıyafetlere bayıldım. en çok hastane çıkışına yaaa. çok şekerler hepsi
nan 3 gömlek 2 tşhort ütüledim yetmez mi
hemde sohbet ettim
nakadan hamaratım
derliler dökülüo yavaştan
kıs nohut çok duygusal moda soktun topiğiii
ben göremiom serabuu
gel serap bisde çok iç açıcı sohbet edioduk tam üstüne geldin kaydirigubbakcemile3
yaaa kızmayınn napımmmm...ne zamana kadar herşeyi içimize atıp polyanacılık oynıcazz aglamakkkk istiyorumm işteeee....sebebi sizinkınden bir nebze farklı olsada bölee iştee pöfffalsanaalsanasmile bi izin vermiyon şurdaa çiçekk yaaaa:mymeka:
sadece 1 kumaş var
kıs benim koca şantiyeye kumaş giyip gitmiiiiii
kotlaa gidio o açıdan acaiiiip şanslıyım sormaaaaaaaa hohoooo
nereme koydun tebrıgı kızzz bulamadım daaaa:roflol: yere mi düştü yoksaaa dur bi bakemmmKIZ CİCİKLERİ NE KADANNNNNNNNNN MİKEMMELLL
SANA TEBRİK KOYUYORUM ÇOK GÜZEL GÖBİŞ YAPMIŞSINNzemuszemus
DÜn ablam gİderken salya sÜmÜk bİ aĞladım bİ aĞladım kendİme ŞaŞtımmmm gııııııııııııııııııı benİmde kalbİm varmıŞŞŞŞ
nereme koydun tebrıgı kızzz bulamadım daaaa:roflol: yere mi düştü yoksaaa dur bi bakemmm
allahhh serap bile agladıysaa benı kımseee tutamazzz
ee kotları ütülemıyon muu benımkıde keten ve kot gıyıyoo ama ben onlarıda ütülüyom malesefff:bbo:hemde 30 geçik kot pantolonu var mubaregın her gun bi tane giyiniyo katlayıp yerıne koyuyom çaktırmadan anlıyo çakal kocamm yıkayacam ılla pöffsadece 1 kumaş var
kıs benim koca şantiyeye kumaş giyip gitmiiiiii
kotlaa gidio o açıdan acaiiiip şanslıyım sormaaaaaaaa hohoooo
yooooooooooooooo burda vermemmmmm
kankaaaaaaaa bi ara msn yaparıs
nan yasık burda kıslarda üsülür sonraaaaam
serabum allah kavuştursun
aferin kıs söz dinlion
ağla didiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?