Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

gell bebemm sendee gelllll.....bi aglama duvarı bulmamız gerek önceeeaklinialirimsmile
görüceksın hayırlısıyla canım şüphem yok bundan

nan 3 gömlek 2 tşhort ütüledim yetmez mi
hemde sohbet ettim
nakadan hamaratım

yetmezz kızzz pantolon falan da ütülee birazz hadi bakemmm:lmaz:

KIZ CİCİKLERİ NE KADANNNNNNNNNN MİKEMMELLL
SANA TEBRİK KOYUYORUM ÇOK GÜZEL GÖBİŞ YAPMIŞSINNzemuszemus

Kızzz benımde evde okadar Çok ÜtÜ varkııııııııııııı ne etÇem bılmıyom bu haftasonu Çok ÇalıŞmam lazxım

DÜn ablam gıderken salya sÜmÜk bı aĞladım bı aĞladım kendıme ŞaŞtımmmm gııııııııııııııııııı benımde kalbım varmıŞŞŞŞ

derliler dökülüo yavaştan
kıs nohut çok duygusal moda soktun topiğiii

ben göremiom serabuu
gel serap bisde çok iç açıcı sohbet edioduk tam üstüne geldin kaydirigubbakcemile3

yaaa kızmayınn napımmmm...ne zamana kadar herşeyi içimize atıp polyanacılık oynıcazz aglamakkkk istiyorumm işteeee....sebebi sizinkınden bir nebze farklı olsada bölee iştee pöfffalsanaalsanasmile bi izin vermiyon şurdaa çiçekk yaaaa:mymeka:

sadece 1 kumaş var
kıs benim koca şantiyeye kumaş giyip gitmiiiiii
kotlaa gidio o açıdan acaiiiip şanslıyım sormaaaaaaaa hohoooo

yooooooooooooooo burda vermemmmmm
kankaaaaaaaa bi ara msn yaparıs
nan yasık burda kıslarda üsülür sonraaaaam

KIZ CİCİKLERİ NE KADANNNNNNNNNN MİKEMMELLL
SANA TEBRİK KOYUYORUM ÇOK GÜZEL GÖBİŞ YAPMIŞSINNzemuszemus
nereme koydun tebrıgı kızzz bulamadım daaaa:roflol: yere mi düştü yoksaaa dur bi bakemmm

DÜn ablam gİderken salya sÜmÜk bİ aĞladım bİ aĞladım kendİme ŞaŞtımmmm gııııııııııııııııııı benİmde kalbİm varmıŞŞŞŞ

allahhh serap bile agladıysaa benı kımseee tutamazzz

nereme koydun tebrıgı kızzz bulamadım daaaa:roflol: yere mi düştü yoksaaa dur bi bakemmm

allahhh serap bile agladıysaa benı kımseee tutamazzz

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

LENNNN DELİ HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ NE AĞLIYON GIIIIII BAK BEN GENE BAşlarımmm heee ağlamaya çokta komik oluyom yaaaa kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kıs gömlek çok ama yaaaaa
nohut az az yap dedi bende 3 tane yaptım bıraktım
evden kaçacam nasıl ossa artıkım yarınaa:hulya:

sadece 1 kumaş var
kıs benim koca şantiyeye kumaş giyip gitmiiiiii
kotlaa gidio o açıdan acaiiiip şanslıyım sormaaaaaaaa hohoooo
ee kotları ütülemıyon muu benımkıde keten ve kot gıyıyoo ama ben onlarıda ütülüyom malesefff:bbo:hemde 30 geçik kot pantolonu var mubaregın her gun bi tane giyiniyo katlayıp yerıne koyuyom çaktırmadan anlıyo çakal kocamm yıkayacam ılla pöff

yooooooooooooooo burda vermemmmmm
kankaaaaaaaa bi ara msn yaparıs
nan yasık burda kıslarda üsülür sonraaaaam

tmm sustummm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…