- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.121
ha ha ha tanıyamadınmı :roflol::roflol:
sağol canım benimmhayırlısı olsun sezencım
inş. canım eger varsa sorunsuz problemsız saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın rabbım
yarencım sezen dogru soyluyo bende katılıyorum ona kesın var bısey yaaa benımde ıcıme ole doguyo
ayyy şöle doktora gidip kesinleştirip herşeyin yolunda gittiği günleri bi görsemm
ben kağan kocatepenin sitesinde okudum 5.haftada gögüslere süt pompalaması mjı gidermiş cnmm bizimkide ondan sızlamaya başladııaynen kıss valla bakk...tam anne gögsü olmş yanii:kedi:
canlarım benim yine çıkmam lasım yaaa kociş beni çağırıyo gidim bakim ne istiyooaklinialirimsmile
senin kocişin tepesi atıcak burayı basıcak en sononda git hadiiicanlarım benim yine çıkmam lasım yaaa kociş beni çağırıyo gidim bakim ne istiyooaklinialirimsmile
canlarım benim yine çıkmam lasım yaaa kociş beni çağırıyo gidim bakim ne istiyooaklinialirimsmile
inşallah vardır canım benim yaaa allahım inşallaaaahhh vardır
yumurtlama günün bu hafta değilmi kuzuu farketmez bu haftayı kaçırma yeterrr
ben kağan kocatepenin sitesinde okudum 5.haftada gögüslere süt pompalaması mjı gidermiş cnmm bizimkide ondan sızlamaya başladıı
olucakk datluum o gunlerdee olucakkkk:lepi:
annen nerde oturuyoo kaç gün kalıcann?evet canım bu hafta o zaman rahatlıkla gidebilirim ayyy hamile kalırsam annemde ögrenmiş olcam inşallah
yaren sen gece girmezdin pek kociş nerdeeeeinşallahhhhhhhhhhhhh
yaren sen gece girmezdin pek kociş nerdeeee
tamam canlarım görüşürüz yine hepiniziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?