Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aferin sana kıs dilek ne güsel dersine çalışmış hamiş kalmış
nan bende ödevimi yapıodum ama doğuramadım bi yaaaaa

nesem görüşürük
cüle cüle serabum

çıçemmm.allah sanada saglıkla bır evlat nasıp etsın...ınşallah saglıklı bır bebeğin gelır en yakında...
ben calıstım emme .allah sonuna kadar goturmeyı nasıp eder ınşallah..dogurup kucagıma almayı nasıp eder ınşallah...
herkese dua edıyorm...kalbım çok temızdır ovunmek gıbı olmasın.akannehir
hep içimden geçıyorsunuz...
:Saruboceq:

bende kaçayım artuk...
acuk yatayım...hiç iş yapamıyorum.canım yapmak ıstemıyor..
dun kociş ben işten gelınce evı supureyım barı dedıydı..gelsede supurse...
bak kaynanamın hakkını yemeyeyım..ogluna kuçukkene her işi oğretmıs...hastaysam bana çorba bıle pişirir..
izin gunlerınde ıstersen evı supurur..ben toz alırım...
kocişime çok dua edıyorum..allah razı olsun ondan..

Heee benım koÇıŞte yapar mutfak harıÇ kahve yapmayı bıle bılmezz yumurta kırar bıde Çay koyar okadar

kızlar yaa şimdi benim aklıma takıldı..
sizce ben şu an düşük yapıo olabilrmiym.
nasıl oluoki o iş..
hissedilmezmi belirtileri nasıl olurki..

FatoŞum sen Şu an normal adet oluyosun kafana takma dÜŞÜk dedıĞı dÖllenmeden atılan oluyo senın Öyle bılem olsam yanee problem yog kuŞum benım geÇen sene 16 Çıktı kan adetle attım kımyasal gebelıkmıŞ oluŞmadan dÜŞmÜŞ demıŞtı sıkıntı yapma ok

ayy öle dimi canım yaa..
bende ne güzle kendi kendime adet oldum die seviniodum..
yani bu kanamanın başka bi sebebi olsun istemem..

Tatlım unda ÜzÜlecek bıŞı yokk zatı kanda gebelık yoktu belkı ıdrar testlerıde bozuktu bellı olmuyo kafana takma olurmu

Bende bıŞı ytog yapmaycamda ama allah ne verdıyse artık bu akŞam tv Ünıtesı masa fılan aldık onlar montaj yapılacak uĞraŞamam yemekle-----

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…