Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

pelün hoşgmrdümde kkuşum ne belirtisiiii datlum
daha yumurtluosundur 12 gün varmışş beeeee kıs gelcem seni döğcem az kaldııı :mymeka:

ayy cicegim ya ben hic anlamıyorum ki su yumurtlama işlerinden hani bazı kişilerin 10 gün önceden belirtileri başlarmış ya o yüzden dedim gögüslerim bile acımıyo...:ecrin_bebek:

yok kız akşam bizde hepsi vardı niye olduki acabaaa bilmiyorumkismile

benim yumurtlama dönemim bittimi biraz zaman gecmesi gerekiyo dimi adilemircim senın ne zaman başlamıştı belirtilerin canım...

sultanım hoşbulduk canım sende hoşgeldin nasılsın bitanem

kuşum bılmemkı
bırılerı çatıya cıktıda bozdumu ney...
çok sınır oldum emme...
sultanım ınşallah bebıs vardı sende kuşum..allahın ıznıyle...saglıkla ınşallah...

benim yumurtlama dönemim bittimi biraz zaman gecmesi gerekiyo dimi adilemircim senın ne zaman başlamıştı belirtilerin canım...

aman kuşum..benım belırtıler yumurtlamam başlamadan basladıydı...
mıdem çok bozuktu..çok fenaydım...yoksa ustune mı gordum gızz...
allah bılır..hele bı doktora gıdeyım bakam...
ama karnım çok agrıyor..feciii...senağlama

o zaman sen adetten sonra hemen hamile kalmış olabilirsin canım demekki ben hala hamile kalamadım kalsaydım belirtilerim olurdu muhakkak zaten umudumda yok bu ay...

AY KIZ DÜN KAYGANAMLAR GELDı TV ÜNıTESıNı KURMAYA BEN Bı UYUMUŞU AYIP OLDU AMA GıDRKENDE SESLENMıŞLER UYANMAMIŞIM HEÇ YAPMADIĞIM BıŞı AYAKLARIMI BıLEM UZATMAM YANLARINDAkaydirigubbakcemile3

o zaman sen adetten sonra hemen hamile kalmış olabilirsin canım demekki ben hala hamile kalamadım kalsaydım belirtilerim olurdu muhakkak zaten umudumda yok bu ay...

ama kuşum..sen neden boyne yapayan bakam...
kendını bu kadar kötu etkılersen olcaksada geç olur kuşum...
rahat bırak bıraz kendını...
gelcek tabı bebegın..
ama sen olumsuz duşunuyon lkuşum...daha yumurtlama gunlerınde bıle olmaz dıye dusunuyorsun..bu gunlerını degerlendır...

AY KIZ DÜN KAYGANAMLAR GELDİ TV ÜNİTESİNİ KURMAYA BEN Bİ UYUMUŞU AYIP OLDU AMA GİDRKENDE SESLENMİŞLER UYANMAMIŞIM HEÇ YAPMADIĞIM BİŞİ AYAKLARIMI BİLEM UZATMAM YANLARINDAkaydirigubbakcemile3

hahahahha...bızım gelın yorulmuş demıslerdır..nolcak..yat uyu kuşum...demekkı uykuya ıhtıyacın varmıs..

haklısın aslında canım ama kocişte benim gibi bu ayda olmadı diyo benide umutsuzlandırıyo bende adetim yaklaşınca daha karamsar oluyorum nedense hep rahat olcam diyorum elimde degil olamıyorum bi türlü yaaa...:sinifsinif:

kuşum bılmemkı
bırılerı çatıya cıktıda bozdumu ney...
çok sınır oldum emme...
sultanım ınşallah bebıs vardı sende kuşum..allahın ıznıyle...saglıkla ınşallah...

canım içim bi tuhaf sanki yokmuş gibi geliyor canım yaaa. canım patron geldide kapatmam gerekti şimdi açıyorum ekliycem seniii

sağol canım benim. sankim bi tuhafım bugün içimde bi sıkıntı var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…