- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.241
pelün hoşgmrdümde kkuşum ne belirtisiiii datlum
daha yumurtluosundur 12 gün varmışş beeeee kıs gelcem seni döğcem az kaldııı :mymeka:
gel komsum gel..içek şöyle kayfelerımızı..
o zaman yumurtlama gunun bıttı yenı..belırtı olmayabılır kuşum normal...
ıyıyım sultancım...bakınıyom...çok ısımız var yıne..
tv de çok kanalımız gıttı..sınyal yok dıyor sızdede oylemı..özel kannallardan sadece atve kaldı..hepısı gıttı..
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kıs sultiş hamile olcen bide bana gelcen ben anlamam öle deme bozuşmıyak bosmayın benim kafayı
hadi bay
yok kız akşam bizde hepsi vardı niye olduki acabaaa bilmiyorumkismile
yok kız akşam bizde hepsi vardı niye olduki acabaaa bilmiyorumkismile
benim yumurtlama dönemim bittimi biraz zaman gecmesi gerekiyo dimi adilemircim senın ne zaman başlamıştı belirtilerin canım...
sultanım hoşbulduk canım sende hoşgeldin nasılsın bitanem
aman kuşum..benım belırtıler yumurtlamam başlamadan basladıydı...
mıdem çok bozuktu..çok fenaydım...yoksa ustune mı gordum gızz...
allah bılır..hele bı doktora gıdeyım bakam...
ama karnım çok agrıyor..feciii...senağlama
o zaman sen adetten sonra hemen hamile kalmış olabilirsin canım demekki ben hala hamile kalamadım kalsaydım belirtilerim olurdu muhakkak zaten umudumda yok bu ay...
AY KIZ DÜN KAYGANAMLAR GELDİ TV ÜNİTESİNİ KURMAYA BEN Bİ UYUMUŞU AYIP OLDU AMA GİDRKENDE SESLENMİŞLER UYANMAMIŞIM HEÇ YAPMADIĞIM BİŞİ AYAKLARIMI BİLEM UZATMAM YANLARINDAkaydirigubbakcemile3
hahahahha...bızım gelın yorulmuş demıslerdır..nolcak..yat uyu kuşum...demekkı uykuya ıhtıyacın varmıs..
11 de yattım 7 de sabah saati zor duydum akşam kocacıkım yanına gidene kadar 30 dk içinde nasıl uyuyom bi görsennn acayip ağırlık var üstümde
ama kuşum..sen neden boyne yapayan bakam...
kendını bu kadar kötu etkılersen olcaksada geç olur kuşum...
rahat bırak bıraz kendını...
gelcek tabı bebegın..
ama sen olumsuz duşunuyon lkuşum...daha yumurtlama gunlerınde bıle olmaz dıye dusunuyorsun..bu gunlerını degerlendır...
kuşum bılmemkı
bırılerı çatıya cıktıda bozdumu ney...
çok sınır oldum emme...
sultanım ınşallah bebıs vardı sende kuşum..allahın ıznıyle...saglıkla ınşallah...
benim yumurtlama dönemim bittimi biraz zaman gecmesi gerekiyo dimi adilemircim senın ne zaman başlamıştı belirtilerin canım...
sultanım hoşbulduk canım sende hoşgeldin nasılsın bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?