Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kuşum 4+2 falan.. daha çookk mınık ya...hele acuk gecsın demı kuşum..

MİNİMİNİCİK MİNİMİNİCİK OHOOOOOOOOOOOOO BEN HAMİŞ OLSAYDIM 6+6 OLUYOMUŞUM KİH KİH KİHHHHH SENİ BİLEM SOLLAYCADIMMM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İnŞ.canım benİm bende daha adet olmadım kİh kİh kİhh
neden kuşum ya...ılaç bıttımı pekı..

MİNİMİNİCİK MİNİMİNİCİK OHOOOOOOOOOOOOO BEN HAMİŞ OLSAYDIM 6+6 OLUYOMUŞUM KİH KİH KİHHHHH SENİ BİLEM SOLLAYCADIMMM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahahahaha...vallaha...sen eskı olcaktın..ben yenı..:roflol: :roflol:

canım benim adetime 12 gün filan var ama bu ayda umudum yok malasef hic belirtim yok cünkü tatlım

cicegim hoşgeldin canım....

pelün hoşgmrdümde kkuşum ne belirtisiiii datlum
daha yumurtluosundur 12 gün varmışş beeeee kıs gelcem seni döğcem az kaldııı :mymeka:

komşum naasssssın
kahveye gelemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gel komsum gel..içek şöyle kayfelerımızı..
canım benim adetime 12 gün filan var ama bu ayda umudum yok malasef hic belirtim yok cünkü tatlım

cicegim hoşgeldin canım....
o zaman yumurtlama gunun bıttı yenı..belırtı olmayabılır kuşum normal...

nasılsın dilekim canım

oyyy o minicik kuzuyu yerim ben. ölürüm onu vereneee
ıyıyım sultancım...bakınıyom...çok ısımız var yıne..
tv de çok kanalımız gıttı..sınyal yok dıyor sızdede oylemı..özel kannallardan sadece atve kaldı..hepısı gıttı..
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

serapım facen varmı kuşum...
benim var kız özelden yazsana ekleyim seni. açık zatiii

hoşbulduk serabım adilemirim nasılsınız canlarım...
pelinim hoşgeldin kuşummm.

günaydın kızlar
hoşgeldin canım sanırım seninle tanışamadık.

huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

çiçekimmmm hoşgeldin

anca böle sanal alemde içeris kahveyi komşuuu

ayşegülümmmm kız hamile olaydım sana gerçeğine gelirdim kıııız. ama sanırsam olmaycak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…