Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın herkeseeeeee ne güzel bir gün bugünn
kızlar arkadaslarla pikniğe gidioz bugün 1 de
isooo nasılsın canım
ne durumdasın kuzu

saolll canımm ıyıymmm bebeımız de ıyı cok sukurrr...sız nasılsınızz ne war ne yokk

maşallah minik prensimizebende iyiyim canım ne olsun aynı işte yumurtlama dönemlerini hesapla acaba bu ay hamilemiyim diye düşün her ay aynı şeyler selcancım....

hayırlara gitsin sultancım iyi düşün iyi olsun canım

ne bilim canım yaaa. o kadar şey varıdı kaç gündür sanırım tutsaydı devam ederdi değilmi.

günaydın kızlarr...
hoşgeldin fatmaaaaaaa. nerdesin sen kııız kaç gündür. yoksam banyodan çıkamadınmı malum köpük falan olunca yerimseniben :jeyyar:

günaydın herkeseeeeee ne güzel bir gün bugünn
kızlar arkadaslarla pikniğe gidioz bugün 1 de
isooo nasılsın canım
ne durumdasın kuzu

ayyy ne güzel canım yaaaa. keşke bende gidebilseydim yaaa.

saolll canımm ıyıymmm bebeımız de ıyı cok sukurrr...sız nasılsınızz ne war ne yokk

selcan hoşgeldin canım.

sultanım ceza almıştım canım..
2 gün giremedim ama dünden benri burdayım..
sen nerdesin asıl dadlımm

anam sen bi daha ceza falan alma yaaa. ben napim işte aşılama yapıldı. önceleri bayağı bi belirtiler oldu ama şimdi hiiiiiiç bişey yok. sanırım olmadı canım yaaa

anam sen bi daha ceza falan alma yaaa. ben napim işte aşılama yapıldı. önceleri bayağı bi belirtiler oldu ama şimdi hiiiiiiç bişey yok. sanırım olmadı canım yaaa

dur öle deme kıı nerden bilicen ki sen..
kaç günün var daha kesin sonuç alman için.
yani adetini beklicen dimi..
ölemi oluo aşılamada???

dur öle deme kıı nerden bilicen ki sen..
kaç günün var daha kesin sonuç alman için.
yani adetini beklicen dimi..
ölemi oluo aşılamada???

12 gün kaldı ssanırım canım. ilaç var jel 15 gün kullanmam için verdi işte 15. gün tahlil yapılacak kısmet olursa

hayırlı cumalar arkadaşlarr dun yasınımı okuyamamıştım gece bugun sela vaktınde okuyup duamı ettım alah kabul etsın inşallah umarım hepınız iyisinizdirr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…