Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlaaar azönce gösrüdmde 3lü blendır seti arçeliğin 59 liraymış 3 günlüğüne indirim yapmışlar..
ne diosunuz??

Bıraz et sote var mantarlı az Çorba azda pılav blkım kÖfte pıŞırırım bende yerseler amcası eŞımın

Bende bİŞİ ytog yapmaycamda ama allah ne verdİyse artık bu akŞam tv Ünİtesİ masa fİlan aldık onlar montaj yapılacak uĞraŞamam yemekle-----

okadaaaaaaaaarrr..
hayırlı olsun kuşum ne güzell..
biz daha alamadık duvar ünitesi falan..
vay vaayy cillop kimin lcdim yerde duruo...

okadaaaaaaaaarrr..
Hayırlı olsun kuşum ne güzell..
Biz daha alamadık duvar ünitesi falan..
Vay vaayy cillop kimin lcdim yerde duruo...

koçtaştan aldım canım yaptırcaktık adamdan cevap gelmedi bizde uygun bulduk aldık beni idare etsinde sonram değiştiririm gene tv ünitesi orta sehpa masa 4 sandelye 700 tl aldık

slm arkadaşlar... Ben de bugün katıldım ama yaklaşık 4 aydır takip ediyorum. Umarım allah herkesi bebiş sahibi yapar :)

hoşgeldin canım amin canım aminn

güüüzeeel iif fiyata almışsınız vallaaaa

evet inş.iyi olur odaya da artık daha sonra yaparık gönlümüze göre çok boş duruyo oda büle çünkü

kızlar yaa şimdi benim aklıma takıldı..
sizce ben şu an düşük yapıo olabilrmiym.
nasıl oluoki o iş..
hissedilmezmi belirtileri nasıl olurki..

kuşum dun yana okuttugum yazıyı okuduysan bu tur seyler düşük kabul edılmıyor canım...
okumadın mı kuşum yazıyı...akannehir

Kız sen kısmetse hangİ ayın annİŞİ olucannnnnnnnnnnn

kuşum subat olcam hayırlısıyla..
kuşum tıcker yapcam emme çok erken...
geçenkınde çok çabuk yaptımdı...düştü..
hele acuk geçsın kuşum...
ama çok sevımlı hamıle avatarı buldum..
onuda koymaya cesaretım yok daha..
hele dohtura gıdeyım carsamba gunu..donuste koyarım nasıp olarsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…