Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

amannnnnn...
bende bugun ev telefonu bozulduydu kıpaa ya gıttım..aldım bı telsız telıfon..
emırle oyuncaklarda oynadık..parasıynan tabı...2 daakkada bıtıyor oyun..yuhh..

sonra saglık ocaana ugrayım dedım..
hal hatır ettım...
kayıt ettıler hemencecık...
bu ne hızz..
kan alcaklarmıs...
salı gel sabahtan açlık sekerıne falanda bakalım dedıler..
baktım çok ılgılıler...kanda brusella bakarmısınız dedım..esım veterıner..onlarda sık rastlanıyor...bırde toksoplazma ıstesem ayıp olmaz demı dedım..
yohh dedıler..sen salı gel...bız uzman doktora yazdırırız ..bu testlerı hastanede yaptırırsın dedıler.hastanedekı doktorlar çok sınırlı yapmıyorlar bu testlerı hıç bırını dedim
hay allah razı olsun dedım..ellerını optum...yanlış anlasılmasın hepsı tiyzem yaşında oldukları ıçın..

Son düzenleme:
isolde gözün aydın canımmm..kendılıgınden adet olmuşsun..bu iyi bişey tatlım..

dilekcim sen nasılsın sıngerbob unuz hayırlı olsunn..bende yapbozunu aldım gazteden geçen gün kızıma saklıyorum....

patıkcım sen nasılsın tatlımm...çok yorma kendını annenın üstüne gelen giden çok oluyodur şimdii

SEN BİDE SOĞAN SUYU İÇ OZMAN GÖRCEN İÇ DIŞ YIKAMA OLUYOOO :lepi::lepi:

aslında bi kere yapmıştım ama bida yapalım bakalım...

isolde gözün aydın canımmm..kendılıgınden adet olmuşsun..bu iyi bişey tatlım..

ahh sorma canımm hemde nasıl ii bişi...
kendiliğimden adet oldum inşallah kendiliğimdende yumurtlarımdaaa bebişim olurum..
tabi kendiliğimden hamiş kalamıom..
bu konuda as herifin yardımını alcam..

slm kızlarrrr naslsınız bakimm sormaa nohutumm yaaa dünde kırklareliden abimler geldi köyden babamıda almışlar yemeğe bendeydilerr gece gittilerr üff çuk yorulmuşumm ama annemm ii olsundaa katlanıcammm evlatlar ne için büyütülüyoo demi amaa dün sormuşsun cnmm tekmeliyomu diee hemide nasıll teyzesii dur durağı yok maşallhhh gece çok yoruldumm bulaşık makınasını yerleştrdimm elde yıkanıcakları yıkadım uzanayım az dedim koltuğa anam iki tane salladıı adam akıllııı yurulmuş odaaa kızyo bana :1hug:

Tamam canım saol hepsİnİ okudum ve galİba doktoru deĞİŞtİrcem artık neresİ olucak bİlmİyom
ya benımde tereddütlerim çok ama dr yakın cıvarda adam gıbı dr zorr...pöfff
:roflol:
slm kısslaar nasılsınızzz
selam cnm iyiyiz sen nasılsn bebişimiz nasıl bakalımm
ayyy ciddenmi maşallahhhh..
yaramaz olucak ozaman ikra suyumuz..
ayy su gibi bi kız olur inşallaaaaahhhh
ayyy agzına saglık canımm inşallah dedigini gibi olur..evet bu kızçe biraz yaramaz olcak sanırım babası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…