- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.341
kız benim acelem 10 hazirana kadar olup bitmektii olmayacak böyle giderse
h.b kuzum evet teyzesi büyüdü dün dr a gittik herşey yolundaymışş şükür kalbini falanda dinledik darısı sana canım
kıs deliiii evlilik yıldönümünden dolayımı bu acelen??
medıcana çok süslü püslü temız ama çok paracılar...Medİkale de İyİ dİyolar bahÇelİevlerdekİne bende nİsayı Çok duydum
bİde ermenİ hastanesİ var aklımda
nohutum bebişimiz iyi dün gördük büyümüş birazcıkk
sende büyütmüşsün göbüşüü ohhh ne güzell
ne kızzzondan derdimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
medıcana çok süslü püslü temız ama çok paracılar...
Ermenıyı bılmıyomda benım kuzen etılerde mı taksım de mı ne amerıkan hastanesı var orda bebek için tedavi görmüştü..amaa çokk çokk pahalıymış ve sıgortayla anlaşması yokmuş fes edilmiş sonradan.
ayy maşallah kuzucuguna cnm..evet benim göbüş bir çıktı pir çıktıı her gun de daha çok büyüyoo yakında egılıp kalkamıcam sanırım
bi magazın haberı de benden demet akalın boşanmışş..ya bunların nasıl bi hayatı var aklım almıyoo
bi magazın haberı de benden demet akalın boşanmışş..ya bunların nasıl bi hayatı var aklım almıyoo
ayy canım istediğin kadar bak insanın canı bişey istemiyo kii benim kaynanam geldide biraz yemeye başladım şimdi onlar pişirince yiyebiliyorum rahat rahatkuşum ne gusel...
darısı bana ınşallah kuşum..
bende yatıp dınlencem acuk...hep koşturmaca suruyor hayat..
az yımekteyıze bakayımda canım yemek ıstesın.. kafamçokkarıştı
medıcana çok süslü püslü temız ama çok paracılar...
ermenıyı bılmıyomda benım kuzen etılerde mı taksım de mı ne amerıkan hastanesı var orda bebek için tedavi görmüştü..amaa çokk çokk pahalıymış ve sıgortayla anlaşması yokmuş fes edilmiş sonradan.
ayy maşallah kuzucuguna cnm..evet benim göbüş bir çıktı pir çıktıı her gun de daha çok büyüyoo yakında egılıp kalkamıcam sanırım
Kızlar Şu tÜkÜrÜkle yapıaln ovÜlasyon testlerİ hakkında bİlgİnİz varmı
ondan almak İstİyom
hmm yuk ben orayı bılmıyommm benım dedıgım ayrıımedicalpark canım bahçelievlerde orasımı pahalıcı
öle vallaboşanmasa şaşardım bee..
7 kocalı hürmüzü geçtiler vallaaa
Anamla bubam tartıŞmıŞlar yenİ evlİ Çİft gİbİ naz yapıyolar gÜlermİsİn aĞlarmısın
oo nimiş kıı..
Ilk defa duyuyomm....
Merhabalar kızlarr
he var gııı 160 tl falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?