- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.321
slm kızlarrrr naslsınız bakimm sormaa nohutumm yaaa dünde kırklareliden abimler geldi köyden babamıda almışlar yemeğe bendeydilerr gece gittilerr üff çuk yorulmuşumm ama annemm ii olsundaa katlanıcammm evlatlar ne için büyütülüyoo demi amaa dün sormuşsun cnmm tekmeliyomu diee hemide nasıll teyzesii dur durağı yok maşallhhh gece çok yoruldumm bulaşık makınasını yerleştrdimm elde yıkanıcakları yıkadım uzanayım az dedim koltuğa anam iki tane salladıı adam akıllııı yurulmuş odaaa kızyo bana :1hug:
slm kızlarrrr naslsınız bakimm sormaa nohutumm yaaa dünde kırklareliden abimler geldi köyden babamıda almışlar yemeğe bendeydilerr gece gittilerr üff çuk yorulmuşumm ama annemm ii olsundaa katlanıcammm evlatlar ne için büyütülüyoo demi amaa dün sormuşsun cnmm tekmeliyomu diee hemide nasıll teyzesii dur durağı yok maşallhhh gece çok yoruldumm bulaşık makınasını yerleştrdimm elde yıkanıcakları yıkadım uzanayım az dedim koltuğa anam iki tane salladıı adam akıllııı yurulmuş odaaa kızyo bana :1hug:
YOK ULENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HEYECAN YAPTIRMA BANAAA -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Dİmİ ceylan Çok kafama takılıyo doktor yaaa boŞa gİdİp gelİyom
Dİmİ ceylan Çok kafama takılıyo doktor yaaa boŞa gİdİp gelİyom
kıs serap olurmu olur vallaaaa..
sende elif gibi farlutali içtikten sonra anlarmışsın hamiş oldugunu..
peeehhh ne cisel olur vallaaaa
KEŞKEMDE NE BELİRTİ VAR BENDE YOGGG ATEŞİM BİLEM YOGGGGGGGGGGdelikafaduldendelikafadulden
yaa avrupa yakasındasın demı kuşum sen...
canım yaaaa..
Bende aynı senin dertten müzdariptim..
Doktor çokönemli kesinlikle.
Bi doktordan kıllandımmı bida gitmiodum.
Başka bi doktorda herşey tekrar baştan başlıodu..
Ve her seferinde aynı işleirn başa sarması canımı sıkıodu..
Okadar verdiğin parada cabası..
Inşallah içine sinen bi doktor bulursun canımm
benim ateşimde yerlerde sürünüo vallaaa
bizim burda medıcana varr o hastaneye uyuzummm araştımıyorum bile artıkDİmİ ceylan Çok kafama takılıyo doktor yaaa boŞa gİdİp gelİyom
kıs serap olurmu olur vallaaaa..
sende elif gibi farlutali içtikten sonra anlarmışsın hamiş oldugunu..
peeehhh ne cisel olur vallaaaa
yaaa anladınmı şincikkk adette olamıyom
h.b tatlım adet olmuşsunn rahatladın sonundahoşgeldin fıstıgımmm
h.b canımm iyim şükür misafirlerim hala bende pazartesi gidecekler allah nasip ederse öyle gelemiyorum fazla ösledim siziiHoŞgeldİn ŞekercİĞİmmm nasılsın bakemmm
senın bebıste çok buyumus sekercım.hoş geldın..boshayallersmile
serap çok acale ediosun ama ..
Sana söledim o ilacı içtikten sonra 10 gün süren var ..
Bekle kuzum
h.b tatlım adet olmuşsunn rahatladın sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?