Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

H.h.b. kızlar napıyorsunuz sıcaklardan artık yemek yiyemez oldum bol bol meyve tüketiyorum. erik,kiraz, karpuz şeftali bi bakıma iyi fazla kilo almam artık ama bebeğe bir zararı olmaz umarım

ceylan evet işler yoğundu gün içinde eşimle ailemle hiç kimseyle görüşemiyordum. ama bu gün öğleden sonra biraz daha sakin şöyle dinlenim ama dimi

fasülyeni bi önceki geceden ıslattınmı canım??
bide düdüklüde kaç dakikada pişirion?

taze fasulye yapcam canım...
kuru fasulye yaptıgımda da bi 45 dakıka kısık ateşte pişiriyorum....hatta ben 2 kılo falan bu şekılde yapıp buzluga bölüştürerek koyuyorum pratk oluyo sen çalıştıgın için nohutu falan bu şekılde yapıp dolaba atabılırsın cnm işini kolaylaştırır

ben ilk üç ayda hızlı bir şekilde 7 kilo aldım 4. aya girdiğimden beri kilom aynı yerde sayıyor. hem sıcaklardan yemek yiyemiyorum hem de 1,5 aydır falan ekmek de yiyemiyorum mideme dokunuyor. bu yüzden de aynı yerde sayıyorum.

aaa güzelmiş bend eöle yapayım..
kısık ateşt e45 dakikamı pişiricem canım..
buzluga atıcam ihtiyacım oldugundada normal pişiricem..
başka bişi yapmıcam dimi..
ayy salak gibi soru soruomda ben daha önce hiç kuru fasülye, nohut yapmadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…