Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet cnm 45 dk ..agzına alır bakarsın sertlık varsa bı muddet daha pişirirsin çünkü faulyeden fasulyeye degişiyo bazısı kolay bazısı zor pişiyo.nohut içinde aynı şey geçerli....
cnmm sorcan ttabıkıı yaa kendı evıne yenıı geçtinn normal bencee aklına takılan ve yardımcı olabılecegımız herşyi sor datlumm taammıı... bide bi püf notası verim...soganı yagda kavrup salça koyduktan sonra önce fasulyenın suyunu koy o bi müddet o şekilde kaynasın sonra faslyesını koy hem salça kenını daha çok bırakıyo hemde daha lezzetlı oluyo...bideeee tavuk veya et bulyon çok lezzetlı yapıyo ben mutlaka koyuyorum...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızz bende ewlenırken bıse bılmezdımm cok az sey bılırdım yanıı oole bole ogrenılıoo kuzumm..

ama dudukluı tencere kullan cok faydasını gorursunnn ku fasulyeyı falann 25 dk da pısırıo:)

slmm kızlarrr yemekk tarıfımıı werıonuızz kızz:)

afıyeet olsunn ısolldeee
selam atlımm heee çokk bılıyom yaa verıyommm:))
tecrübelerden faydalanıorum canımm

tecrübeye bakkkkkk:roflol:
annem olsa gurur duyardı benlennn ayyy kızımm nakadannn mıkemmel olmuşda yımek tarıfı verıyo diyee...
gözleri yaşarırdı gacının:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…