Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

geldim birsencim bi taraftan ütü yapıodum bi taraftan sitede dolanıodum
allah kavuştursun canım

hoşgeldinn çiçeğemmmm ay çok yönlü hatunnnnsun vesselammm bende ortalığı toparlıyommm ütüm var yarın yatılı misafirim gelıyo ist dann nevresimleri hazırlimmm içerleri süpürülcekk iş çukk

Selam kızlar patron karŞımda oturuyo Şıncık sız gÖrdÜn yazmadan Çıkmam dedım
aslanpenÇesı ve Çoban Çantası Çayı yaptım ıÇıyom bugÜnden ıtıbaren saĞon kÜrÜ yapÇemmmmmmmm heheheheheh bu arada doktorada gıtmıycem soĞan kÜrÜnden adet olursam acıle gıtÇem baksın kıst var yok ona gÖre hareket edıcemmm bu doktor mevzuuu bıttı benım ıÇınnnnnnn ne kÜr varsee yapÇemmmmmmmmmmmmmmmmmm ohhh

ah canıım senin yakınmış yinee benim çok uzakk hatay nere trabzon nereee gidemiyom mecbur alıştım..
yapmıyorum zaten yemek sebze pişiriyorum sadece salata makarna vs..dışardada yiyemiyoruz çok baharatlı yapıyolar buralarda banada dr gelecek ay folik asiti bırakıp demir ilacı verecekmiş bende ondan alırım artık

Bu ay kasık aĞrım Çok var yalnız benım bu kıst fena aĞrı yaptı bıde karnımın ŞıŞı ınmedı heÇÇÇÇ

hayy senin bu patronaa klava:
kistler konusunda uzman oldun kuşum yakında kürler konusundada uzmanlığı alırsın artık içmeye devam:lepi:

Vallahı doĞ.kontrol hapı kullanmıycam amelıyatta olmuyacaĞım hıÇ bıŞı yapamazsam aŞılama yada tÜp yaparım

Kız sultan sakın aĞır İŞ yapayım deme yapsın eŞekler

canım benim yarasın inşallah kistler gitsin bebekler gelsin kuşummmmm.
yok kız taşırmıyım hiç. zaten taşınacak benle ilgili bişey yok erkek işi işte.

mis oldum geldim
serap kzu senin adetin devam ediomu kız geçenlerde de kaç kere sordum alamıom cevabu şu patronun sağolsun emiiiii sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…