- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.681
geldim birsencim bi taraftan ütü yapıodum bi taraftan sitede dolanıodum
allah kavuştursun canım
selam kızlar ben geldım kendımı çok ıyı hıssetmıyorum ama aklımdasınız hep....
ben bi geçmişe bakayım gelıyoumm
günaydın kızlarr naslsnızzz eylemm hakkında hayırlısı olsn cnm
sultan h.g canımm işyeri taşınmasıda çok zor yaa aman sakın sen bişicik kaldırmaaa
sultan hoşgeldinn cnmmm anaa taşınıyonuz dimekkiii hadii kolay gelsinnn tiikkat et kendine
ilk evlendiğimm günlerr çok zordu benimde herhafta gidiyoduk nerdeysee herakşam dışarı çıkarıyodu eşimm ağlamıyayımm kafam dağılsın diee 2 yıl ağladımm köye gidip gelirkenn daha giderken nasıl dönicem die düşünüyodummm geç olsadaa alıştımm :d ayy iyi sen çabuk atlatmışsınnn aman yemektee yapmaa boşverr 9 ay idare edersinizz et bendee sevmıyom yemekkk kıyma katıyom bazen yemeklere vitaminini aliim die ama hamilelerin et yemesi gerekıyomuşş bende zaten demir eksikliği var şrup içiyom
Selam kızlar patron karŞımda oturuyo Şİncİk sİz gÖrdÜn yazmadan Çıkmam dedİm
aslanpenÇesİ ve Çoban Çantası Çayı yaptım İÇİyom bugÜnden İtİbaren saĞon kÜrÜ yapÇemmmmmmmm heheheheheh bu arada doktorada gİtmİycem soĞan kÜrÜnden adet olursam acİle gİtÇem baksın kİst var yok ona gÖre hareket edİcemmm bu doktor mevzuuu bİttİ benİm İÇİnnnnnnn ne kÜr varsee yapÇemmmmmmmmmmmmmmmmmm ohhh
Selam kızlar patron karŞımda oturuyo Şİncİk sİz gÖrdÜn yazmadan Çıkmam dedİm
aslanpenÇesİ ve Çoban Çantası Çayı yaptım İÇİyom bugÜnden İtİbaren saĞon kÜrÜ yapÇemmmmmmmm heheheheheh bu arada doktorada gİtmİycem soĞan kÜrÜnden adet olursam acİle gİtÇem baksın kİst var yok ona gÖre hareket edİcemmm bu doktor mevzuuu bİttİ benİm İÇİnnnnnnn ne kÜr varsee yapÇemmmmmmmmmmmmmmmmmm ohhh
Kız sultan sakın aĞır İŞ yapayım deme yapsın eŞekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?