Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

topic nazar aldı yaaa çok sakin kaç gündürbilmiyorumkismile

canım yaz geldi ya ondandır
işleri olanlarda var
dilek kayınvaldesine gitti
birsenin misafirleri var
nohut un dişi ağrıo du
ama pelin aklıma takılıo benimde uğramıo bide fatoşu göremioruum
elifte internet bağlatcak haftaya hep burdayım didi
serabun patronu oluo
sultan burdaaaa
bende as geziom as burdayım işte
kavuşuruz inşallaaaah kızlar
ama yazın zor görünüo akannehir

çiçeğim ben yemek yapıyodum ya şimdi gördüm msj ını..teşekkür ederim tosticim..
sonuç:kromozom sayısı ve yapısında anomali saptanmadı kızlar..ameliyatı sormuşsun tosticim rahimde doğuştan bi bozukluk var kalp şaklinde o düzeltilecek inşallah..onuda yaptırınca birkez daha denemeyi düşünüyorum gebeliği ama bakalım kısmet herşey..

geçiş olsun canım dikkat et kendine..

anladım çiçeeemmm herkeşlerin işi var demek

eylemm tahliller iyi çıkmış çok sevindimmm ameliyatıda bian önce kolaylıkla atlatırsın inşallahh

offf annemi dün götürdükk köye çok alışmışım onaa ev çokk sıkıcı gelıyo şimdiiii allhım annelerimizi eksik etmesin kızlarrr sağlıklı uzun ömürler nasip etsinn

kızlaarr hoşgeldinizzz

amiinnn patik geçmiş olsun canım yaa bebiş seni zorluyo baya allah yardımcın olsun
ahh annelerr bende annemi çooook özledimm 5 ay oldu görmedim bebişten dolayıda gidemiyorumm bayrama kaldı buluşmamız sanırımm canım annem burnumda tütüyoo:gitme:

çok sağol şekerimmmm ayy evet cnmm allh seninde yardımcın olsunnn ben düşünemiyorum 5 ay göremediğimiii en fazla 3 hafta geçsinnn fıttırıyorummm ama allh sabrını verıyo demekk benim ablamda almanyda senede bir görüyoo yazdan yazaa çok zor gurbetlikkkk sen nasılsın cnmm hamişliğin nasıl gidiyo

aminn canım başlarda okadar zorlandım ki 3 ayda 3 kez gittim hergün ağlardım şimdi tam gidecekken bebişimiz geldi dr gitme dedi gidemedim çok zor ama dediğin gibi sabrını veriyo allah ablanın işi benden dahada zorr allah yardımcısı olsun
hamilelik iyi gidiyo başlarda bulantılarım oldu ama şimdi iyim şükür sadece yemek yapmak istemiyorum okadar et ürünlerini hiç istemiyorum hep sebze türü yemek istiyorum bunlarda geçer heralde bikaç ay sonra

ilk evlendiğimm günlerr çok zordu benimde herhafta gidiyoduk nerdeysee herakşam dışarı çıkarıyodu eşimm ağlamıyayımm kafam dağılsın diee 2 yıl ağladımm köye gidip gelirkenn daha giderken nasıl dönicem die düşünüyodummm geç olsadaa alıştımm :d ayy iyi sen çabuk atlatmışsınnn aman yemektee yapmaa boşverr 9 ay idare edersinizz et bendee sevmıyom yemekkk kıyma katıyom bazen yemeklere vitaminini aliim die ama hamilelerin et yemesi gerekıyomuşş bende zaten demir eksikliği var şrup içiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…