Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Evet yaaa davul gıbıyım hamıle gıbı gÖbeĞım canım gÖrmen lazım ıÇıme Çekerek dolaŞıyom bıde benım karnımda sıvı toplanıyo adet olmayınca 2 ay olmadım ya Şınck sıvı bırıkmesı var karında oda bı aĞrı yapıyo

DÜn dıŞardaydık baŞlayamadım Öncekı gÜnde mısafırlıkteydım bu akŞam artık ıÇmeye baŞlıyacaĞım bakalım sonuÇne olucak kÜt kÜt atıyo kasıklarım ateŞım yok ama yanıyom

napıyosnuz bakalım arkadaşlar uzun zamandır boşladık buraları ıkı muhabbet edelım yahuuu...
serabımmm adet olmuşsun kuzuu şükür..sen yıne kürlere takmışın bebemmm:))

çiçegemm senı burda görmekk nii güzelll..saatlerr olsun bakemmm...

patıkımm nasılsın tadlumm çok özlettın kendını yaa annen daha iyidir inşallah cnm..

sultışş tatlımm şafakk kaççç

dilekk 10 haftalık hamışmiş çok şaşrdım ama ne guzel bi durum yaa bırden büyümüş olarak ögrenmesi:)

geçmişte bişi yok ki zaten 3 gündür herkes meşguldüü
bugün hareketlenme var tükanda

Merhaba kızlarr
selam cnm nasılsınn...sen bebişin cinsiyetini ögrenmedin mi henüz yaa:ecrin_bebek:
benim çıkmam lazım birasdan karşıdaki arkidiş gelo nohudum
hatırladin miiiiiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinni

anammmmm...yaa nıye gelıyo kıı şurda iki muhabbet etcekdıkk...hemde karşılıklıı tek ben konuşmıcaktımm....sen hepp dinlemicektınn....anladın sen onukaydirigubbakcemile3

:roflol:
gitsinde gilirim
yemek yaparım sizle beraber
menülerde ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…