- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.761
iyi geceler arkadaşlarrr...
öğrendim benim de bir kızım olacak
eylemcım bugun nobetcısın galıba...hay allahım ya ben gene kimseyi yakalayamadım.kayınpeder bendeye onunla dışarı çıktık pantolon gömlek falan aldık,kendi babişimede babalar günü hediyesi gömlek aldım..birsen,ceylan,ayşegül,güldeşeker ve diğer arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim..bu arada bebek xy kromozomlu yani erkekmiş..kanamam hala bitmedi tekrar tekrar adet oluyorum sanki tam damla damla azalıyo yine başlıyo pedle kardeş oldum artık yaayın 21 ini iple çekiyorum..
serabım yap anam kürleride en azından 1 ay doğum kontrol hapını kullansanda zamanında adet olsan kist üretmesen kuzum...
ceylanım sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve pyensese
fatoşum ve dileğimle konuşamıyoz özledimmmm siziii alooooooooooooo
yarın nöbetçiyim pazarda edirneye babama gidiyoz kendinize dikkat edinn üperimm çuuuk çuuuk
tesekkur ederım canım benım...gözün aydın olsun canım çok sevindim adına, sağsağlim kucağına alırsın inşallah meleğini...üstüne gördünde peki belirtilerin olmadımı,anlamadın mı hamiş olduğunu...
çıçegımmm...evet yaa..süpriz yapmıs bızee sıpaa...slm kızlar
bendede temizlik var bugün
dilekcim kıs kocaman bebüüş maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
iyi gesmeler kuşummmm
tesekkur ederım canım..darısı tum bebek ısteyenlere ınşallah..saglıkla ınşallah canım..iyyim bende iknik yok canım şimdilik ama cumartesi kars gezimiz var ohhh
tain de 15 haziranda belli olcak inş.
senınde güzel haberlerını okudun hadi gözün aydın
canım.. evet arkadasım 1,5 ay kar oldu bana..kız şok oldum kııız. çok büyük sürpriz barim cinsiyetinide görseydin. inan çok şaşırdım haaa. aman olsun kız 1,5 ay kardasın kadi bakalım
vallahamı gulde sekercım..aynı gunlerdemı dogum yapcaz..inşallah ..günaydın kızlarr
anammm kız dilekkk geçtin beni yaaa ohh ne güzel ocak annesi olacaksın sende maşallah diyelim bebişe
serapım vallahı oyle olcakmıs...Kız dİlek az daha gİtmesen doĞurcakmıŞsın Çok sevİndİm tatlım gÖzÜn aydınnn
çok modamı oldu kuşum..çok sevindim dilekcim allah saglık ve sıhatle kucagına almayı nasip etsin inşş :))
üstüne görmüşsün demek bu aralar çok yaygın üstüne görmekk...
[
dilekk 10 haftalık hamışmiş çok şaşrdım ama ne guzel bi durum yaa bırden büyümüş olarak ögrenmesi:)
evet canım nohutcum...bırden buyumuş olarak ogrendım..çok şaşırtıcı oldugu kadar çokta mutlu edıcı oldu...sempatiksalakcinni
[/B]
emoşum nerlerdesın sen ..özlettın kendını canım benım..iyi gecelerrrrrrrrrr cnmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
diloş nasılsın canım
ıyıyım canım..geldım..burlardayım...
sen nasılsın..kımseler ugrayamıyor sanırsam burlara artık..yaz geldı nede olsa..artık dışarılar daha cazıp tabii sempatiksalakcinni
gunaydın kımseler varmı..
canım babalar günü haftayaeylemcım bugun nobetcısın galıba...
yarında babana gıdıyorsu.gule gule gıt canım...
yarın babalar gunu demı kızlar..
ben hedıyemı verdım ama emın olamadık yarınmı degılmı dıye...
merhaba gülşenim nasılsın canımmm. bebeiş nasıl.slm kısslaarrr buralardamısınızz
güldeseker günaydın bacım burdayız günaydın kuzum nasılsın
iyi gecelerrrrrrrrrr cnmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
slm kızlar
bisimde bebğin genetik sonucu geldi
sağlıklı ve erkek çıktı
aynen eylem gib.
malesef kızlar bu durum beni alt üst etti
ne bu anlamıorum bi genetiği bozuk bebek çıkıo bide sağlıklı
ilk iş histereskopiyi yaptırmak oldu
rahme bi bakılsın bakalım
tüp+pgt düşüncemiz değişmedi
ne olursa olsun bundan sonrakinin sağlıklı olcağı garantisi yok malesef sayı artıkça şansta azalıo
şu histereskopiyi dört gözle bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?