- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #32.961
mrb kızlar nasılsınız
sultan üzülme canım vardır bir hayır olacak inş.
bizimde tayinimiz cıktı kızlar adıyamana ev topluyorum yavaş yavaş 10 güne gideriz allahın izniyle yeni bir sehir yeni bir ev bana iyi gelecek bunu beklıyordum ne zamandır
şimdiden kolay gelsin tosticim bizimde gecen sene tayinimiz doguya çıktı yazdıgını okuyunca o zamanlar geldi aklıma...ben de şimdi tekrardan ev toplamaya başladım bize de lojman çıktı...umarım yeni bir şehir sana çok daha iyi gelirr..
çok sevindim çiçeğiiim bende 21 inde gidiyom bakalım benim adette bitti bende temmuza kalabilirim canımm..inşallah birşey çıkmazmı desemmm yoksa çıksada sebeplerimizi onamı yorsak bilemeyom..sonu güzel olsun kuzum adım adım gidicez bu kez koşmak yok kavuşucaz bizde bebişlerimize :dolumunekankayizsmile
çiçeeğemm çok sağoll kuşummm ohhh ne kaadan mıkemmellll dimek ananeler annenler gelicekkk insanın kendi ailesi geldimi daha bi gösel oluyo akannehir
günaydın canım sende taşınıomuşsun kolya gelsin
taşınanları bi sre göremices galiba
iyi ozman sevindim
şu yaz bitseyd kalabalık suhbetleri özledim valaaa
buarada nerdesiniz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
DÜZENLI OKUMAYAN ARKADAŞLAR LİSTEDEN SİLİNMİŞTİR BİLGİNİZE...
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 22:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASİN İ ŞERİF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİ VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını saglıklı bır şekilde kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" saglıklı sıhhatli bir bebiş ve hayırlı bir gelecek istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş ailesi için de hidayet istiyor.":Saruboceq:
PELİN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLAY: " bebegını aklı bedenı saglıklı bı sekılde kucagına almak ıstıyor annesı için acil şifa istiyor ":Saruboceq:
EYLEM:"sağlıklı bir bebek sorunsuz bir hamilelik istiyor :Saruboceq:
YASEMIN: "kolayca hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirip,hayırlı ,akli ve bedeni sağlıklı bİr bebiş kcagına almak istiyor":Saruboceq:
S&U: "Tez zaman da saglıklı bır bebiş ve bu süreçde sabır ve dayanma gücü istiyor":Saruboceq:
ELİF: "hamiş kalıp hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLEK:" Allah'tan doğal yollarla en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir evlat istiyor":Saruboceq:
ASNİL: "saglıkla gelecek hayırlı bır evlat istiyor" :Saruboceq:
OAYDINER:"Rabbim,den sağlıklı ve ömürlü bir bebek nasip etmesini istiyor":Saruboceq:
GÜLDEŞEKER:" hayırlı sağlıklı bi bebiş istiyor":Saruboceq:
TOSTİ:"hayırlı bir evlat sorunsuz bir hamileleik istiyor":Saruboceq:
MELTEM:"rabbimden huzur, hayırlı ve sağlıklı bebekler istiyor":Saruboceq:
EDA:" sağlıklı bir şekilde hamile kalmak ve mutluluğunun hiç bozulmamasını istiyor":Saruboceq:
ahh çok geçmiş olsun korkunç bir durum yaakızlar güünaydın kalamıcam malesef yazıp kaçacam
asnille konuştum da
yaaa bizim çektiklerimiz yettmio bide kızın başına ne gelmiş
belediye kanalizasyon çukuru kazmış
evleride zemin kat olunca
eve fare girmiş
gece kolunda bi ağırlık hissetmiiş
çığlık atınca farede ısırmış
tetanoz olmuş antibiyotik kullanıomuş
sizlerden dua istio
kızlar dularınız esirgemeyin
öpüorum hepinizi
alkisalkisalkisçok sevındım çiçegemm çok uzun bi sürece yayılmamış olacakeyelem kuşum lüftü hocaylan mailleştik
temmuz adetimden sora gidicem allahtan bi mani çıkmazsa histereskopiye
sabah herşey çok kötüydü hemde çok. hastaneye gittim kan verdim 2 saat sonra dediler sonuç işyerine geldim dün taşındık içerde elektrik borcu varmış elektriği kestiler. sekreteri gönderdim yatırsın diye ama beklemediler 2de gelir açarız dediler. sonra geri gittim hastaneye. makina bozukmuş 1 saat sonra dediler. bekledim öyle. sonra sonuç çıktı herkes kocasıyla gelmişti ben tek. önce birinin sonucunu söylediler onunda negatifti kocasına sarıldı. sonra bana söyledi. kaldım öylece sağlık olsun diyebildim gözlerim doldu ama ağlamadım. ordan dolmuş durağına nasıl gittim hatırlamıyorum sadece serapa mesaj gönderdim ama onuda hatırlamıyorum nasıl gönderdim. durakda bayağı kalmışım öyle. kendime geldiğimde oturduğum yerin altında kçük bi köpek yavrusu vardı onu okşadım. sonra dolmuşlar geçiyormuş farketmemişim kendime geldim dolmuşa dindim işyerine geldim. kaç kişi aradı ama tek kelime çıkmadı ağzımdan. zaten gelince tutamadım kendimi. sonra öyle deli gibiydim işte. kim arasa gözlerim doldu konuşamadım. hala öyleyim aklıma gelince gözlerim doluyor. ama bunlar çok zor kızlar inanın çok zor. eşime mesaj gönderdim olmadı diye ama aramadı cevap bile yazmadı. bana senin bu kalp darlığıyla çocuğun olmaz yazdı sonra bi sürü şey daha ve daha çok yıkıldım. akşam nişana gittik yeğenleri başkalarının çocuklarına bakıyordu götürdüm balon aldım annelerinin umrunda bile değildi. ama çocukları çok seviyorum elimde değil. öyle işte kızlar. çok kötü bi gündü. bu arada elektrikte 5ten sonra geldi ve bu kadarda olmaz dedim artık. ama gün bitmedi bakalım daha neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?