Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aynen bende bilemiom artıkım allahtan hayırlısı ossun kuşum
sende geliişmleri haber ver datlum

çiçeeğemm çok sağoll kuşummm ohhh ne kaadan mıkemmellll dimek ananeler annenler gelicekkk insanın kendi ailesi geldimi daha bi gösel oluyo akannehir

bideneeeeeem ananem rahatsızmış öenmlii diil ama yaşlı olunca çıkmayım dimiş
annem yanlız gelcek önemli olanda o zaten bekliom dörtgözleee

günaydın canım sende taşınıomuşsun kolya gelsin
taşınanları bi sre göremices galiba

evet cnm ama ben yavaş yavaş toplanıyorum 1 ay sonra lojmana gecicem ama ben sadece 2-3 gün olmam eşim hemen neti bağlatır çünkü çok cnm sıkılıyor net olmayınca burda dısarı çıkacak pek yer olmadıgı içinn...

bu arada bütün arkadaslarımın kandilini kutluyorummm...
bu mübarek günde hepimiz için dua edelim bebişlerimiz gelsinn, sağlığımız ve mutlulugumuz hiç bozulmasınn..

gunaydın arkadaşlar iki gündür yoktum..önce bi geçmişe bakacagım.....
bütün arkadaşların kandılını kutluyorum...bugun ayrıca yasın okuma günümüz..allah kabul etsın inşallah...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ahh çok geçmiş olsun korkunç bir durum yaa
rabbim yardımcısı olsun bi sorun olmamıştır inşallah gerçi önlemını almışşş..
kendıne ve bebişe iyi bak asnılcımm

eyelem kuşum lüftü hocaylan mailleştik
temmuz adetimden sora gidicem allahtan bi mani çıkmazsa histereskopiye
alkisalkisalkisçok sevındım çiçegemm çok uzun bi sürece yayılmamış olacak

sultancım ınan ne söyleyecegımı yazacagımı bılemıyorum...ben şuan çocugun olmamasına üzülmedim desem yalan olmz çünkü eşinle oturtamadıgın bişeyler var..sonradan keşke demenı istemem umarım hkkından hayırlı bi karar verirsin cnm..ama eşinin çok büyük haksızlıkları oldugu kesın!

kızlarrrr bende hepinizin kandilini kutluorum...
evet ceylanımın dediği gibi bgnde dua günümüz...
bu güzel günde dularımızı birbirimizden eksik etmeyelim..
rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…