Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

merhaba arkadaslar..
ben geldım..
gunlerdır annemdeydım...
dınlendım..ilaç kullandım...az once eve geldım...
doktor 2.li test ıçın bugun cagırmıstı..
bugun gıttık..kan verdım..ultrasonla baktı..
ınşallah sonuçlarda iyi cıkar..

ısoldemmmm ..canım canını o cahıl ınsanlara sıkma...
herkews ııyı gecmısı okudugum kadarıyla...
umarım tekrar gorusuruz...
sohbetlerı ozledım burda bennn..

Selam kızlaar
dün doktorda ense kalınlığında problem çıkmadı iyi dedi doktor kan verdim cuma yada ctesi onun sonuçlarına da bakças
ama süper bi duyguydu yaa ilk kez anne olucaamı bu kadar net farkettim
ultrasonda çok hareketliydi çok güldürdü bizi hiç bu kadar heycanlanmamıştım
mide bulantılarım sıklaştı nedense dışarı çıkınca daha fena oluyorum sıcaklardan mı artık bilmem
yeni ilaçlar werdi doktor, öncekilerini bıraktık
4 çeşit fln şurup,hap we eritilen ilaç war bugün kullanmaya başladım midem daha da fena oldu
bu sıcaklarda Allah hepimize yardım etsin

elif hoşgeldin cnmm hele şükürrr gelebildin amma gezmşsın kızz yarasınnn dimek dr ye gidicen hadi bakalım hayırlı haberlerle gelll bnde ctesi gidicemm
sorma canım baya gezdim bi oraya bi oraya ama iyi geldi değişiklik oldu
şimdi ewe alışmaya çalışıyorum canım sıkılıyo midem de çok fena kendime gelemiyorum
sana da Allah kolaylık wersin canım bide çatı işerine de başlamışsınız yine canın çıkıyodur
inşallah çabuk biter de son hazırlıklarına rahat rahat bakarsın

aa dilek maşallah sen 11 haftayı geçtin mi yaa ben o kadar uzun zaman mı oldu giremeyeli
ooo zaman çabuk geçiyo demek
nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
ben de özledim yaa o okumaya yetişemediimiz günleri kışa artık

elifcim gözün aydın canımm ohh negüzel gördün bebişi benimde cuma günü 2 li testim
cinsiyetini söylemedi mi ?
yok canım söylemedi bence anladı ama söylemek istemedi
bu haftalarda söylemek prensibim diil yanılma payı olabiliyo bu ay içinde söylerim dedi çünküm
ayy sanırım hamileliimizin en güzel günleri başlıyo canım inşallah Allah kucağımızda da görmeyi nasip eder

amin canım inşallah yaa bazısı söylüyomuş tahminide olsa bakalım benimki ne dicekk
sonuçları iyi olsunda varsın demesin ben 1 ay daha beklerimm

amin canım inşallah yaa bazısı söylüyomuş tahminide olsa bakalım benimki ne dicekk
sonuçları iyi olsunda varsın demesin ben 1 ay daha beklerimm
bende öyle dedim zaten ilk çocuk kız da olsa sewinicez erkek de olsa sewinicez
sağlıklı olsun yeter ama insan meraklanıyo
öğrensem de ufaktan alışwerişe başlasam diye heycanlanıyorum
doktor amca ilk cd mizi verdi kısacık bişey ama akşam kardeşimle eşimle tekrar tekrar izledik
aklımıza geldikçe heycan basıyo

selam kızlar ben dün dr gittim.histeroskopi için adetim biteli 10 gün olduğundan yeni adetimle birlikte yapacak..kan pıhtılaşma sorunumuda konuştuk bayağı bir rahatladım dr çok güven veren zaman ayıran biriymiş gerçektende memnun kaldık..benden haberler böyle umarım hepiniz iyisinizdir..öpüyorumm çok

kızlar merhaba her ne kadar biraraya gelip sohbet edemesekte en azında her girdiğimizde not bırakıp birbirimiz hakkında bilgimiz oluyor. inşallah yazdan sonra biraraya tekrar geliriz.
bu arada ben de iyiyim yarın akşam saat 7-8 arası doktorla randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur güzel haberlerle gelirim

bendede selamlar kızlaaarrr..
hala bekleme sürecindeyim...
bu ay soğan kürü yapmıştım....ve inanın hiiçç aklıma bile gelmio bazen okadar sıyrılıorumki bu düşünceden..
4 temmuz günüm tabi şaşmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…