Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Selam kızlar bugÜn doktora gıttım Çok ıyı geldı bana kıstım duruyomuŞ ama dıĞer doktorda 4.5 cm dı herhalde kÜÇÜlmÜŞ 4 cm dedı ama bu kıstın gebe kalmanı etkıleyeck bı kıst olmadıĞını sÖyledı doĞ.kont.hapı vermıŞtı dıĞer doktor kullanmadıĞımı sÖyledım ıyı yapmıŞsın dedı progeston verdı 10 gÜn kullanıcam sonra adetın 2.gÜnÜ kontrol edıcek

kızlar vallahı moral buldum kıstı bılıyodum akıntımıda mantar sandım saĞlıksız bı durumun yok dedı hormonlarında gÜzel dedı sonuda gÜzel olucak senın sadece adetın dÜzensız bu hapta dÜzene ıyı gelır dedı oh oh bu akŞamda dÜĞÜn var gÖbek atıcam

Selam kızlaaaarr... Artık internetim bağlantı ewe geldim bugün
geçen hafta çok gezdim istanbula,köyüme,kına gecesine,eşimin köyüne fln derken ewe geldik nihayet
yarın akşamüstü de doktor randevumuz var 2li test için heycan astı inşallah iyi olar
öptüm hepiniziiii

Selam kızlar bu progestan benı Çok kÖtÜ yaptı gÖzm aÇılmıyo baŞım dÖnÜyo tansıyonum 7 ye 4 Çok fenayımm dÜn resmen bayıldım dıyebılırım eŞım gelmıŞ tansıyonumu ÖlÇmÜŞ hıÇ bırı yok bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…