Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

geçmiş olsun canım yaa doktoru arayıp sorsaydın keşke.
soda iç hemen tansiyonun düştüğünde.

ay canım doktorum çok rahatsız ederse bırak dedi bana ama daha yeni diye vucüdum alışmadı herhalde yarın öbürgünde devam ederse içmiycem zaten

vallahi bilmiyom kuşum girilmiyo zati geçen hafta içine girip başka başka sitelere mail atmışlardı bugünde hiç girilmiyo yeni msnye yazdım zaten eklersiniz beni

slm kızlar
eylem canım hayırlısı ile git gel kuzucuuuuum
gelincede haber vermeyi unutma sakın
bide bütün detayları yaz bana çuk mirak ediom datlum çok öptüm
herşey çok güzel olcak

serap bitanem
o ilacın yan etkisi canım
içitkten yarım saat yada 1 saat sora başlıo
evde olunca içtiğinde biraz kestirirsen geçioo
başdönmesi ve uyku yapıo
korkulcak bişi diiil bebeeem

hamişken içiorum ya orda biliorum

yok canım korktuğuma değilde işte çok zor oluyo dünde hep dışarıdaydık tansiyon dibe vurdu ateşte yapıyomu bu ilaç canım

elif hoşgeldin cnmm hele şükürrr gelebildin amma gezmşsın kızz yarasınnn dimek dr ye gidicen hadi bakalım hayırlı haberlerle gelll bnde ctesi gidicemm

şekerimmmmm napimm cnm deminde dediğim gibi inşatla uğraşıyoruz hiç giremıyorummm evett teyzesii büyüdükkk bkıpır kıpırızzz sen nasılsınnn cnm

oyy yerim onu bennn allah kolaylık versin bi bitiremedin şu işleri bu sene
bende iyim canım bugün bulantı falan bişey yoktu bende nezamandırr ama bugün mahfetti beni çıkarmaktan canım çıktı son demlerini vuruyo heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…