Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

geceleri uyumuyon mu kısss
patrona çaktırmadan kapt gözlerini

GECELERİDE GEÇ YATIYOM AMA HEP GEÇ YATARIM 1-1.30 OLMADAN YATMAM SABAHTA 6.45 TE KALKARIM AMA CANIM BU İLAÇ SABAH İÇTİĞİM ÇOK DOKUNUYO DİĞERİNİ YATRKEN İÇİYOM ETKİLEMİYO-tatlicadiarzu- TE BUNDAN Bİ FARKIM YOK

güle güle gidin canım kendine çok çok iyi bakk...güzel haberlerini bekliyoruz inşş..

dilekim eyleminde dediği gibi bende temmuz adetimi bekliom
maşallaaah iyi gezion bi toplanamıos valaaa
dönüşte inşallaaaah
beklios datluuuuuuuuuuuuum

oo...
çıçegım...zaman cabuk akmıs gıtmış...
senınde vaktın gelmıs...eylemınde...
hadı ınşallah guzel haberlerınızı alırız ...
sen tüp bebek mı yapacaksın..
son kararın boyleydı yanılmıyorsam demii..
ınşallah saglıkla gelsın bebeklerınız...olumunekankayizsmile

merhaba kızlar uzun süredir giremedim internette bi problem var hala olmadı merak ettiyseniz haber veriyim dedim bu arada geçmişe bakamadım neler oldu bitti bilmiyorum hiç bişey bu arada cinsiyetimizde belli oldu oğlum olucakmış kızlar onuda heber verim dedim yegenimin netinden girebiliyorum tekrar girebilirsem görüşürüz öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın öptüm

oh maşşallah ..
vallahı tahmınler tuttu...
artık ısım dusunmeye baslarsın dılayy cımm..olumunekankayizsmile

tünaydınn kızlarrr dr den geldimmm şimdiii oğlum çok iyiymişşşş maşallhh 1644gr olmuş boyuda 42 cm doktor herşey çok ii dediii tosuncukk olmuşş tocaman yanaklarııı varrr dilay cnm seninde gözün aydınn demek oğlun olucakkk bu sene oğlan senesi vallaa kızz çok nadirrrr

gözün aydın canımm maşallah paşamızaa

oh maşallah...tosuncugumuza...
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…