- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.221
Uyumak İstİyom ayyy gÖzÜm kapanıyooo
geceleri uyumuyon mu kısss
patrona çaktırmadan kapt gözlerini
GÜnaydın kızlarrrrrrrrrr bİr hafta olmayacaĞım benİ Üzleyİn tamammı son gÜn bugÜn tatİlde kocacıkımın tİlİfonundan gİrebİlİrsem gelİcem mÜjdelİ haberlerle dÖnerİm İnŞ.İnŞ.
dilekim eyleminde dediği gibi bende temmuz adetimi bekliom
maşallaaah iyi gezion bi toplanamıos valaaa
dönüşte inşallaaaah
beklios datluuuuuuuuuuuuum
günaydınlar herkese iyi haftasonlarııı
iyim canım sen nasılsınngunaydınn
naber seker..olumunekankayizsmile
iyi hafta sonları arkadaşlar..................
merhaba kızlar uzun süredir giremedim internette bi problem var hala olmadı merak ettiyseniz haber veriyim dedim bu arada geçmişe bakamadım neler oldu bitti bilmiyorum hiç bişey bu arada cinsiyetimizde belli oldu oğlum olucakmış kızlar onuda heber verim dedim yegenimin netinden girebiliyorum tekrar girebilirsem görüşürüz öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın öptüm
tünaydınn kızlarrr dr den geldimmm şimdiii oğlum çok iyiymişşşş maşallhh1644gr olmuş boyuda 42 cm doktor herşey çok ii dediii tosuncukk olmuşş tocaman yanaklarııı varrr dilay cnm seninde gözün aydınn demek oğlun olucakkk bu sene oğlan senesi vallaa kızz çok nadirrrr
tünaydınn kızlarrr dr den geldimmm şimdiii oğlum çok iyiymişşşş maşallhh1644gr olmuş boyuda 42 cm doktor herşey çok ii dediii tosuncukk olmuşş tocaman yanaklarııı varrr dilay cnm seninde gözün aydınn demek oğlun olucakkk bu sene oğlan senesi vallaa kızz çok nadirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?