- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.261
aaa o kadar korkutmuşlardı gözünaydın canım inşallah kolayca perdeden de kurtulursun
sağol elifim ya valla okadar ağlayıp kahrettim kendimi kurtulcam hayırlısıyla..allah sizide kurtarsın tüm hamişlere hayırlı doğumlar inşallahopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
evet cnm yaaa yakınlaştıkça korkuda artıyoo benimm kontroller 15 günde bir olucak artık çatı bitti sayılır cnm ama daha işleri varr bitsede heryer toparlansaa öff inşaat pisliği iğrenç bişii ayarlarız cnm bende özledm akşam düğünee gittikkk kız aynı sana benzıyen biri vardı ordaaa anam bu kadr benzermi insannn marmaracıktaydı düğün senmıydın yuksam lülülülülülüSelam kızlar kayınvaldemin yazlığa gittik yine döndük bugün
ikili test sonuçları iyi çıktı çok rahatladım inşallah ekleyenlerin de olumlu sonuçları olar
hoşgeldünn kuzuuuu
Birsenim ayy senin iyice yaklaşmış yaa işlerin ne durumda bittimi çatı? bigün ayarlayalım da görüşelim özledim
Seraaap ii tatiller kuzuum
Dilay gözünaydın canım tahminler tuttu
canım annemler hayırlı doğum için bi dua söylüyolardı onu öğreniim veriim sana belki içini ferahlatır
evet cnm yaaa yakınlaştıkça korkuda artıyoo benimm kontroller 15 günde bir olucak artık çatı bitti sayılır cnm ama daha işleri varr bitsede heryer toparlansaa öff inşaat pisliği iğrenç bişii ayarlarız cnm bende özledm akşam düğünee gittikkk kız aynı sana benzıyen biri vardı ordaaa anam bu kadr benzermi insannn marmaracıktaydı düğün senmıydın yuksam lülülülülülü
yok diildim kaydirigubbakcemile3 ay sorma yaz geldi düğünler başladı kayınvaldem haftanın 3 günü düğünlerde programı çok yoğun gelmek isteyenlere davetiyelere bakiim ararım sizi fln diyo :roflol:
dün geldik köyden avantaja gittik eşime alışweriş yaptık arkadaşlarının da düğünleri olcek
temmuzda onlar için kravat gömlek fln baktık kendime bişey bakamadım pek fiyatlar da uygun gelmedi zaten
ay ewet yaa ayarlayalım bi ara benim de mide bulantılarım arttı nedense yeni ilaçlar mı yapıyo yoksam herşeyim gibi bu da mı ters bilmiyorum
çok hassas oldu midem rahatliicam die sewiniyodum ters tepti
bidahaki randevu da taaa 24 temmuzda nasıl sabretçes bilmiyorum gün sayıyorus şimdi daha ii anladım seni:ecrin_bebek:
ayy hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım aldıklarının arada fotosunu da koy fikrimis olsunselam arkadaşlar...umarım herkez iyidir. bugun kontroluumuz var kızımı görmeye gidicem allah izin verir se...bu arada kızımın park yatagını beşigini falan aldık eksıklerımız bitti sayılır..patık cnmm kontroller 15 gunde bır e düşmüş bende o gunlerı göreyım ınşallah çok heycan verıcı yaa..bu dönemde bl bol sohet etmek isterdim senınlee....merak edıyorum hıssettıklerını
eliff h.g canımmm
geçmiş olsun ilçalardan olabilir benide bu folik asit çok şişiriyo şimdide demir ilacı verdi folik asit bitince başla dedi ama devam etmicem folik asite daha başlıcam diğerine
ahh canım senin safak 26 :)) olsun sayılı gün çabuk geçerr
eklerım cnm burda oldugum zaman tabıkıde....ekım annelerı bölumune eklıyorum gerçiayy hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım aldıklarının arada fotosunu da koy fikrimis olsun
Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy TickerKızlar yaa hani bi site vardı, son adet tarihimizi girince bebişimizi görüyoduk
o siteyi ben yine kaybettim adresi olan varsa verebilirseniz sevinirim opuyorumnanaktan
cnm görüşmedık hıç yaa..kociş geldi ben şimdi çıkıyorum bakarım yıne öpuyorumkızlar merhaba nasılsınız. kusura bakmayın hiç gelemedim kızlar yaaa. işler çok yoğundu geçen haftalarda. perşembede rahatsızlandım. böbreklerimi ve ciğerlerimi üşütmüşüm 2 gün 40 derece ateşle yattım. hiç kendimde değildim. bugün işe gittim yığılmış onlarla uğraştım işte. sizler nasılsınız kızlar. serapla görüştük tatile gitmiş ohhh gezsin dinlensin. hepinizi çoooooook seviyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?