Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sağol elifim ya valla okadar ağlayıp kahrettim kendimi kurtulcam hayırlısıyla..allah sizide kurtarsın tüm hamişlere hayırlı doğumlar inşallahopuyorumnanaktan

eylemcım..çok basıt bır operasyon o zaman..çok sevındım.
çok kolay hallolacak..
hayırlısıyla küçük operasyonu geçır sonrasında sendende guzel haberler gelsın ınşallah...olumunekankayizsmile

evet cnm yaaa yakınlaştıkça korkuda artıyoo benimm kontroller 15 günde bir olucak artık çatı bitti sayılır cnm ama daha işleri varr bitsede heryer toparlansaa öff inşaat pisliği iğrenç bişii ayarlarız cnm bende özledm akşam düğünee gittikkk kız aynı sana benzıyen biri vardı ordaaa anam bu kadr benzermi insannn marmaracıktaydı düğün senmıydın yuksam lülülülülülü
canım annemler hayırlı doğum için bi dua söylüyolardı onu öğreniim veriim sana belki içini ferahlatır

ay öğrennn kuşum öğrenn belki faydası olur

selam arkadaşlar...umarım herkez iyidir. bugun kontroluumuz var kızımı görmeye gidicem allah izin verir se...bu arada kızımın park yatagını beşigini falan aldık eksıklerımız bitti sayılır..patık cnmm kontroller 15 gunde bır e düşmüş bende o gunlerı göreyım ınşallah çok heycan verıcı yaa..bu dönemde bl bol sohet etmek isterdim senınlee....merak edıyorum hıssettıklerını

ayy hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım aldıklarının arada fotosunu da koy fikrimis olsun

eliff h.g canımmm
geçmiş olsun ilçalardan olabilir benide bu folik asit çok şişiriyo şimdide demir ilacı verdi folik asit bitince başla dedi ama devam etmicem folik asite daha başlıcam diğerine

ahh canım senin safak 26 :)) olsun sayılı gün çabuk geçerr

saol canım saycaz artık mecburen hem cinsiyetini de merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
benim ilaçlar değişti folik asidi bıraktık; demir,folik asit,ve vitamin karışımı bi hap, kalsiyum ve d3 vitamini karışımı suda eritilenlerden, bide kabızlık için bi şurubum var.
Bunları vermesine sewindim çünkü pek süt içemiyorum faydalı yemekler meyveler yiiyemiyorum sağlıklı beslenemiyorum
senin sonuçlar çıktı mı? Bidahaki randewunuz ne zaman bebişle

anamm senin ne çok ilacin var kızz midenin isyan etmesi normall

canım çıkmadı sonuçlar daha perşembe çıkacak ozaman gidecem tekrar dr a ama heralde daha koymaz ultrasona ozaman göremicem galiba bakalım ondan sonra ne zaman gel dicek

Kızlar yaa hani bi site vardı, son adet tarihimizi girince bebişimizi görüyoduk
o siteyi ben yine kaybettim adresi olan varsa verebilirseniz sevinirim opuyorumnanaktan

kızlar merhaba nasılsınız. kusura bakmayın hiç gelemedim kızlar yaaa. işler çok yoğundu geçen haftalarda. perşembede rahatsızlandım. böbreklerimi ve ciğerlerimi üşütmüşüm 2 gün 40 derece ateşle yattım. hiç kendimde değildim. bugün işe gittim yığılmış onlarla uğraştım işte. sizler nasılsınız kızlar. serapla görüştük tatile gitmiş ohhh gezsin dinlensin. hepinizi çoooooook seviyorummmmm

ayy hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım aldıklarının arada fotosunu da koy fikrimis olsun
eklerım cnm burda oldugum zaman tabıkıde....ekım annelerı bölumune eklıyorum gerçi
Kızlar yaa hani bi site vardı, son adet tarihimizi girince bebişimizi görüyoduk
o siteyi ben yine kaybettim adresi olan varsa verebilirseniz sevinirim opuyorumnanaktan
Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker

bu adres cnm

cnm görüşmedık hıç yaa..kociş geldi ben şimdi çıkıyorum bakarım yıne öpuyorum

eylem bende olcam ama kahverengi akıntılarım başladı
ne zman sökülür die bekliom
geçen ayda 1 hafta akıntı geldi sora söküldü
niden böle saçmalıo adetler böle olmazdım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…