Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar ben alışverişte yaptım çıktığım da onları yerleştirim
bugünde evlilik yıldönümümüz
hafta sonu kutladık aslında ama bugün için yinede hazırlanım ascık öpüorum iszleri çok çok

kızlar ben adet oldum ya 13 ünde bitmişti gene oldum histeroskopi 5 gün sonra yani sempatiksalakcinni

nohudum doktordan güsl fotolar beklios
sultancım sanada çok geçmiş olsun canım benim

sultişimm çok geçmiş olsun bitanemm

sultan canım çok geçmiş olsunn

eylemcimm güzel haberlerle gel inşallah allah yardımcın olsun

canım beniiimmm çok çok çok geçmiş olsun sana yaaaa.....

Çook geçmiş olsun canım dikkat et kendine bizde serapla diyoduk nerde bu kız serap face e de yazdı cevap gelmedi merak ettik

çok sağolun kızlar çok şükür iyiyim şimdi bi dahada inşallah olmaz yaa.eylemciğim adet olmuşsun hadi bakalım histereskopidende güzel haberlerle gel inşallah. tüp bebekmi yaptıracaksınız canım. çiçeğimmm hadi bakalım tahlillerin iyi çıkmış. bide adet olda başla artık çalışmalara canım. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmmm. Allahım sağlıkla huzurla bi ömür mutlu yaşamanızı nasip etsin canım. inşallah seneye ikizlerle kutlarsınız hatta ikizlerin derdinden unutursunuz inşallah canımmm. dilayımın oğlu oluyormuş yaaa. nasılda yanılmadık amaa hayırlı olsn canım benim. nohudum kızın nasıl canımmm. patiğimde oğluşun büyümüş maşallah ayyyy doğumada yaklaştın bide sıcaklar başladı Allah yardımcın olsun canım yaaa. hayırlısıyla doğurunda şöyle rahatlayın artık kızlar. elifim bak sana diyorum seninde kızın olacak görürsün. daha ne zaman belli olacak senin yaaa. gülşenim sen nasılsın canım bebiş nasılll. kız seninde kızın olacak bence sankimmmm. fatmaaaa nasıl gidiyor tatlımmmm. doktora gidecekmisin bebiş için. serapımda tatilde ohhh gel keyfim gelllll. yarasın canımaaa boş gelmesin inşallah.

24 temmuzda belli olcakmış canım gösterirse bakalım
herkese erkek gibi geliyo bende ısrarla kız diyorum bakalım kim bilcek kaydirigubbakcemile3

sultişim çok sağoolll kuzumm ay burası sıcak değil paso yağmur yağıyo cnmmmmmm hergünnn senin iyi olduğuna sevindimm ösledimm valla senii

ohh ne güzel kız sıcak değilse adana kavruluyor resmen. canım benim bende özledim sizi. hep aklımdaydınız. oğluşunu yesinler senin canımmmm.

24 temmuzda belli olcakmış canım gösterirse bakalım
herkese erkek gibi geliyo bende ısrarla kız diyorum bakalım kim bilcek kaydirigubbakcemile3

kısmet canım ama içime öyle doğuyor ne bilim işte. dilek tatilemi gitti kızlar. nerelerde acaba

teşekkür ederim kızlar hepinize..benim nöbetler ancak 8 ine uydu dr la konuştuk olur sabah 8 de gel dedi bakalım hayırlısı..

kızlar ben çok kötüyüm bu arada 10 yıllık arkadaşım yeni evlendi 2 ay önce üstelik polikistikoverli ve şuan hamileymiş hem sevindim hemde okadar üzgünümki anlatamam ağlayıp duruyorum rabbim bize nezaman nasip edecek yada edecekmi bilmiyorum..mafoldumben

yanlış anlaşılmasın temmuz 8 de sabah 8..
çiçeğim nice mutlu senelere eşinle inşallah..
sultancım daha öncede konuştuk ama unuttun sanırım sen tatlım ben tüp bebek düşünmüyorum gerekte yokmuş zaten o yüzden tekrar deniycem ekimden sonra normal yollardan bidenem..

eylem yaaaa seni okadar ii anlıorumki..
insanın ne çok zoruna gidio dimi yaaaa..
üfff hep boynu bükük kalan biz oluoruz güzel arkadaşım..
kimsenin mutlulugunda diil gözümüz çok şükür ama insan nasıl imrenmesinki böle bi duruma..

saolun cankuşlarım

eylem bitanem ben çıkınca gelmişsin
ağlama kıyamamm sanaaaa
yada şöle yapalım sen gel birbirimize sarılıp ağlarız olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…