- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.281
allah senin kayınvalideni ne etsin emii amma güldüm kız sormaa bizdede öle herhafta sonu full düğünn varr oh gezmişsinizzz iiii bizde gitmiştik geçenlerde avantajaa ama pek bişi gözüme çarpmadı benimm ilaçlardanda olabilr hamişliğin ilerlemesindende olabilir cnm bulantılarınnn kız baksana ben nerdeyse çıkarcam hala kusuyomm aman benim gib i olmada benimde 13 ünde randevum evet hiç geçmek bilmıyoo o 1 ayy ay eliff bizimmki tosun olmuşşevet cnm yaaa yakınlaştıkça korkuda artıyoo benimm kontroller 15 günde bir olucak artık çatı bitti sayılır cnm ama daha işleri varr bitsede heryer toparlansaa öff inşaat pisliği iğrenç bişii ayarlarız cnm bende özledm akşam düğünee gittikkk kız aynı sana benzıyen biri vardı ordaaa anam bu kadr benzermi insannn marmaracıktaydı düğün senmıydın yuksam lülülülülülü
yok diildim kaydirigubbakcemile3 ay sorma yaz geldi düğünler başladı kayınvaldem haftanın 3 günü düğünlerde programı çok yoğun gelmek isteyenlere davetiyelere bakiim ararım sizi fln diyo :roflol:
dün geldik köyden avantaja gittik eşime alışweriş yaptık arkadaşlarının da düğünleri olcek
temmuzda onlar için kravat gömlek fln baktık kendime bişey bakamadım pek fiyatlar da uygun gelmedi zaten
ay ewet yaa ayarlayalım bi ara benim de mide bulantılarım arttı nedense yeni ilaçlar mı yapıyo yoksam herşeyim gibi bu da mı ters bilmiyorum
çok hassas oldu midem rahatliicam die sewiniyodum ters tepti
bidahaki randevu da taaa 24 temmuzda nasıl sabretçes bilmiyorum gün sayıyorus şimdi daha ii anladım seni:ecrin_bebek:msnde denk gelirsek videosunu atıcam sana aynı bubasına benzıyo ama bi çenesi bana benzyo onca zahmeti ben çekıyorum o tıpkısı babasııı revamı bu şaka bi yana o ii olsunda önmli olan o biizm içinn ama şimdilik herşey yolundaymışş
kızlar merhaba nasılsınız. kusura bakmayın hiç gelemedim kızlar yaaa. işler çok yoğundu geçen haftalarda. perşembede rahatsızlandım. böbreklerimi ve ciğerlerimi üşütmüşüm 2 gün 40 derece ateşle yattım. hiç kendimde değildim. bugün işe gittim yığılmış onlarla uğraştım işte. sizler nasılsınız kızlar. serapla görüştük tatile gitmiş ohhh gezsin dinlensin. hepinizi çoooooook seviyorummmmm
selam arkadaşlar...umarım herkez iyidir. bugun kontroluumuz var kızımı görmeye gidicem allah izin verir se...bu arada kızımın park yatagını beşigini falan aldık eksıklerımız bitti sayılır..patık cnmm kontroller 15 gunde bır e düşmüş bende o gunlerı göreyım ınşallah çok heycan verıcı yaa..bu dönemde bl bol sohet etmek isterdim senınlee....merak edıyorum hıssettıklerını
kızlar merhaba nasılsınız. kusura bakmayın hiç gelemedim kızlar yaaa. işler çok yoğundu geçen haftalarda. perşembede rahatsızlandım. böbreklerimi ve ciğerlerimi üşütmüşüm 2 gün 40 derece ateşle yattım. hiç kendimde değildim. bugün işe gittim yığılmış onlarla uğraştım işte. sizler nasılsınız kızlar. serapla görüştük tatile gitmiş ohhh gezsin dinlensin. hepinizi çoooooook seviyorummmmm
eklerım cnm burda oldugum zaman tabıkıde....ekım annelerı bölumune eklıyorum gerçi
Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
bu adres cnm
Çoook saol nohudum bu sefer kaybetmemeye çalışçam kaydirigubbakcemile3
Ekim annelerine de bi bakiim bari arada
allah senin kayınvalideni ne etsin emii amma güldüm kız sormaa bizdede öle herhafta sonu full düğünn varr oh gezmişsinizzz iiii bizde gitmiştik geçenlerde avantajaa ama pek bişi gözüme çarpmadı benimm ilaçlardanda olabilr hamişliğin ilerlemesindende olabilir cnm bulantılarınnn kız baksana ben nerdeyse çıkarcam hala kusuyomm aman benim gib i olmada benimde 13 ünde randevum evet hiç geçmek bilmıyoo o 1 ayy ay eliff bizimmki tosun olmuşşmsnde denk gelirsek videosunu atıcam sana aynı bubasına benzıyo ama bi çenesi bana benzyo onca zahmeti ben çekıyorum o tıpkısı babasııı revamı bu şaka bi yana o ii olsunda önmli olan o biizm içinn ama şimdilik herşey yolundaymışş
evfet canım alemdir benim kayınvalde
ilaçlardan die tahmin ediyorum ben her öğünüm dolu çünküm neyseki benimki kuru bulantı
eşime diyorum birseninki kilo almış büyümüş aa diyo nası tartıyolar ki bizimkini nie tartmadı kaydirigubbakcemile3
baya güldüm yaa babaların heycanı daha bi komik oluyo sanırım elinde bi ultrason fotosu gezip duruyo benimkide
gelip gelip diyo burnu tıpkı bana benziyo yandan bakınca aynı ben fln yapıyo bozmuyorum çok eğleniyorum
görmemişin çoocu olucakmış şeklindeyiz şu sıralar kaydirigubbakcemile3
beşik fln naptın karar werebildin mi? Çarşıya fln gitmeye de fırsat olmamıştır
İyice yaklaştı gibi seninki işlerin bitse de alışverişin son demlerini halletsen
sonlara doğru ayaklar fln şişebiliyomuş ya zorlaşabilir
evfet canım alemdir benim kayınvalde
ilaçlardan die tahmin ediyorum ben her öğünüm dolu çünküm neyseki benimki kuru bulantı
eşime diyorum birseninki kilo almış büyümüş aa diyo nası tartıyolar ki bizimkini nie tartmadı kaydirigubbakcemile3
baya güldüm yaa babaların heycanı daha bi komik oluyo sanırım elinde bi ultrason fotosu gezip duruyo benimkide
gelip gelip diyo burnu tıpkı bana benziyo yandan bakınca aynı ben fln yapıyo bozmuyorum çok eğleniyorum
görmemişin çoocu olucakmış şeklindeyiz şu sıralar kaydirigubbakcemile3
beşik fln naptın karar werebildin mi? Çarşıya fln gitmeye de fırsat olmamıştır
İyice yaklaştı gibi seninki işlerin bitse de alışverişin son demlerini halletsen
sonlara doğru ayaklar fln şişebiliyomuş ya zorlaşabilir
ehehehehe sizinkininde gramını sölemiştirr dr ay erkeklerin soruları bı hoş oluyo benmkininde vardı öle şeylerii onlar tadamıyolar biizimm gibii annelik bambaşka bişiii seninkide kesin babaya benzerrrr ay beşiğe karar veremedim c nmm almanydan ablam park yatak getircek o biyere giderken iyi gelirr ama biz ne alıcaz bilmıyom shelin ordaki bebek mağazasına baktık 550 600 civarında herşeyıyle birlikte saray caddesinde baktım ordada herşeyi 250 liraya var ama işten güçten fırsat bulupp üstüne olamıyozki ödüm kopuıyo erken olucak die daha çok eksiğimiz var
ehehehehe sizinkininde gramını sölemiştirr dr ay erkeklerin soruları bı hoş oluyo benmkininde vardı öle şeylerii onlar tadamıyolar biizimm gibii annelik bambaşka bişiii seninkide kesin babaya benzerrrr ay beşiğe karar veremedim c nmm almanydan ablam park yatak getircek o biyere giderken iyi gelirr ama biz ne alıcaz bilmıyom shelin ordaki bebek mağazasına baktık 550 600 civarında herşeyıyle birlikte saray caddesinde baktım ordada herşeyi 250 liraya var ama işten güçten fırsat bulupp üstüne olamıyozki ödüm kopuıyo erken olucak die daha çok eksiğimiz var
İnşallah hayırlısıyla bekler gününü de rahat rahat hazır olursunuz
karşılaştık kız sonunda
slm kızlar
bende histereskopiye gitmeden bi testlerimi yeniletmiştim
bugün aldım onları
herşey normal
hormonlar şeker filan
ama çok garip demir çok çıktı bende
çıta gibiyim çok üşürüm herkez kansızsın der durur
biraz garibime gitti valaaaa sempatiksalakcinni
patiğim herşey normalde yinede çocuk ölüo işte
bende onu anlamıom
vala eksik olmaması iyi bişide çok olması iyi mi onu bilmiom kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?