- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.501
Tmm canım kolay gelsinkızlar ben çıkıyorum müşteriye çıkmam lazım gelince görüşürüz yine
sultancım ben yarın histeroskopi olucam septum alınacak inşallah
slm çıtırlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
günaydın kızlaaarr.
bende adet oldum..
maalesef bu ayda bebiş yok.
ama hem düzenli adet oldugum için hemde tatile gitmeden önce bu işi bitirdiğim için seviniyorum...
canım yaaaaaa üzülmedim desem yalan olur. keşke gelseydi ne vardı. işten çıkıyorsun sanırım canım inşallah sana iyi gelir. belki sen evdeyken bebişin rahatsız eder seni
gunaydın arkadaşlar öncelıkle geçmiş kandılınız mubarek olsun..hyırlı cumalar..
dün eşimle birlikte okuduk duamızı rabbim o özel günde edilen duaları geri çevirmezmiş...rabbim hepımıze huzurlu bir yuva hayırlı bebişler nasıp etsın inşallah....
eylemm kuzuu senın adına çok sevındım cnmcım..bu arada geldıgınde yıne görüşemedik kenimi artık yalancı gibi hissetmeye başladım yaaaama ınan çok önemli meseleler vardı ayşegül bahsetmiştir belki...rabbim tez zamanda ikizlerini kucagına almayı nasıp etsın ınşallah ee falda da çıkmış zatii:)
ahh ahh bir tatile gitseeem varya.
hiç çıkmıcam denizden..
sağol sultiş sağol fatoşum ekim gibi denemelere başlıycaz bakalım inşallah herşey güzel olcak hepimiz için sultiş kuzucukların demişsin kız allahmı söyletti fal baktırdım geçen ordada ikiz dediler hehee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?