Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Selam kızÇelerrrr

herkesın mıraÇ kandılı mÜbarek olsun

allahım bugÜn aÇılan ellerı edılen duaları kabul etsın

Selam kızlar bugÜn dua gÜnÜmÜz aynı zamanda mıraÇ kandılı ne gÜzel
hepınızın mıraÇ kandılı mÜbarek olsun
rabbım herkesın dualarını kabul etsın

herkesin kandili mübarek olsun kızlar affınıza sığınarak kanamam olduğundan dua okuyamıyorum ne olur benide anın dualarınızda allah hepinizden razı olsun şimdiden...
bu arada ben histeroskopimi oldum bugün ağrım falan yok dr çok iyi durumda ikiz değil üçüz sığar artık didi öpüyorum sizi çoook

günaydın kızlaaaaaaaaaaar. geçmiş kandiliniz ve cumanız mübarek olsun.eylemim çok sevindim canım yaaa. inşallah hemencecikte gelir kuzucuların

günaydın kızlaaarr.
bende adet oldum..
maalesef bu ayda bebiş yok.
ama hem düzenli adet oldugum için hemde tatile gitmeden önce bu işi bitirdiğim için seviniyorum...

günaydın kızlaaarr.
bende adet oldum..
maalesef bu ayda bebiş yok.
ama hem düzenli adet oldugum için hemde tatile gitmeden önce bu işi bitirdiğim için seviniyorum...

canım yaaaaaa üzülmedim desem yalan olur. keşke gelseydi ne vardı. işten çıkıyorsun sanırım canım inşallah sana iyi gelir. belki sen evdeyken bebişin rahatsız eder seni

canım yaaaaaa üzülmedim desem yalan olur. keşke gelseydi ne vardı. işten çıkıyorsun sanırım canım inşallah sana iyi gelir. belki sen evdeyken bebişin rahatsız eder seni

bende çok istiodum canım ne yalan sölüümm..
neyse geçti artık..
şu an sdc tatili düşünüorum.
belkim tatilde bişiler olur...

sağol sultiş sağol fatoşum ekim gibi denemelere başlıycaz bakalım inşallah herşey güzel olcak hepimiz için sultiş kuzucukların demişsin kız allahmı söyletti fal baktırdım geçen ordada ikiz dediler hehee

gunaydın arkadaşlar öncelıkle geçmiş kandılınız mubarek olsun..hyırlı cumalar..
dün eşimle birlikte okuduk duamızı rabbim o özel günde edilen duaları geri çevirmezmiş...rabbim hepımıze huzurlu bir yuva hayırlı bebişler nasıp etsın inşallah....
eylemm kuzuu senın adına çok sevındım cnmcım..bu arada geldıgınde yıne görüşemedik kenimi artık yalancı gibi hissetmeye başladım yaaa ama ınan çok önemli meseleler vardı ayşegül bahsetmiştir belki...rabbim tez zamanda ikizlerini kucagına almayı nasıp etsın ınşallah ee falda da çıkmış zatii:)

sağol ceylancım olsun başka zaman inşallah,vallah olsunda tek olsun çift olsun hiç önmeli değil

ahh ahh bir tatile gitseeem varya.
hiç çıkmıcam denizden..

hayde ınşallah eylem
canım benım..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…