Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
eylemcım.çok sevındım..allah tum ısteyenlere bol bol bebekler nasıp etsın..saglıklı ,sıhhatlı bebekler ınsallah..

fatoşum aşk olsun cep telefonu sms diye bişey var iş bulana yada nete kavuşana kadar ordan haberleşirik kuzumm üzülme sen herşey güzel olacak..

günaydın kızlar nasılsınız ben bugun kırmızıları gördüm.. malasef olmadı yine...bu arada dün evlilik yıldonumumdü tam bir sene oldu evleneli :asigim:inşallah bebişim fazla bekletmeden gelir artık...

canım benim yaaa. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımm. İnşallah seneye bebeğinizle kutlarsınız tatlım. biz bu yıl 5. yi kutlayacak bak

canım benim yaaa. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımm. İnşallah seneye bebeğinizle kutlarsınız tatlım. biz bu yıl 5. yi kutlayacak bak

cok sagol canım benim inşallah hepimiz daha nice seneler kutlarız...sen ne yaptın ben uzun zamandır giremiyorum seninle adetlerimiz aynıydı sanırım adet oldunmu canım

cok sagol canım benim inşallah hepimiz daha nice seneler kutlarız...sen ne yaptın ben uzun zamandır giremiyorum seninle adetlerimiz aynıydı sanırım adet oldunmu canım

benim daha çarşamba günü canım. seninle aynıydık ama benimmi gecikti seninmi erken oldu kaydı günlerimiz. nasılsın canım görüşemiyruz hiç doktora gittinizmi tekrar

benim daha çarşamba günü canım. seninle aynıydık ama benimmi gecikti seninmi erken oldu kaydı günlerimiz. nasılsın canım görüşemiyruz hiç doktora gittinizmi tekrar

canım ben 3gün erken oldum yine inşallah senin kırmızılar gelmez...iyiyim canım sen nasılsın ben annemdeydim yeni geldim orda dokttora gittim enfeksiyon kapmışım alttan muayene etti hamile kalsan bile saglıklı bi gebelik olmaz dedi 5 tane igne verdi hap verdi onları kullandım bitti ...inşallah temizlenmiştir... bu ayda eşim icin gitcez inşallah sorun cıkmaz... hayırlsı olsun diyorum artık eskisi kadar kafama takmıyorum canım

Aa hoşgeldin pelin yoktun bayadır çok geçmiş olsun hayırlısıyla eşinde de bişiy çıkmaz inşallah nice senelere bu arada

canım benim çok geçmiş olsun. Allahım başka dert vermesin canım benim. o enfeksiyon çok pis yaaa. hele fitil veriyorlar ya nefret ediyorum. bide bu ay hamile kalamazsın diyorlar ya. hayır zaten kalmıycam o ayrı ama dile getirilmesi daha bi gıcık oluyor. sağol canım benim inşallah gelmez ama 5 yıldır gelen şimdimi gelmeyecek. takma canım başarabilirsen takma inan ben başarabilsem bir dakika bile düşünmezdim inan. ama 5 yıl insan artık istesede aklından bir an çıkmıyor.

ii sayılırız canım uykusuzlukla mücadele weriyorum bayadır tam gece kuşu oldum sabaha kadar oturuyorum
onun haricinde iyiyiz sen nasılsın ne war ne yok görüşemiyoruz

canım yaaa. bebiş sağlıklı olsunda uykusuz kal büyüyünce uyursun :teselli: napim canım bende işte iş güç koşturma işlerde yoğun artık çok yoruluyorum. senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…