- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.541
yok daha belli diil bakalım 2hafta sonra randevumuzcanım yaaa. bebiş sağlıklı olsunda uykusuz kal büyüyünce uyursun :teselli: napim canım bende işte iş güç koşturma işlerde yoğun artık çok yoruluyorum. senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu canım
canım benim çok geçmiş olsun. Allahım başka dert vermesin canım benim. o enfeksiyon çok pis yaaa. hele fitil veriyorlar ya nefret ediyorum. bide bu ay hamile kalamazsın diyorlar ya. hayır zaten kalmıycam o ayrı ama dile getirilmesi daha bi gıcık oluyor. sağol canım benim inşallah gelmez ama 5 yıldır gelen şimdimi gelmeyecek. takma canım başarabilirsen takma inan ben başarabilsem bir dakika bile düşünmezdim inan. ama 5 yıl insan artık istesede aklından bir an çıkmıyor.
cok sagol bitanem ya bi kurtulamadım şu enfeksiyondan bana da ilk fitil vermişti ama temizlenmemiş şimdide igne verdi inşallah temizlenmiştir bu sefer..ya canım senin 5 yıl oldu allah sabır versin allahtan umudunu kesme hic bir zaman inşallah seninde melegin gelcek annesine...bende ilk başlarda cok takıyodum aslında şimdi de aklımdan cıkaramayırum ama bu ay rahatım cünkü biz fazla calışma yapamadık annemdeydim ben bu ay yumurtlama dönemlerini kacırdım... inşallah bidaki aya hamiş kalırım bakalım hayırlısı canım..seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bitanem
Aa hoşgeldin pelin yoktun bayadır çok geçmiş olsun hayırlısıyla eşinde de bişiy çıkmaz inşallah nice senelere bu arada
oo pelin gelmiş.
hoşgelmiş...
hoşbulduk bnitanem annemdeydim yeni geldim...cok sagol canım... inşallah cıkmaz ya onun streside var üstümüzde...amin canım cok sagol hepimiz nice seneler görürüz inşallah
senin bebişinde büyümüş baya maşallahnasıl gidiyo hamilelik canım
hoşbulduk canım nasılsın görüşmeyeli...
az kalmış canım hadi bakalımyok daha belli diil bakalım 2hafta sonra randevumuz
canım benim çok geçmiş olsun. Allahım başka dert vermesin canım benim. o enfeksiyon çok pis yaaa. hele fitil veriyorlar ya nefret ediyorum. bide bu ay hamile kalamazsın diyorlar ya. hayır zaten kalmıycam o ayrı ama dile getirilmesi daha bi gıcık oluyor. sağol canım benim inşallah gelmez ama 5 yıldır gelen şimdimi gelmeyecek. takma canım başarabilirsen takma inan ben başarabilsem bir dakika bile düşünmezdim inan. ama 5 yıl insan artık istesede aklından bir an çıkmıyor.
cok sagol bitanem ya bi kurtulamadım şu enfeksiyondan bana da ilk fitil vermişti ama temizlenmemiş şimdide igne verdi inşallah temizlenmiştir bu sefer..ya canım senin 5 yıl oldu allah sabır versin allahtan umudunu kesme hic bir zaman inşallah seninde melegin gelcek annesine...bende ilk başlarda cok takıyodum aslında şimdi de aklımdan cıkaramayırum ama bu ay rahatım cünkü biz fazla calışma yapamadık annemdeydim ben bu ay yumurtlama dönemlerini kacırdım... inşallah bidaki aya hamiş kalırım bakalım hayırlısı canım..seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bitanem
canım benim çok sağol inşallah canımmmm keşke olsa nasıl isterdim. 5 yıl dilekolay inan yaşaması çok zor
oo pelin gelmiş.
hoşgelmiş...
sende hoşgeldin kuşum. canım işten çıkıyormusun kesin başka yerde işe girersin inşallah yaa. evde hayat çok zor. çalışınca zor geliyor yaaaa.
olsun canım gecer onlarda buyudukce bebişinNoolsun canım yaa klasik mide bulantıları uykusuzluk sıcaklar fln idare ediyoruz
Evet zaman geçti biras 4. ayı bitircez inşallah darısı sizin de başınıza
Doktora gitmeye başlamana sevindim,en azından aklınızda sorular kalmaz
eşinin de temiz çıkınca rahatlarsınız sonrası da gelir hayırlısıyla
ii olmaya çalışıorum canım yaaa
tamam canım kolay gelsin görüşürüssultancım üzülme canım inşallah daha fazla bekletmez bebişin seni dualarım seninle...
kızlar ben cıkıyorum biraz işlerim var onları yapıyım... görüşürüz öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
sultanım evet canım yaa çıkıorum....
napalım kısmet bitanem yaaa..
sultancım üzülme canım inşallah daha fazla bekletmez bebişin seni dualarım seninle...
amin canım inşallah Allah razı olsun canım senide bekletmeden göndersin inşallah canımmm
kızlar ben cıkıyorum biraz işlerim var onları yapıyım... görüşürüz öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
merhaba canım kızın nasıl kız karnında büyüttün kızını maşallah yakında kollarında büyümeye devam edecek kuzum benim yaaa. birseninde çok az kaldı çok merak ediyorum
ooo bgun topıc e ugrayanlar olmuş
pelıncım hoş geldın cnm yoktun uzun zamandır...
ben patıgı çok merak edıyorum kızlarrr
sultişim benimmm iyiyimm benn kuşum şimdilik bi sorun yokk sadece malum son günlerdeyız zor oluyooo gecelerr geçmıyoo uyku tutmuyooo korkuda başladıııı bakalım hayırlısı sen çok çalışıyomuşsunn kız nere koycan o paraları alkisalkisalkis çok yorma kendinii tikkatt ettt malum havalarda çuk sıcakkk öpüyom seni çok
günaydınlarr
günaydın canımm. nasılsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?