Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Aa hoşgeldin pelin yoktun bayadır çok geçmiş olsun hayırlısıyla eşinde de bişiy çıkmaz inşallah nice senelere bu arada

hoşbulduk bnitanem annemdeydim yeni geldim...cok sagol canım... inşallah cıkmaz ya onun streside var üstümüzde...amin canım cok sagol hepimiz nice seneler görürüz inşallah

senin bebişinde büyümüş baya maşallah nasıl gidiyo hamilelik canım

Noolsun canım yaa klasik mide bulantıları uykusuzluk sıcaklar fln idare ediyoruz
Evet zaman geçti biras 4. ayı bitircez inşallah darısı sizin de başınıza
Doktora gitmeye başlamana sevindim,en azından aklınızda sorular kalmaz
eşinin de temiz çıkınca rahatlarsınız sonrası da gelir hayırlısıyla

yok daha belli diil bakalım 2hafta sonra randevumuz
az kalmış canım hadi bakalım

olsun canım gecer onlarda buyudukce bebişin
evet doktora gidince icim rahatladı valla bakalım inşallah eşimde de sorun cıkmaz benim bi horman testlerim kaldı eşimden sonra onlara baktırcam bakalım hayırlısı
amin canım inşallah fazla bekletmeden gelir bebişim :Saruboceq:
ii olmaya çalışıorum canım yaaa

fatoşum işten cıkıyomusun...hayırlısı olsun... birazda evde dinlen canım ya calış calış olmazki ama....

sultancım üzülme canım inşallah daha fazla bekletmez bebişin seni dualarım seninle...

kızlar ben cıkıyorum biraz işlerim var onları yapıyım... görüşürüz öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

sultanım evet canım yaa çıkıorum....
napalım kısmet bitanem yaaa..

hayırlısı olsun canım benim

güle güle canımmmm

merhaba canım kızın nasıl kız karnında büyüttün kızını maşallah yakında kollarında büyümeye devam edecek kuzum benim yaaa. birseninde çok az kaldı çok merak ediyorum

sultişim benimmm iyiyimm benn kuşum şimdilik bi sorun yokk sadece malum son günlerdeyız zor oluyooo gecelerr geçmıyoo uyku tutmuyooo korkuda başladıııı bakalım hayırlısı sen çok çalışıyomuşsunn kız nere koycan o paraları alkisalkisalkis çok yorma kendinii tikkatt ettt malum havalarda çuk sıcakkk öpüyom seni çok

ooo bgun topıc e ugrayanlar olmuş

pelıncım hoş geldın cnm yoktun uzun zamandır...

ben patıgı çok merak edıyorum kızlarrr

nohutummmmmm iyiyim cnmm benim bi sorun yok şimdilik bgn öğlen gidicez bakalım dr yee gün geçtikçe korkularr sıkıntılar artıyoo uyumakk çok büyük sorunnn artık kusmalarımmda devamm edıyooo sen nasılsın prenses kızın iyimiii bakalımmm öpüyorum ikinizide

canım benim yaaa Allah kolaylık versin. çok zor bu sıcakta. tam ağırlaşmışsındır şimdi bide sıcaklar offf. canım çalışıyoruz ne oluyor işte çalış doktora çalış doktora. tüp bebek olursa 2,500 de ona. ooo çok çalışmam lazım çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…