- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.581
iyim canım ya çoookk sıcak bunalıyorum baya ben böyleysem sen nasıl oluyosundur kimbilir..bu ay baya gezdim bebişi özledim iyimi diye merak ediyorum pazartesi gidecem dr a inş. senin nasıl geçiyo maşallahh büyümüş nekadarinş öyledir cnm kötü bişi olmasındaa gezmede olsunnn sen nasılsınn bakalım
slm kızlar
nasılsınız
bisde yazlığa geçtik yayılıorum :)
artık kış gelsind buluşalım ösledim siizi
ben nazlı hatunumdur bi naz yapam ddiim bayanssulusmile
oyy yirim seni
şafak kaç datlum
dilayada bişi olduğunu sanmıorum allahın izniyle
bi yerlere gitmiştir
senin dilekten haberin var mı
iyim canım ya çoookk sıcak bunalıyorum baya ben böyleysem sen nasıl oluyosundur kimbilir..bu ay baya gezdim bebişi özledim iyimi diye merak ediyorum pazartesi gidecem dr a inş. senin nasıl geçiyo maşallahh büyümüş nekadar
valla beni hiç sorma cnm bazen nefes alamıyorum gece uykuları berbat zaten sabah uyuyorum kusmalar devammm ohh iyi gezdiniz bebişinlee evet insan çok merak edıyooo bizim artık 15 günde bire düştü kontrrollerr he biz büyüdük teyzesii az kaldıı artıkk hayırlısıyla kurtulalımdaa
iyim canım ya çoookk sıcak bunalıyorum baya ben böyleysem sen nasıl oluyosundur kimbilir..bu ay baya gezdim bebişi özledim iyimi diye merak ediyorum pazartesi gidecem dr a inş. senin nasıl geçiyo maşallahh büyümüş nekadar
valla beni hiç sorma cnm bazen nefes alamıyorum gece uykuları berbat zaten sabah uyuyorum kusmalar devammm ohh iyi gezdiniz bebişinlee evet insan çok merak edıyooo bizim artık 15 günde bire düştü kontrrollerr he biz büyüdük teyzesii az kaldıı artıkk hayırlısıyla kurtulalımdaa
canım yaa allah yardımcın olsunn bu sıcaklara bide kusmalar çok zor geçti senin hamileliğin..
inş. doğumun tek nefeste olurr 47 gün bişicik kalmamış...belli mi normal yada sezeryan durumu
canım yaa allah yardımcın olsunn bu sıcaklara bide kusmalar çok zor geçti senin hamileliğin..
inş. doğumun tek nefeste olurr 47 gün bişicik kalmamış...belli mi normal yada sezeryan durumu
sağol cnmmmm evet benim oğlann zorr biri olck gibii gözüküyooo yok daha belli değil cnmmm ben norml istiyorum amaa bebeğin yatış pozisyonu değişmesse normal olmaz dedi dr son ayda değişebilirmiş o yüzden ent bişi konuşulmadı
sağol cnmmmm evet benim oğlann zorr biri olck gibii gözüküyooo yok daha belli değil cnmmm ben norml istiyorum amaa bebeğin yatış pozisyonu değişmesse normal olmaz dedi dr son ayda değişebilirmiş o yüzden ent bişi konuşulmadı
anladım canım hadi hayırlısı olsun hakkında
istanbul bugün yağmurluydu, serindi şansıma çok rahat gezdimççooooookkkkkkkkk sıcaaaaaaaaaakkkkkkk-tatlicadiarzu-
ohhh ne güzel elifcim yaa
bende geçen hafta döndüm istanbuldan burdan çokk daha serinn orasııı
bu sefer gösterir artık seninkide ultrasondan 5 dk önce bi çikolata ye :))
kız ciciler çok güzel evet bende bayılıyorum görünce
ocak annelerinde erkekler kıza dönmeye başladı :))
bakalım bizimki değişir mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?