Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

h.g canımcım birbirimizi yakalamk baya zorlaştı
sultandan hiç haberim yok gelmiyo epeydir
iyidir inşallah
sen nasılsın izin bitmişş off bu sıcaklardada iş çekilmez yaa

h.g canımcım birbirimizi yakalamk baya zorlaştı
sultandan hiç haberim yok gelmiyo epeydir
iyidir inşallah
sen nasılsın izin bitmişş off bu sıcaklardada iş çekilmez yaa

hoşbuldum canım evet ya kış gelsin kavuşalım izin bitti ya nasıl geçti anlamadım ay sonuna kadar 4 nöbetim var allahtan çorlu acayip sıcak..

selam cnmm...evet dün istanbul çok serındı tam zamanında yapmışsın araştırma işini...
cnm biz bebişe bi kaç bişey örük sadece kuzenımın kızı geçen ekım de dogmuştu benım de dogum ekım de allah nasıp edrse bu nedenle onun küçülttügü ama eskıltemedıgı cicilerini giyecegiz çok bişey yaptırmadım o nedenle....1 yaşına girdikden sonra başlarm ben yine bişeyler ördürmeye:))
ama modellerı paylaşabılırsen sevınırım yınede...pc kaydederım zamanı gelır elbet.....
bu arada kızlar prensesımızı renklı doplerde gördük prensesımızın dudaklar falan tıpkı baba:)) artık kocaman olmuş yaa inanamıyorumm(

kızlar ne ettiriyonuz gayrııııııııı bakemm ben çalışıyom tükanda işlerle boğuşuyom sizler iyisiniz inş.
edam kuşum at gene mesaj bana tickeri düzeltelim almış başını gidiyo gene

kızlaaaaar merhabaaa doktordan yeni gelebildimm. size bi müjdem vaaaaaaaar. eylem biraz çıtlatmış ama benden duyun istedi galiba. bebek geliyor kızlar. 5 haftalık oldu kuzum. Allahım sağlıkla doğduğu günleride göstersin İnşallah. hepinizi çok çok çok seviyorummmm

ayyy canım yaaaaaaa okadar sevindim kii anlatamammm gözün aydınnn harika bi haber buu
tebriklerr allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini ..
canım yaaa bak kabul oldu dualarımız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canımsın yaaaaa sağol canım benim çok sağol Allahım hepinizden razı olsun İnşallah. evet çok şükür kabul oldu Allahım devamında erdirsin inşallah acaa görecekmiyim o günleriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…