- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.621
sultancım tekrar tekrar çok tebrık ederımmm..rabbim kucagında kokladıgın gunlerıde göstersın ınşallahh.....
canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkızlaaaaar merhabaaa doktordan yeni gelebildimm. size bi müjdem vaaaaaaaar. eylem biraz çıtlatmış ama benden duyun istedi galiba. bebek geliyor kızlar. 5 haftalık oldu kuzum. Allahım sağlıkla doğduğu günleride göstersin İnşallah. hepinizi çok çok çok seviyorummmm
canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sultaaaaaaaaaaaaann hamilemsn yaaaa.
ayy nasıl sevindim bitaneemmmm
kızlaaaaar merhabaaa doktordan yeni gelebildimm. size bi müjdem vaaaaaaaar. eylem biraz çıtlatmış ama benden duyun istedi galiba. bebek geliyor kızlar. 5 haftalık oldu kuzum. Allahım sağlıkla doğduğu günleride göstersin İnşallah. hepinizi çok çok çok seviyorummmm
slm kızlar
sultişin düşüncelerimi iyi biliosun
ama bi kere daha sölim çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim
allahım istiyenlerede nasip etsin
sultiş valla nerdeyse söylüyodum heeamin aminnnn inşallah sağlıcakla gelir bebişinhihoyyyt
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
DÜZENLI OKUMAYAN ARKADAŞLAR LıSTEDEN SıLıNMıŞTıR BıLGıNıZE...
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 22:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASıN ı ŞERıF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN ıSıMLERı VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını saglıklı bır şekilde kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" saglıklı sıhhatli bir bebiş ve hayırlı bir gelecek istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş ailesi için de hidayet istiyor.":Saruboceq:
PELıN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DıLAY: " bebegını aklı bedenı saglıklı bı sekılde kucagına almak ıstıyor annesı için acil şifa istiyor ":Saruboceq:
EYLEM:"sağlıklı bir bebek sorunsuz bir hamilelik istiyor :Saruboceq:
YASEMIN: "kolayca hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirip,hayırlı ,akli ve bedeni sağlıklı bır bebiş kcagına almak istiyor":Saruboceq:
S&U: "saglıkla bebeğini kucagına almak istiyor":Saruboceq:
ELıF: "hamiş kalıp hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
DıLEK:" Allah'tan doğal yollarla en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir evlat istiyor":Saruboceq:
ASNıL: "saglıkla gelecek hayırlı bır evlat istiyor" :Saruboceq:
OAYDINER:"Rabbim,den sağlıklı ve ömürlü bir bebek nasip etmesini istiyor":Saruboceq:
GÜLDEŞEKER:" hayırlı sağlıklı bi bebiş istiyor":Saruboceq:
TOSTı:"hayırlı bir evlat sorunsuz bir hamileleik istiyor":Saruboceq:
MELTEM:"rabbimden huzur, hayırlı ve sağlıklı bebekler istiyor":Saruboceq:
EDA:" sağlıklı bir şekilde hamile kalmak ve mutluluğunun hiç bozulmamasını istiyor":Saruboceq:
Ayy nohut patikle ikinizin iyice yaklaştı heyecan doruktaselam cnmm...evet dün istanbul çok serındı tam zamanında yapmışsın araştırma işini...
cnm biz bebişe bi kaç bişey örük sadece kuzenımın kızı geçen ekım de dogmuştu benım de dogum ekım de allah nasıp edrse bu nedenle onun küçülttügü ama eskıltemedıgı cicilerini giyecegiz çok bişey yaptırmadım o nedenle....1 yaşına girdikden sonra başlarm ben yine bişeyler ördürmeye:))
ama modellerı paylaşabılırsen sevınırım yınede...pc kaydederım zamanı gelır elbet.....
bu arada kızlar prensesımızı renklı doplerde gördük prensesımızın dudaklar falan tıpkı baba:)) artık kocaman olmuş yaa inanamıyorumm(
ayy sorma elıfcım yaaa heyecan dorukda:))
evet renklıde görmek çok başka eşim de dr diyokı bizim kız evde kalıcak sanırım:)) çok degişik görünüyolR....onları veren rabbime binlerce kez şükürler olsun....küçük meleklerımız:))
maşallah prensesimize
bide büyüyünce görsün babası onuu ozamanda kimse gelmesin veremem kızımı der:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?