Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

canım çok sağol amin inşallahh. senin bebeğinde sağlkla kolaylıkla doğsun inşallah canımmm.

sultaaaaaaaaaaaaann hamilemsn yaaaa.
ayy nasıl sevindim bitaneemmmm

evet canım hamileyim kuzum benimle. 5 haftalık teyzesi. doktor ultrason resmini verdi nokta gibi. baktıkça tuhaf oluyorumm. canım Rabbim sanada burdaki herkesede isteyen herkese nasip etsin bekletmesin inşallahh. hepinizi çok seviyorum. sizde bana dua edin ne olur. bu defa sağlıkla doğsun inşallah.

slm kızlar

sultişin düşüncelerimi iyi biliosun
ama bi kere daha sölim çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim
allahım istiyenlerede nasip etsin

sultiş valla nerdeyse söylüyodum hee amin aminnnn inşallah sağlıcakla gelir bebişinhihoyyyt

slm kızlar

sultişin düşüncelerimi iyi biliosun
ama bi kere daha sölim çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim
allahım istiyenlerede nasip etsin

sultiş valla nerdeyse söylüyodum hee amin aminnnn inşallah sağlıcakla gelir bebişinhihoyyyt

canlarım benim en az benim kadar sevindiğinizi biliyorum. ve sizin çok çok çok seviyorum. öğleden sonra inşallah dualarımı okuycam size dua edecem. akşamları erken uykum geliyor yaaa bayılıyorum. o yüzden erken okuycam. Rabbim sizlerede nasip etsin İnşallaaaaaaaaaah. en kısa zamanda canlarmmmmmm.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ayy nohut patikle ikinizin iyice yaklaştı heyecan dorukta
renklide görmek çok güzel oluyo ben de geçen gittiğimde ilk kez renklide baktı kulaklarına çok güldük kepçe olcak dedik sempatiksalakcinni

ayy sorma elıfcım yaaa heyecan dorukda:))
evet renklıde görmek çok başka eşim de dr diyokı bizim kız evde kalıcak sanırım:)) çok degişik görünüyolR....onları veren rabbime binlerce kez şükürler olsun....küçük meleklerımız:))

maşallah prensesimize
bide büyüyünce görsün babası onuu ozamanda kimse gelmesin veremem kızımı der:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…