- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.641
canlarım benim en az benim kadar sevindiğinizi biliyorum. ve sizin çok çok çok seviyorum. öğleden sonra inşallah dualarımı okuycam size dua edecem. akşamları erken uykum geliyor yaaa bayılıyorum. o yüzden erken okuycam. Rabbim sizlerede nasip etsin İnşallaaaaaaaaaah. en kısa zamanda canlarmmmmmm.
ay sultan..ne kadar sevındım anlatamam..okudum yazını tüylerım dıken dıken oldu...
çok şükür....
çok sevındım kuşumm..allah ısteyen herkese versın..
ben 10 gun once az kanama geçırdım..çok yorulmustum..çok gezmıstım kayınvaldemle.eve dondugumde olmustu...
ertesı gun hemen doktorda aldım solugu...
bebekte bırsey yok dedı..bır gun hastanede yatırayım dedı..ben ıstemedım..bana bır refakatçı lazımdı..ogluma evde bakacak bırı daha lazımdı..
en ıyısı anneme gıdıp yatmaktı..tamam dedı doktor..annemde yattım
dınlendım...4.gunden sonra az az dolanmaya basdladım..oğlumu parka goturdum..orda oturdum...edıp akbayram konserıne gıttım..orda oturdum...
gıttıgım yerlerde oturdum hep....
1 hafta sonra doktorum gel demıstı...gıttım..ıyı maşallah.tehlıkelı bırsey yok dedı..
çok şükür allah ıma.
sonra cınsıyet dedım..tabı merakla sordum soruyu..doktor güldüüüü..:))
erkek dedı...
ben kız hayallerı kuruyordum...ama allah saglık versın..çok sevındım..evlat evlattır..
allah hepsıne saglık versın..hepımızınkıne saglık versın allah..
tebrik ederim dilekçim allah oğullarının ikisinede uzun ömür versin canım..:Saruboceq:
amin eylemcım..saol canım benım..allah ısteyen herkese versın
inşallah..
sen naptın..
anlat bırazcık..agustosta korunmayı bırakacaktın ..öyle hatırlıyorum..yanılıyormuyum..
ay sultan..ne kadar sevındım anlatamam..okudum yazını tüylerım dıken dıken oldu...
çok şükür....
çok sevındım kuşumm..allah ısteyen herkese versın..
ben 10 gun once az kanama geçırdım..çok yorulmustum..çok gezmıstım kayınvaldemle.eve dondugumde olmustu...
ertesı gun hemen doktorda aldım solugu...
bebekte bırsey yok dedı..bır gun hastanede yatırayım dedı..ben ıstemedım..bana bır refakatçı lazımdı..ogluma evde bakacak bırı daha lazımdı..
en ıyısı anneme gıdıp yatmaktı..tamam dedı doktor..annemde yattım
dınlendım...4.gunden sonra az az dolanmaya basdladım..oğlumu parka goturdum..orda oturdum...edıp akbayram konserıne gıttım..orda oturdum...
gıttıgım yerlerde oturdum hep....
1 hafta sonra doktorum gel demıstı...gıttım..ıyı maşallah.tehlıkelı bırsey yok dedı..
çok şükür allah ıma.
sonra cınsıyet dedım..tabı merakla sordum soruyu..doktor güldüüüü..:))
erkek dedı...
ben kız hayallerı kuruyordum...ama allah saglık versın..çok sevındım..evlat evlattır..
allah hepsıne saglık versın..hepımızınkıne saglık versın allah..
günaydın kızlarrrrrrrrrr umarım herkesin günü güzel geçer..opuyorumnanaktan
eylemcım..operasyon oldugunu bılıyorum..doktorun..ikiz üçüz sıgar artık dedıgıde aklımda.opuyorumnanaktan..ben iyiyim kuzum napim histeroskopiyi atlattık,sigarayı bıraktım(bıraktık eşimde 5 gündür içmiyo ama bilmiyorum) adım adım gidiyorum bakalım ağustosta diye konuştukmu hatırlamıyorum ama ben eylül adetimden sonra başlıycam kısmetse:hulya: özel sigorta yaptırmıştımda doğumu 1 sene dolunca karşılıyormuş,eylül ekim gibi kısmetse tekrar deniyecez..
umarım eylem cımmmmm...senınde gunun guzel olsun..günaydın kızlarrrrrrrrrr umarım herkesin günü güzel geçer..opuyorumnanaktan
sultancım..oğlum olucak ınşallah..hayırlısıyla..kendıne ıyı bak sultan..dınlen çokk. guclubacismile .canımsın çoooooooook sağollll. oyyy kurban olurum onları verene demek oğlun olacakk. hayırlı olsun canımmmm. rahatsızlanmana çok üzüldüm canımmm geçmiş olsun Allahım bi daha yaşarmasın inşallah... seni çok merak ediyordum yaaa
.
]eylemcım..operasyon oldugunu bılıyorum..doktorun..ikiz üçüz sıgar artık dedıgıde aklımda.opuyorumnanaktan..
ama eylulde baslıycanı sımdı duydum..hadı hayırlısı artık..
sıgaraya sonn...kaydirigubbakcemile3 bende kocişime bıraktırcam ramazanın 1. gunu içmiycek..
sözleşme yaptım..imzaladı.onayladı..içerse görür gününü..
umarım eylem cımmmmm...senınde gunun guzel olsun..
sultancım..oğlum olucak ınşallah..hayırlısıyla..kendıne ıyı bak sultan..dınlen çokk. guclubacismile .
:dilcikar:
]eylemcım..operasyon oldugunu bılıyorum..doktorun..ikiz üçüz sıgar artık dedıgıde aklımda.opuyorumnanaktan..
sıgaraya sonn...kaydirigubbakcemile3 bende kocişime bıraktırcam ramazanın 1. gunu içmiycek..
ramazan çok iyi bi fırsat dileğim inşallah eşinde bırakır.bizim arkadaşın eşi anjio oldu bugün kalp damarlarından biri tamamen kapalıymış biri yüzde elli..bypass ameliyatı olcak dr sigara kesinlikle yasak,kilo,hareketsiz yaşam,alkol kesinlikle yasak demiş..benimkine ben hep anlatıyodum ama tınlamıyodu arkadaşının kalbi tekleyince asla başlamam spora başlıyalım diyorkaydirigubbakcemile3
ramazan çok iyi bi fırsat dileğim inşallah eşinde bırakır.bizim arkadaşın eşi anjio oldu bugün kalp damarlarından biri tamamen kapalıymış biri yüzde elli..bypass ameliyatı olcak dr sigara kesinlikle yasak,kilo,hareketsiz yaşam,alkol kesinlikle yasak demiş..benimkine ben hep anlatıyodum ama tınlamıyodu arkadaşının kalbi tekleyince asla başlamam spora başlıyalım diyorkaydirigubbakcemile3
arkadasının eşine çok geçmiş olsun..saglıgın kıymetını anlıyor ınsan demi eylem ..saglık elden gıtmeden saglıklı yaşamak lazım..
benım kocişte inşallah kolay bırakır..bundan once 4-5 kez bırakma gırısımı başarısızlıkla sonuçlandıda..akannehir
spora baslayın eylem..gercı sen çöp gıbı zayıfsın..bırde spor yaparsan yandın..sempatiksalakcinni
günaydın kızlar nasılsınız bir haftadır internetim yoktu hepinizi cok özledim...
sultan inan cok sevindim canım duygulandım valla sonunda geldi kuzun allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bitanem darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
pelınn.
nasılsın..
evlılık yıldonumunuz olmus..
allah daha uzun seneler kutlamayı nasıp etsın sıze..a.s.
arkadasının eşine çok geçmiş olsun..saglıgın kıymetını anlıyor ınsan demi eylem ..saglık elden gıtmeden saglıklı yaşamak lazım..
benım kocişte inşallah kolay bırakır..bundan once 4-5 kez bırakma gırısımı başarısızlıkla sonuçlandıda..akannehir
spora baslayın eylem..gercı sen çöp gıbı zayıfsın..bırde spor yaparsan yandın..sempatiksalakcinni
sağol dielkçim,başarısız girişimleri olduysa eşine champix ilaç önerebilirim çok faydası oldu bana,fiyatı 179 tl biraylık bi ilaç,2 tanede devam kutusu var ayrıca bırakamazsa bir kutuda ama bana bir kutu yetti arttı bile ..eşim kilolu kuzu bende 4-5 kilo aldım onları veririm bide takılırım oralarda zorlamam kendimi eşim yalnız gitmez şimdi..
bu arada yeni ticker çok güzel olmuş canım
allah sanada kısa zamanda nasıp eder ınsallah pelıncım..amın..iyiyim canım cok sagol hepimiz inşallah uzxun seneler kutlarız...seninde ogluşun oluyomuş bi prens daha geliyo ne güzel saglıkla gelsin inşallah darısı başımıza:Saruboceq:
hımm.sağol dielkçim,başarısız girişimleri olduysa eşine champix ilaç önerebilirim çok faydası oldu bana,fiyatı 179 tl biraylık bi ilaç,2 tanede devam kutusu var ayrıca bırakamazsa bir kutuda ama bana bir kutu yetti arttı bile ..eşim kilolu kuzu bende 4-5 kilo aldım onları veririm bide takılırım oralarda zorlamam kendimi eşim yalnız gitmez şimdi..
bu arada yeni ticker çok güzel olmuş canım
taamam canım.benım kocişin ılaç ıçmek gıbı bır takıntısı var..ılaç ancak doktor yazınca kullanıyor..sıgara ıçın ıçıremem ılaç ona..
bazı kola yapısan bantlar varmıs dedım."yok takmam ben bant mant " dedı...ama çok zorda kalırsam zorla yuttururum ben ona..
saol eylemcım..
optum canım..
sdılay nerlerdeydın kızzz....ozledık..ıyı olmanada çokk sevındım..olumunekankayizsmilemerhaba kızlar uzun zamandır giremedim serabım saol merak edip msj atmışsın hepinizi çok özledim internetim yok iptal ettirdik ama en yakın zamanda bağlatıcam fırsat buldukça kime gidersem interneti olanlardan girip yazmya çalışıyorum bebişim ve ben çokk iyiyiz hepinizi çok ama çok özledim ve seviyorum arkadaşlar görüşmek üzere öpüyorum
günaydın kızlar nasılsınız bir haftadır internetim yoktu hepinizi cok özledim...
sultan inan cok sevindim canım duygulandım valla sonunda geldi kuzun allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bitanem darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
canımmmm nerelerdesin sen özledik yaaa.merhaba kızlar uzun zamandır giremedim serabım saol merak edip msj atmışsın hepinizi çok özledim internetim yok iptal ettirdik ama en yakın zamanda bağlatıcam fırsat buldukça kime gidersem interneti olanlardan girip yazmya çalışıyorum bebişim ve ben çokk iyiyiz hepinizi çok ama çok özledim ve seviyorum arkadaşlar görüşmek üzere öpüyorum
çok güzel bir hafta diliyorum arkadaşlarrr....
ayrıca beraat kandılımız mubarek olsun rabbım tum dualarımız kabul etsın ınşallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?