Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay sultan..ne kadar sevındım anlatamam..okudum yazını tüylerım dıken dıken oldu...
çok şükür....
çok sevındım kuşumm..allah ısteyen herkese versın..
ben 10 gun once az kanama geçırdım..çok yorulmustum..çok gezmıstım kayınvaldemle.eve dondugumde olmustu...
ertesı gun hemen doktorda aldım solugu...
bebekte bırsey yok dedı..bır gun hastanede yatırayım dedı..ben ıstemedım..bana bır refakatçı lazımdı..ogluma evde bakacak bırı daha lazımdı..
en ıyısı anneme gıdıp yatmaktı..tamam dedı doktor..annemde yattım
dınlendım...4.gunden sonra az az dolanmaya basdladım..oğlumu parka goturdum..orda oturdum...edıp akbayram konserıne gıttım..orda oturdum...
gıttıgım yerlerde oturdum hep....
1 hafta sonra doktorum gel demıstı...gıttım..ıyı maşallah.tehlıkelı bırsey yok dedı..
çok şükür allah ıma.
sonra cınsıyet dedım..tabı merakla sordum soruyu..doktor güldüüüü..:))
erkek dedı...
ben kız hayallerı kuruyordum...ama allah saglık versın..çok sevındım..evlat evlattır..
allah hepsıne saglık versın..hepımızınkıne saglık versın allah..

Son düzenleme:

tebrik ederim dilekçim allah oğullarının ikisinede uzun ömür versin canım..:Saruboceq:

tebrik ederim dilekçim allah oğullarının ikisinede uzun ömür versin canım..:Saruboceq:

amin eylemcım..saol canım benım..allah ısteyen herkese versın
inşallah..
sen naptın..
anlat bırazcık..agustosta korunmayı bırakacaktın ..öyle hatırlıyorum..yanılıyormuyum..

amin eylemcım..saol canım benım..allah ısteyen herkese versın
inşallah..
sen naptın..
anlat bırazcık..agustosta korunmayı bırakacaktın ..öyle hatırlıyorum..yanılıyormuyum..

ben iyiyim kuzum napim histeroskopiyi atlattık,sigarayı bıraktım(bıraktık eşimde 5 gündür içmiyo ama bilmiyorum) adım adım gidiyorum bakalım ağustosta diye konuştukmu hatırlamıyorum ama ben eylül adetimden sonra başlıycam kısmetse:hulya: özel sigorta yaptırmıştımda doğumu 1 sene dolunca karşılıyormuş,eylül ekim gibi kısmetse tekrar deniyecez..

canımsın çoooooooook sağollll. oyyy kurban olurum onları verene demek oğlun olacakk. hayırlı olsun canımmmm. rahatsızlanmana çok üzüldüm canımmm geçmiş olsun Allahım bi daha yaşarmasın inşallah... seni çok merak ediyordum yaaa

günaydın kızlarrrrrrrrrr umarım herkesin günü güzel geçer..opuyorumnanaktan

günaydın canımmmm. nasılsınn? inşallah dediğin gibi olur canımm.

] eylemcım..operasyon oldugunu bılıyorum..doktorun..ikiz üçüz sıgar artık dedıgıde aklımda.opuyorumnanaktan..
ama eylulde baslıycanı sımdı duydum..hadı hayırlısı artık..
sıgaraya sonn...kaydirigubbakcemile3 bende kocişime bıraktırcam ramazanın 1. gunu içmiycek..
sözleşme yaptım..imzaladı.onayladı..içerse görür gününü..

günaydın kızlarrrrrrrrrr umarım herkesin günü güzel geçer..opuyorumnanaktan
umarım eylem cımmmmm...senınde gunun guzel olsun..

sultancım..oğlum olucak ınşallah..hayırlısıyla..kendıne ıyı bak sultan..dınlen çokk. guclubacismile .

dinleniyorum canımmm çok sağolll. 3 hafta izin aldım evdeyim. 2 ayı tamamlayım inşallah sonra artık Allah büyük

nasılsın canımmmm

günaydın kızlar nasılsınız bir haftadır internetim yoktu hepinizi cok özledim...

sultan inan cok sevindim canım duygulandım valla sonunda geldi kuzun allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bitanem darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

pelınn.
nasılsın..
evlılık yıldonumunuz olmus..
allah daha uzun seneler kutlamayı nasıp etsın sıze..a.s.

pelınn.
nasılsın..
evlılık yıldonumunuz olmus..
allah daha uzun seneler kutlamayı nasıp etsın sıze..a.s.

iyiyim canım cok sagol hepimiz inşallah uzxun seneler kutlarız...seninde ogluşun oluyomuş bi prens daha geliyo ne güzel saglıkla gelsin inşallah darısı başımıza:Saruboceq:

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim serabım saol merak edip msj atmışsın hepinizi çok özledim internetim yok iptal ettirdik ama en yakın zamanda bağlatıcam fırsat buldukça kime gidersem interneti olanlardan girip yazmya çalışıyorum bebişim ve ben çokk iyiyiz hepinizi çok ama çok özledim ve seviyorum arkadaşlar görüşmek üzere öpüyorum

iyiyim canım cok sagol hepimiz inşallah uzxun seneler kutlarız...seninde ogluşun oluyomuş bi prens daha geliyo ne güzel saglıkla gelsin inşallah darısı başımıza:Saruboceq:
allah sanada kısa zamanda nasıp eder ınsallah pelıncım..amın..

çok sağol canım benim . amin innşallahhh. Rabbim sanada nasip etsin inşallah. sağlıklı hayırlı bebeklerin olsun inşallah canımmm.

canımmmm nerelerdesin sen özledik yaaa.

çok güzel bir hafta diliyorum arkadaşlarrr....

ayrıca beraat kandılımız mubarek olsun rabbım tum dualarımız kabul etsın ınşallah......

canım sanada iyi haftalar. seninde kandilin mübarek olsun. nasılsın canım kızın nasıl?

kızlar kandili mübarek olsunnnn. Rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. ennnn kısa zamandaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…