- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.381
kızlar slm nasılsınz ben çok yoğunummm yarın mevlütümüz var hazırlıklar çok yoğun hepinizi öpüyorum
evet eylemcim sorma yaa ne güzel görecez tabi allahın izniyle
sen nasılsın nasıl gidiyo başladı mı mide şikayetlerin
inşallah canım,senin az kaldı allahın izniyle..yokya hiçbişeyim yok valla iyimi kötü bilemedim..ticker yapmaya çalışıyorum ama olmadı yaaa
eylem olmuş kuzum güle güle kullan:1hug:
günaydın kızlar. desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize. eylemciğim ben buraya bana acıyasınız yada akıl veresiniz diye yazmadım. paylaşmak için yazdım ve senin dışındaki herkes bunu anlamış sanırım. ayrıca ben orda bu çocuk oldu ne yapacam şimdi yazmadım. sen bu adamdan çocuk sahibi olmadan düşünecektin yazmışsın. ben şikayet etmedimki bu konuda. ben çalışan bi insanım zaten. kimseye ihtiyacım yokki. kaldıki ailem benden önce zaten bu çocuk için herşeyi düşünüyorlar. ben zaten ayrılacam. kararım bu ama zamanla ne olur ne biter kimse bilemez. ben çocuk için falan kocasına dönen kadınlardan değilim. dönersem önce ailemi ve beni bişeylerin değiştirdiğine inandırırsa ve ailesiyle görüşmeme şartıyla olur. ikincide sevgimden. ki şu an öyle bi düşüncem yok. ve zamanlada zaten bu hayata alışıyorum. sadece dua istemiştim ama canın sağolsun. şu anki durumuma çok güzel bi cevap yazmışsın((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?