Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sultaaaaaannn yaaa valla ohaaaaaa dicem sana şu yapılan zulme yaaa..
yeter artık ne çekiosun sen şu hamile halinle.
demekki kocanın derdi senin hamile kalamaman deilmiş.
hiç insan bebeğin ölsün dermi yaa.
vay insafsız vayy vicdansızlaaaarr.
ayrıca o kaynanan olucak kadınıda allah bildiği yapsın inşallah..
bi rahat yüzü göstermediler sana..
şu hamile halimle çektiklerine bak.
işyerimdeyim yazdıklarının hepsini okuyamadım.
ama okuduklarım elimin ayagımın donmasına sebeb oldu yani..
yemin ederim sinirden titriodum ..
ne bu snein çektiklerin gülüm yaa..
karınındaki melegedemi acımıolar hiç

sultan canımm çok üzüldüm rabbim sana sabır versin en doğru kararı almışsın bence
yazık yanii Allahından bulsunlarr
bebişine bişey olmaz rabbim senide onuda korusun kuzum benim..

iyi hafta sonları kızlar...
patik kolay gelsin canım..
sultan kusura bakma güzelim ama bu benim bildiğim 3. boşanma girişiminiz 1 yıl içinde..böyle bi aile ve adamdan bebek sahibi olmak için iyi düşünmeliydin sonuçta yazık yavrucuğada..ama madem bile bile göze aldın ozamanda şikayet etme arkanı dön ve git,üzülmeden kendi ailenle çocuğunu dünyaya getir ve büyüt,onlara eyvallah etme..dönsede kabul etme,anlattıkların ağır ithamlar ruh sağlıklarından şüphe ettim sende gerekirse doktordan destek al tatlım..bizde tartışıyoruz ama ben böyle kavga görmedim ya bebeğini bu çirkinliklere maruz bırakma..allah yardımcı olsun...

inşallah canım,senin az kaldı allahın izniyle..yokya hiçbişeyim yok valla iyimi kötü bilemedim..ticker yapmaya çalışıyorum ama olmadı yaaa

bana sanki hiç zaman geçmiyo gibi geliyo
ama bugün dr dan geldim 930 gr olmuş oğlum
daha 3 ayımız var bi önce geçse..

bişeyin olmasın canım yaa daha iyi işte bende hafif atlatmıştım inş. seninde öyle geçer bu zamanların..

kk da bi yerde yazıyodu nasıl yapılacağı aslında resimli anlatılmıştı hemde
yada ocak annelerinden bakıp yazayım sana ordada anlatmıştı arkadaş

maşallah senin oğluşuna canım benim az kaldı az hayırlısıyla...yapılışını buldumda kopyala yapıştır yapıyorum profile olmuyo ozaman neyse serabım yapar p.tesi hep o yapıyo bana hehehe..

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

sultan durumuna çok üzüldüm canım allah kolaylık versin işin zor eylem bi yerde haklı bu benimde bildiğim 3 boşanma girişiminiz süreklü evliliğin sallantıdaydıda neden bu bebeği yaptınız be güzelim ama suç sende değil kaynanan olucak o insafsızlarda daha çok evladımın yuvası yıklımasın çoluk çocuk sahibi olucaklar hayırlısıyla demesi lazımken siz kavga etsenizde sizi toparlaması gerekirken kadının şu yaptıklarına bak sen onları allaha havale et canım bırak gitsin ben çok iyi düşün karar ver tatlım kocanda çok vicdansızmış kusura bakma ama nasıl bebeğiniz için ölsün diyebildi yazıklar olsun canımm allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin

günaydın kızlar. desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize. eylemciğim ben buraya bana acıyasınız yada akıl veresiniz diye yazmadım. paylaşmak için yazdım ve senin dışındaki herkes bunu anlamış sanırım. ayrıca ben orda bu çocuk oldu ne yapacam şimdi yazmadım. sen bu adamdan çocuk sahibi olmadan düşünecektin yazmışsın. ben şikayet etmedimki bu konuda. ben çalışan bi insanım zaten. kimseye ihtiyacım yokki. kaldıki ailem benden önce zaten bu çocuk için herşeyi düşünüyorlar. ben zaten ayrılacam. kararım bu ama zamanla ne olur ne biter kimse bilemez. ben çocuk için falan kocasına dönen kadınlardan değilim. dönersem önce ailemi ve beni bişeylerin değiştirdiğine inandırırsa ve ailesiyle görüşmeme şartıyla olur. ikincide sevgimden. ki şu an öyle bi düşüncem yok. ve zamanlada zaten bu hayata alışıyorum. sadece dua istemiştim ama canın sağolsun. şu anki durumuma çok güzel bi cevap yazmışsın ((

sultancım neden alındığını anlayamadım,benim dışımdaki herkeste hemen hemen aynı şeyleri söylemiş..paylaşımlarına yorum yaptım ve açıkçası birazda öfkelendim o aileye o bakımdan akıl veriri gibi konuşmuş olabilirim..
ben zaten sen kendine ve kendi ailene güven boşver takma dedim!!!!!
ha çocuk sahibi olmadan düşünecektin falan demedim bunu düşünüp göze almışsındır dedim(sende bunu doğruladın zaten)!!
sen dönermisin dönmezmisin bu beni ilgilendirmez tabiki fakat acımak değil üzüldüğüm için yorum yaptım..sonuçta bu konuyu senle ikilide konuştuk..ben duamı ettim ama sen mesajı çok yüzeyel okuduğun için algılayamamışsın..neyse yorum yapmam yazılarına allah yardım etsin sana ve bebeğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…