- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.341
ısoldeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
senlede bu sohbetlerı yapcez kuzum..
sen hiç uzulme cancan..
az kaldı...pelın aysegul serap ve sennnnnnnnn..ınşallah kuzum
sultaaaaaaaaannnnnnnnnnn cınsıyet soylemedımı dohturunnnnnnnnnnn
Gunaydın kızlar nasılsınız...ceylanım ben iyıyım canım aynı iste bebıs hala yok napalım hayırlısı olsun...prensesını gormeye az kalmıs hayırlısıyla saglıklı dogsun ins... bızlerede dua et canım doguma gıderken optum k.i.b
yurekten amin diyorum canım...zaten bu topıkte tek bız kaldık hamile olmayan ins bizde sizler gıbi bu guzel duyguyu tadarız hayırlısıyla
bu arada beta hcg p.tesi 166 idi bugün 577 çıktı ateşimde düştü iyiyim şükür..
senin bebek ne kadar kaç kilo kız dilekimm
kızlar ben işe başladım.
ilk gün çok acemice geçti..
ayy resmen panik atak oldum beee..
ama hallederim evelallah..
yarım saatten çıkıcam evimi ösledim..
anammm 2 ay evde otur otur eve alışmışım vallaaaa.
ama yoookkk çalışmak en güzeli..
dloşum.heçç bılmıyom..her dohtura gıdısımde unutuyorum..dohturun kafasını bınbır soruyla karıstırıyorum..bana cevap verıp duruyoradam
ama gramını heçç soramadım..en son gıttıgımde tam kapıdan cıkıyordum..soruverdım..adam ayrıntılı organ taramasında soylerdoktor dedı..
eme oda soylemedı
haftaya persembe gıtcem doktora..bu kez ılk sordugum kılosu olcak..
senın bebişin kılosu kaç oldu dılayy..olumunekankayizsmile
ama sultan neden boyle oldu sımdı..bilmiyorumkismiledilekim daha söylemedi canım 16. hafta dediydim ya sana unuttun herhal. daha gitmedimki 13 te gittiydim işte. yani 10 gün var yaklaşık inşallah. sen nasılsın oğluşun nasıl canım? eylemim kız bu ikiz olmasın anam kaç katına çıkmış değerin. sen hemşiresin adha iyi bilirsin ama ne bilim değerinden öyle anladım. ceylanım kuzuna kavuşmana çok az kaldı yaaa. Allahım bizlerede göstersin o günleri İnşallah. fatmaa işe girmene sevindim. artıkın bol bol girersin kk ya bugünler accık bozuk ama olsun. pelüüüün üzülme canımsın olacak inşallah. doktora gittinizmi canım. dilaaay sende yaklaştın mutlu sona yaaa. oğluşuna kavuşmana az kaldı. gülşen sen nasılsın canım. bebiş nasıl.
kızlar size bişey söyleyecem ama üzülmeyin olurmu. ben bebişimi yalnız yetiştirmek zorunda kalacam. eşimle ayrılıyoruz. annemlere yerleştim. ama çok zor günler geçiriyorum. dua edin ne olur. babamız bizi istemiyormuş. anneciği babacığı için peki benim kuzumun anacığını babacığını düşünen varmı. helede bu halde anacığını. ama işte insanlar çok değişik kızlar. Allah görüyor halimi. diyecek bişey bulamıyorum. ama inanın çok zor. bu halde annenin evindesin. arayan soran bi Allahın kulu yok. ama Rabbim kimsenin yanına bırakmaz eminim. senağlama senağlama
anladım canım valla benim doktor her gittiğimde söylüyor ben sormadan benim 27. haftada 1330 du iyi gidiyoruz yane bakalım tombalak olcaz galiba biraaz
bu arada fatoşum işin hayırlı olsun bitanem
sultancım sende canını sıkma lütfen herşeyin hayırlısını isteyelim allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?