Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yurekten amin diyorum canım...zaten bu topıkte tek bız kaldık hamile olmayan ins bizde sizler gıbi bu guzel duyguyu tadarız hayırlısıyla

etmezmıyım pelınım duaa....her daim aklımdasınız cnm..rabbım hayırlısıyla zamanında saglıklı bır şekılde hamıle kalıp bebişini kucagına almayı nasıp edecek buna ınanıyorum ben...sadece herşeyin bi zamanı var ve sen o sürecin dolmasını beklemekdesın şuan...çok öpüyorum senıı

fatoşum üzülme kuzum sonu güzel olsun hayırlısıyla olucak o zamanını biliyo sen hiç takma..
dilek dilay ben sabah 5 te kalkıyorum sizden beterim hehehe..ama tüm gün uyuyorum gecede 12 de falan uyuyorum ondan sanırım..
ceylanım maşallah 3500 çok iyi tombiş prensesimiz sağlıklı olsun doğunca beslersin sen onu.
pelin inşallah tez zamanda sizinde hberlerinizi alcaz üzülme canım..

kızlar ben işe başladım.
ilk gün çok acemice geçti..
ayy resmen panik atak oldum beee..
ama hallederim evelallah..
yarım saatten çıkıcam evimi ösledim..
anammm 2 ay evde otur otur eve alışmışım vallaaaa.
ama yoookkk çalışmak en güzeli..

senin bebek ne kadar kaç kilo kız dilekimm

dloşum.heçç bılmıyom..her dohtura gıdısımde unutuyorum..dohturun kafasını bınbır soruyla karıstırıyorum..bana cevap verıp duruyoradam
ama gramını heçç soramadım..en son gıttıgımde tam kapıdan cıkıyordum..soruverdım..adam ayrıntılı organ taramasında soylerdoktor dedı..
eme oda soylemedı
haftaya persembe gıtcem doktora..bu kez ılk sordugum kılosu olcak..
senın bebişin kılosu kaç oldu dılayy..olumunekankayizsmile

hayırlı olsun.çok sevınıdm..ne ıyı olmus ıse gırmen..çalısmak gıbısı yohhkk..olumunekankayizsmile

dilekim daha söylemedi canım 16. hafta dediydim ya sana unuttun herhal. daha gitmedimki 13 te gittiydim işte. yani 10 gün var yaklaşık inşallah. sen nasılsın oğluşun nasıl canım? eylemim kız bu ikiz olmasın anam kaç katına çıkmış değerin. sen hemşiresin adha iyi bilirsin ama ne bilim değerinden öyle anladım. ceylanım kuzuna kavuşmana çok az kaldı yaaa. Allahım bizlerede göstersin o günleri İnşallah. fatmaa işe girmene sevindim. artıkın bol bol girersin kk ya bugünler accık bozuk ama olsun. pelüüüün üzülme canımsın olacak inşallah. doktora gittinizmi canım. dilaaay sende yaklaştın mutlu sona yaaa. oğluşuna kavuşmana az kaldı. gülşen sen nasılsın canım. bebiş nasıl.
kızlar size bişey söyleyecem ama üzülmeyin olurmu. ben bebişimi yalnız yetiştirmek zorunda kalacam. eşimle ayrılıyoruz. annemlere yerleştim. ama çok zor günler geçiriyorum. dua edin ne olur. babamız bizi istemiyormuş. anneciği babacığı için peki benim kuzumun anacığını babacığını düşünen varmı. helede bu halde anacığını. ama işte insanlar çok değişik kızlar. Allah görüyor halimi. diyecek bişey bulamıyorum. ama inanın çok zor. bu halde annenin evindesin. arayan soran bi Allahın kulu yok. ama Rabbim kimsenin yanına bırakmaz eminim. senağlama senağlama

anladım canım valla benim doktor her gittiğimde söylüyor ben sormadan benim 27. haftada 1330 du iyi gidiyoruz yane bakalım tombalak olcaz galiba biraaz

bu arada fatoşum işin hayırlı olsun bitanem

sultancım sende canını sıkma lütfen herşeyin hayırlısını isteyelim allahtan

opuyorumnanaktan bayanssulusmile Günaydınnnnnn bayanssulusmile opuyorumnanaktan

ama sultan neden boyle oldu sımdı..bilmiyorumkismile
en guzel gunlerınız olması gerekmıyormuydu.
bu kadar bekledıkten aşılama yaptıktan sonra ne degıstı anlamadım..
aranız kotumuydu..neden aşılama yaptınız o zaman anlamadım..
bebek ıstıyordunuz mutluydunuz..
kafam karıstı vallah...

ay dıloş senın oglun tosun olcak anladım ben..maşşallha..
bende persembe ogrencem ınşallah kılosunu..benım kı sıska mı..yoksa tombulmu bılmem..benden pek tombul bebek çıkmaz..
emır 3.250 kg.dogurdum..buda o kadar olsun yeter dılay teyzesı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…