Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canımcım ben iyim çok şükür oğlumda iyi cumatesi kntrl var onu bekliyorum..

üzüldüm şimdi en çok yanında olması gereken bi durumda yanlız bırakmış eşin seni ahh kuzum benimmm rabbim sana dayanma gücü versinn..üzme kendini herşeyin hayırlısı diyelim ..

amin ceylanım allah razı olsun canım ıns o surec fazla uzun degıldır ama her seyın hayırlısı allahım ne zaman ol derse o zaman olsun... bende sana ve prensesine dua edıyorum... kolay dogum olur ins... kilosuda iyıymıs kızının masallah... bende seni cok opuyorum prenses kızınıda tabiki...

ınşallah kuşum..ınşallah..
bende hep dua edıyorum..ve aklımdan geçıyorsunuz heppp

allah razı olsun canım bende inanıyorum serabım fatosum aysegulum ve ben sızlere en kısa zamanda inş allahımın ıznıyle burdan mujdelı haberı vercez...senın hamılelıgın nasıl gıdıyo canım...

ins canım sızler boyle moral verınce uzuntum gecıyo...eylemcım bebısını saglıklı kucana alırsın ıns dualarım seninle...

sultanım ben doktora gıtmedım bu aydan sonra esımle gıtcez ınsallah amin canım daha fazla bekletmez bebısım ins...canım uzuldum ya en mutlu olmanız gereken zamanda nıye boyle oldukı hıc gerı donusu yokmu ne dıycemı bılmıyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun uzulme tamammı bebısıde etkılersın allaha emanet ol cok optum

canım bu aydan sonra doktorsa gıdıyormussun..ıyı yapmıssın..
doktora danısmanın çok faydası olur
tahlıl falan yapar için rahat eder pelıncım...
ben ıyıyım..şimdılık rahat gecıyor benım..olumunekankayizsmile

canlarım hepiniz saolun..
valla işim çok ii yoğunluk hat safhada ama çok seviorum bu yoğunlugu..
çnk bu arada kafam başka şeylerle meşgul olmuo tüm dikkatim işimde oluo..
oofffff bgn aciiipp yoğundu..
bide bi dolu şey yıgdılar başıma tabi hepsinin işleyişi farklı farklı.
sdc hepsini güzel eksiksiz bi şekilde yapıp teslim etmek istiorum..
inşallahh..

ne guzel canım insallah sonuna kadar rahat hamilelık gecırırsın...evet ya bu belırsızlık canımı sıkıyodu ins esımle gıdıp ogrencez sorun varmı yokmu dıye hayırlısı inş sonuclar temiz cıkar...opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr

ceylann özgee nekadar az kaldı sizin yaa allah yardımcınız olsunn
inş. bizde görürüz sizin gibi olduğumuz zamanları böyle zaman hiç geçmiyo sanki
maşallah seninde geçiyor bak vaktin nasıl geçtiğini anlamzsın bundan sonra.

benim önce normal diye düşünmüştük şimdi dr sezeryan olmak zorundasın riske atamam dedi. 11 ekim de hastaneye yatıracak 4-5 gün kontrol altında tutacağım ondan sonra sezeryanla 15 ekim gibi alırız dedi. şimdi kendimi sezeryan fikrine alıştırmaya çalışıyorum.

hayırlı olsun yeni işin canım çok sevindim.

üzülme nolur canım bebeğini düşün. peki geri birleşme umudu yok mu hiç durum o kadar ciddi mi yuva yapmak çok zor. inşallah düzelir aranız.

Selam kızlar annemlerden sonra da kayınvaldemlerin istanbuldaki ewine geçtim bikaçgün de orda kaldım
Kaynımı nişanladık nişan telaşıydı alışwerişti doktordu tahlildi hastalandım yine eşim iş gezisinde olduundan kayınvaldemle görümcem baktı
Eşim döndü, bende iyiyim dün gece döndük ewimize nihayet şimdi de bavul boşaltma, kızıma aldığım cicileri yerleştirme, çamaşır telaşı fln başladı

Fatoşçum gözünaydın hayırlı olsun yeni işin
Ceylanım az kaldı hayırlısıyla birazcık daha sabır
Sultan canım hayırlısı neyse o olsun bebişin için de senin için de Allah sabır versin
Dilaay maşallah oğluşuna bende pazartesi gitçem bakalım 26+4 olucam kilolara gelebildikmi acep görücez

hayırlı olsun nısan..allah tamamına erdırsın canım..
yorma kendını..bbek cıcılerınızde hayırlı olsun...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar. evet kızlar ben sebebini bile bilmeden kocam tarafından bi sürü hakarete uğradım ve bana inşallah bebeğin ölür dedi. perşembe akşamı öğrendim neler olduğunu meğer pazartesi kardeşime mail atmış. ve benim hakkımda bi sürü yalan söylemiş ve ben o güne kadar annemlerde tek kelime konuşmadım. ve en büyük bomba kızlar. biz kavga bile etmemiştik sabah gülerek evden çıktım kocamla şakalaşarak. meğer kaynanam bi sürü yalan söylemiş. allahından bulsun. ben gece onu aramışım güya bi sürü şey söylemişim kocam çok içti şimdi silahı arıyor inşallah ölür silahı sakladım ama yerini söyleyecem ben yandım sizde yanın demişim. oda bana yalvarmış güya ama ben yapacam demişim. ve sözde kaynanamın sol tarafına felç inmiş hiç tutmuyormuş. ben bunu duyunca kocamdan nefret ettim. asla asla düzelmez kızlar. siz benim yerime koyun kendinizi sebebini bile bilmiyordum. kimse açıklama bile yapmadı. maili okuyunca delirdim. kocama mesaj attım senin annende babanda Allah korkusu yok ondan geçtim ama senin 5 yıllık karına hiç güvenin yokmuş benim bu mailden haberim olsaydı zaten sen bana yalvarsanda dönmezdin. ama şunu bil bu saatten sonra seninle işim olmaz dedim. annenide mahkemeye verecem dedim savcılık çıkarıyormuş aramaları. çıksın bakalım dedim. ben kendime güveniyorum dedim. üstelik dedim annende babanda biraz Allah korkusu olsa beni bu halde bu hale getirdiler. ben bütün herşeye rağmen birgün kötü laf etmedim dedim. kocamın teyzesiyle görüştüm bak dedim bunlar olmuş benim haberim yok ailem üzülmeyim diye ve yazdıklarına inanmadıkları için bana göstermemişler. kadın bana kızım dedi kaynanan yine oyun yapmış bıkmadı bunlardan. ne istiyor sizden dedi. çıldırdı kadın ve aramış herkesi aaryıp sultan bana bunları yaptı artık onu istemiyorum diye ağlayıp feryat eden kadın teyze ne oldu diyince sesini çıkaramamış oda vermiş veriştirmş. dün beni aradı kaynanam ama bakmadım. dün akşam ağlamaktan sancı başladı hastaneye zor attık kendimizi. kardeşim götürdü. bebeğim iyiydi çok şükür ama üzüntü ve stresten böbrek spazmı geçirmişim. kızlar ya bebeğime olsaydı o. ben ne yapardım. sonrada eşimin amcasını aradım bakın dedim. ben artık o adamı istemiyorum. adam olurmu falan diyor. sen bizim canımızsın bu adam niye böyle yapıyor annesini tanımıyormu falan adam deliriyor ama. bitti dedim. kimse aramasın beni. ben artık üzülmek istemiyorum dedim. herşey bitti dedim. bu halde boşamıyorlarmış sordum. ama dedim şunuda bilsin o kadın bu çocuğu ne o ne kocası göremeyecek dedim. bide utanmadan çocuk ne olacak diyip ağlıyormuş. nasıl bi vicdan bu. hemde dedim bakın dedim vodafonede arama kayıtları tutuluyor. isteyene şifremi veririm girsin baksın ben aramışmıyım dedim. ben tek derdim suçumun olmadığını göstermek. ben haketmedim dedim. kardeşim o mailden sonra ona mail atmış. lütfen aileleri karıştırmayın biz ablama sormadık oda bişey anlatmamıştı demiş. kötü sözler çıkmasın ağzınızdan siz bi ailesiniz herşeyin hayırlısı belki barışırsınız demiş. ama şunuda bil ablam bizim canımız. asla bırakmayız onu. üstelik ortada bi çocuk var ayrılsanızda görüşmek zorunda kalacaksınız kırmayın birbirinizi demiş. banda sadece şunu demişti. abla üzülme değmez. evimiz var paramız var seni gezdiririm herşeyi yaparız . bocum bitsin sana evde alırız çocuğunla yaşarsın orda dedi. yeterki üzülme dedi. öyle işte kızlar. kusura bakmayın uzun oldu ama. dua edin bebeğime bişey olmasın ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…