- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.501
ceylancımmm cokk tatlıo bebeınn warr canııımmm..allah nazarlardann saklasınnn...
kızlarr bendee yarınn saat 12 de gırıcemm dogumaaaa dualrınızı eksıkk etmeyınnn nolurrrrrr.....
canım allah yardımcın olsunn..hayırlısıyla sağlığıyla gelsin bebeğin inş.
emir ıyı sultan teyzesı..sağol canım. inşallah hemen gelir gelmez yazarım. randevu 2 de ama gidiyorum 1 saat bekliyorum yaaa. sen nasılsın canım emir nasıl. minik bebiş nasıl. karnında düğün yapıyormu
ceylancıgım.allah analı babalı buyutsun canım..masallah çok cıcı bır kzıın var..nazar degmesın bebişine..selam kızlarrrr....
nete girme imkanım çok olmuyor malesef...çiçek teyzemiz sagolsun bizden haberler vermiş size
bugun bir haftalık olduk artık...rabbim bu güzel duyguyu yaşamak isteyen bütün insanlara yaşatsın inşallah tarifi imkansız kelımelere sıgmayacak kadar güzel bişey...bende bugun daha iyi hissediyorum kendımı ama sezeryanın söylendıgı kadar kolay bir şey olmadıgını anlamış bulunmakdayım...inşallah hamıle arkadaşlarımızın hepsı normal yolla bebişlerine kavuşurlar zor bi süreçti benim için çünkü...
kızım da suan gayet iyi emmesinde problem yok şükür.. iyi dileklerını sunan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum hepınıze ayrı ayrı dua ettım rabbim kabul etsın ınşallah şimdilik çok öpüyorum hepınızı..fırsat buldukça görünücem buralarda artık:))
oooyy..40ınız çıkmiş..maşallah...banyonuzdada yok yokmus..canım benım yaaa...oglunu op bızım ıcın..öpme yada kokla misss gibii...iyiyimmm hayatımyaa nasıl olalımm toparlandım çok şükürrr çok zorduuu allah yardımcınız olsunn arkdşlarrr sezaryan ceylanında dediği gibi hiç kolay bişi değil doğururken iyi bişi anlamıyosun ama sonu berbat geçiyooo oğlummm iyi teyzesi vakit onla geçiyo vallaa bide gelenim gidenim bitmıyoo hiçç bgn 37 günümüzde 40 ımız çıktı artık ilk oğlumu yıkadıkkk özel suyumuzu hazırladık duş almak için içine çivi koyduk 40 tane taş süpürge çöpü bozuk para yumurtanın içi ni çıkardıkk kab yaptıkk onunla 40 defa su koydukk onşla oğlumda bende yıkandım sizin o taraflarda nasıl olur bilmem ama bizde böle oluyomuşş sonrada gezmeye gittikkk gittimiğiz arkdş soğan toz şeker yumurta koydu eve gelirken bide tabi hediyemızı verdiii 40 gezmesinde yarı kırkında gittiğin yer hediye verir bzlerde 40 maceramıda anlatmış oldum size cnm senin hamişlik nasıl gidiyooo sende yarıyı geçtin artıkk bebişin iyi dimiii
ayy canım benım..sende yarınmı gırıyorsun doguma..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..bıze haberver kuşum..oğlunu kucagına almana saatler kalmıs..isim ne karar vermiştın canım senn...olumunekankayizsmileceylancımmm cokk tatlıo bebeınn warr canııımmm..allah nazarlardann saklasınnn...
kızlarr bendee yarınn saat 12 de gırıcemm dogumaaaa dualrınızı eksıkk etmeyınnn nolurrrrrr.....
kızlaaaaaaar ben geldim. oğlum oluyormuşşşşş
hayırlısı olsun..kucağındada görmek nasip olur inşallahhgamyoncuiremsu
hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah çok sevindim
sultiş gözn aydın bi irkek dahaa gelıyo dimekkk anam damat adayları çoğalıyo 2 tanecikkk kızımız varr
Hepimiz Saglikli hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almak istiyoruz vede kolay dogumlar diliyoruz Allahimdan insallah sorunsuz b ir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz... Allah dualarimizi kabul etsin insallah...
sağol canımmm. sorma birsenciğim yaaa. erkek doldu sayfamız. azıcık kızımız var. bakalım eylemden ne haber gelecek.
canım napim iyi gidiyo çok şükür daha isim bulmadık ben kerem diyorum yada yiğit ama kesin karar vermedik henüz sen napıyon aşerme falan var mı ??gülden napıyon şeker isim buldunmu oğluşuna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?