Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ceylancımmm cokk tatlıo bebeınn warr canııımmm..allah nazarlardann saklasınnn...

kızlarr bendee yarınn saat 12 de gırıcemm dogumaaaa dualrınızı eksıkk etmeyınnn nolurrrrrr.....

canım allah yardımcın olsunn..hayırlısıyla sağlığıyla gelsin bebeğin inş.

sağol canım. inşallah hemen gelir gelmez yazarım. randevu 2 de ama gidiyorum 1 saat bekliyorum yaaa. sen nasılsın canım emir nasıl. minik bebiş nasıl. karnında düğün yapıyormu
emir ıyı sultan teyzesı..
benım mınık bebişte ıyı..
bugun 100g.seker yuklemem vardı.netten baktım sımdı..normal hersey..
ceylancıgım.allah analı babalı buyutsun canım..masallah çok cıcı bır kzıın var..nazar degmesın bebişine..
sezeryan zordur tabii.umarım herkes normal dogurur..geçmıs olsun canım benım..

oooyy..40ınız çıkmiş..maşallah...banyonuzdada yok yokmus..canım benım yaaa...oglunu op bızım ıcın..öpme yada kokla misss gibii...
ceylancımmm cokk tatlıo bebeınn warr canııımmm..allah nazarlardann saklasınnn...

kızlarr bendee yarınn saat 12 de gırıcemm dogumaaaa dualrınızı eksıkk etmeyınnn nolurrrrrr.....
ayy canım benım..sende yarınmı gırıyorsun doguma..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..bıze haberver kuşum..oğlunu kucagına almana saatler kalmıs..isim ne karar vermiştın canım senn...olumunekankayizsmile

selcancım saatler aldı demek haa canım benim allah ikinizede sağ salim kurtulmayı nasip etsin canım 3. bebişimizde geliyo demek allahın izniyle inşallah canım benim dualarımız seninle sende unutma bizim için dua etmeyi canım benim

Hepimiz Saglikli hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almak istiyoruz vede kolay dogumlar diliyoruz Allahimdan insallah sorunsuz b ir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz... Allah dualarimizi kabul etsin insallah...

Hepimiz Saglikli hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almak istiyoruz vede kolay dogumlar diliyoruz Allahimdan insallah sorunsuz b ir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz... Allah dualarimizi kabul etsin insallah...

sağol canım amin. sanada inşallah canım. slcn Allahım kolaylık versin canım. inşallah kolaylık ve sağlıkla yarın bebişini kucağına alırsın.

gülden napıyon şeker isim buldunmu oğluşuna..
canım napim iyi gidiyo çok şükür daha isim bulmadık ben kerem diyorum yada yiğit ama kesin karar vermedik henüz sen napıyon aşerme falan var mı ??
kızlaaaaaaar ben geldim. oğlum oluyormuşşşşş

gözün aydın canım ya bi paşa daha geliyo demek topike..sağlıkla gelsin inş.

ben geldımm...kaçamak yapıyorum daha dogrusu çok fırsat bulamıyorum çünkü...
kızımızı begendınız demekkı
bakalım hangınızı kaynana olarak sececegız o kadar çok erkek annesı varkiii....maşallah bütün kuzularaa..
ahh selcan canım yarınmış dogum ben 10 diye biliyordum...rabbım yardımcın olsun ınşallah umarım en az agrı ıle atlatırsın cnm...inan senın yerıne ben sankı tekrar doguracakmış gibi heycanlandım..

gunaydınn kızlarrrr...bırazdann cıkıcamm allahın ıznıylee dualırını eksıkk etmeyınn nolurrr cokkk korkuormmm...hepınızee dua edıcemmm ınsallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…