- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.521
ayy ben o günleri görebilirim inşallahh..sağlıklı olsunda ne gelirse gelsin :Saruboceq:
canım napim iyi gidiyo çok şükür daha isim bulmadık ben kerem diyorum yada yiğit ama kesin karar vermedik henüz sen napıyon aşerme falan var mı ??
gözün aydın canım ya bi paşa daha geliyo demek topike..sağlıkla gelsin inş.
gunaydınn kızlarrrr...bırazdann cıkıcamm allahın ıznıylee dualırını eksıkk etmeyınn nolurrr cokkk korkuormmm...hepınızee dua edıcemmm ınsallahhhh
amin canım amin allah hepimizi kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin inşallahçok sağol canımmm. inşallah. seninde günün azaldı canım yaa. inşallah Allahım kolaylıkla kurtarsın senide.
gunaydınn kızlarrrr...bırazdann cıkıcamm allahın ıznıylee dualırını eksıkk etmeyınn nolurrr cokkk korkuormmm...hepınızee dua edıcemmm ınsallahhhh
hayırlı olsun sultancıgım.kızlaaaaaaar ben geldim. oğlum oluyormuşşşşş
kızlar doğuma kadar belki bidaha giremem pazartesi hastaneye yatacağım 4 gün gözlem altında kalıp daha sonra sezeryan ile doğum olacak dualarınızı bekliyorum. kib.
kızlar doğuma kadar belki bidaha giremem pazartesi hastaneye yatacağım 4 gün gözlem altında kalıp daha sonra sezeryan ile doğum olacak dualarınızı bekliyorum. kib.
canım allah yardımccın olsun sorunsuz alırsın bebeğini kucağına inş.kızlar doğuma kadar belki bidaha giremem pazartesi hastaneye yatacağım 4 gün gözlem altında kalıp daha sonra sezeryan ile doğum olacak dualarınızı bekliyorum. kib.
öff ya canım sıkıldı kimselerr yook..ben yarın dr gidicem kızlar bakalım kalp atımını 2.kez duyabilecekmiyim..duyabilirsek bu benim için bi ilk olucak..heyecan ve korku içindeyim...acep karından görülürmü kalp atımları?sorularr sorularr sabah nasıl olcak hiç bilmiyorum pöffffklava:
sağol güldencim iyi dileklerin için...dua edin bana..hepimiz için hayırlısı olur inşallahhcanım allah yardımccın olsun sorunsuz alırsın bebeğini kucağına inş.
inş güzel haberlerle gelirsin eylemcim..hadi hayırlısı..
sağol kuzuu benimde tatlı bii bebişim olsun seninki gibi tek dileğim bu..eylemcım guzel haberlerını beklıyoruz cnm...selcancım sende kurtulmuşsun sanurm allah analı babalı buyumeyı nasıp etsın msn de gördüm resmını maşallah...
oaydıner allah yardımcın olsun cnm saglıkla kucagına al ınşallah....
kızlar nolur bana dua edin emi...
bu ay çok umutluyum ..yarın regl günüm.
belirtilerin hepsi mevcut ve nedense garip bi heyecan var içimde.
ppooffffss umarım hayal kırıklığına dönüşmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?