Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy ben o günleri görebilirim inşallahh..sağlıklı olsunda ne gelirse gelsin :Saruboceq:

canım bende öyle diyordum ama gördük işte. yeterki sağlık olsun hepsi görünüyor.

sağol canım. amin İnşallah. benim oğlumun adı yiğit ali olacak inşallah. yiğit ismi çok güzel bence canımm.

gunaydınn kızlarrrr...bırazdann cıkıcamm allahın ıznıylee dualırını eksıkk etmeyınn nolurrr cokkk korkuormmm...hepınızee dua edıcemmm ınsallahhhh

canım Allah yardımcın olsun. az sonra kucağında olacak meleğin yaa. çok az kaldı inşallah. dualarım seninle canım

çok sağol canımmm. inşallah. seninde günün azaldı canım yaa. inşallah Allahım kolaylıkla kurtarsın senide.
amin canım amin allah hepimizi kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin inşallah

gunaydınn kızlarrrr...bırazdann cıkıcamm allahın ıznıylee dualırını eksıkk etmeyınn nolurrr cokkk korkuormmm...hepınızee dua edıcemmm ınsallahhhh

canım benim allah yardımcın olsun bitanem hepimizin duaları seninlle unutma

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun canım...Dualarımız senle...:Saruboceq:

kızlaaaaaaar ben geldim. oğlum oluyormuşşşşş
hayırlı olsun sultancıgım.

canım benımm....olumunekankayizsmile

kızlar doğuma kadar belki bidaha giremem pazartesi hastaneye yatacağım 4 gün gözlem altında kalıp daha sonra sezeryan ile doğum olacak dualarınızı bekliyorum. kib.

canım hayırlısı olsun seninde allahım bi problem çıkarmadan doğum yapmayı nasip etsin sanada

kızlar doğuma kadar belki bidaha giremem pazartesi hastaneye yatacağım 4 gün gözlem altında kalıp daha sonra sezeryan ile doğum olacak dualarınızı bekliyorum. kib.

Allah yardımcın olsun seninde canım...Neden 4 gün gözlem altında kalacaksın...Sakıncası yoksa paylaşırmısın...

ceylanım kızın cok tatlı maşallah allah saglıklı büyümek nasip etsin...prensesini ve seni cok öpüyorum allaha emanet olun...

öff ya canım sıkıldı kimselerr yook..ben yarın dr gidicem kızlar bakalım kalp atımını 2.kez duyabilecekmiyim..duyabilirsek bu benim için bi ilk olucak..heyecan ve korku içindeyim...acep karından görülürmü kalp atımları?sorularr sorularr sabah nasıl olcak hiç bilmiyorum pöffffklava:

canım allah yardımccın olsun sorunsuz alırsın bebeğini kucağına inş.

inş güzel haberlerle gelirsin eylemcim..hadi hayırlısı..

eylemcım guzel haberlerını beklıyoruz cnm...selcancım sende kurtulmuşsun sanurm allah analı babalı buyumeyı nasıp etsın msn de gördüm resmını maşallah...
oaydıner allah yardımcın olsun cnm saglıkla kucagına al ınşallah....

kızlar nolur bana dua edin emi...
bu ay çok umutluyum ..yarın regl günüm.
belirtilerin hepsi mevcut ve nedense garip bi heyecan var içimde.
ppooffffss umarım hayal kırıklığına dönüşmez..

Son düzenleme:
canım allah yardımccın olsun sorunsuz alırsın bebeğini kucağına inş.

inş güzel haberlerle gelirsin eylemcim..hadi hayırlısı..
sağol güldencim iyi dileklerin için...dua edin bana..hepimiz için hayırlısı olur inşallahh

sağol kuzuu benimde tatlı bii bebişim olsun seninki gibi tek dileğim bu..
kızlar nolur bana dua edin emi...
bu ay çok umutluyum ..yarın regl günüm.
belirtilerin hepsi mevcut ve nedense garip bi heyecan var içimde.
ppooffffss umarım hayal kırıklığına dönüşmez..

hayırlısı fatoşumm inşallah olur bu ay ne belirtilerin var kuş yaz bakam,bide yarın sabah idrar testi yap çıkar silik falan varsa..allah gönlüne göre versin canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…