- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.541
eylemim canım gözün aydın bitanemmm...
kalp atışlarını duydunmu??
canımmm sağol geçen salı duymuştum ve hayatımda ilk kez 2. gidişimde bugün tekrar duyduk,kahve lekelenmem var ama dr bebek sağlam hep yat dedi progestan içiyorum 10 gün daha rapor verdi işte bakalım kısmet artık..sen nasılsın ne belirtilerin var memişler nasıl?allahım sanada gösterir umarım ama benim gibi sıkıntılı olmasın inşallah kuzuu..opuyorumnanaktan
pelıncım çok teşekkürler canım benım..rabbım en kısa zamanda sanada nasıp etsın ınşllah...çok dua ettım hepınızee
canım benim saol allah razı olsun...
eylemim ya belirtiler var ama kendimi kaptırmak istemiorum valla ne yalan sölim.
göğüs uçlarım çok acıo ...
ağzımda fena bi metal tadı var.
ve çok kötü belim ağrıo ooff bide acaip akıntım var..
bu ay incir kürü yapmıştım inşallah hamileyimdir...
merhaba kızlar bende bizimde bugün kontrolümüz vardı bebişim 45 cm ve 2 kg olmuş maşallah tosunuma iri gidiyoruz dedi doktor başı geçen ay dönmüştü zaten başı tam olarak dayanmış aşağıya bakalım galiba normal doğum olucak az kaldı kuzuşuma kavuşmaya artık iyice sabırsızlanıyorum bizim velet sırtını dönmüş yüzünü falan göremedik tam baş geliş doğum pozisyonunda inş benimki sabırsız çıkmazda bekler azcık daha valla heyecan sarmaya başladı artık yavaştan yavaştaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
maşallah bebişimizee..1 kg daha aldımı tamamdır sen doğduğunda tosuncuk yaparsın yeterki sağlıklı olsun..allaın izniyle ikinizde kurtulucaksınız..bizim çok yakındı gebeliklerimiz hatırlarsan bak zaman aktıı gitti bende kardeş yaparım umarım erkekimize..hepimize alla güzel yazılar yazsın canım hepimize..
bende ağzımdaki metal tattan anlamıştım göğüslerimde bişey yoktu hatta daha yeni acıyo yanları..inşalla kuzucam yaa vardır bebişin seninledir ağır falan kaldırma dikkat et kendine.evde bi test yap ilk idrarınla adet gününde çıkacaktır inşallahhhhhhhhhhhh..:Saruboceq:
fatossss noldu..nasılsın bugun..inşallah hamılesındır canım..test yapsan ya..merak ettım bennnkızlar nolur bana dua edin emi...
bu ay çok umutluyum ..yarın regl günüm.
belirtilerin hepsi mevcut ve nedense garip bi heyecan var içimde.
ppooffffss umarım hayal kırıklığına dönüşmez..
oyy maşallah canım benım..allah nazardan korusun..inşallah kucagına alacaksın eylemcıgım..:hulya:geldim benmaşallah iyiymiş bebiş 5mm di 8mm olmuş bu arada tekrar 10 gün rapor verdi buralardayım yani beklerim :))
canım yat..dınlen...ılacınıda ıçç...canımmm sağol geçen salı duymuştum ve hayatımda ilk kez 2. gidişimde bugün tekrar duyduk,kahve lekelenmem var ama dr bebek sağlam hep yat dedi progestan içiyorum 10 gün daha rapor verdi işte bakalım kısmet artık..sen nasılsın ne belirtilerin var memişler nasıl?allahım sanada gösterir umarım ama benim gibi sıkıntılı olmasın inşallah kuzuu..opuyorumnanaktan
ay çok merakkk ettım fatoşşşşş...ınşallah ıncırkürün işe yaradı..canım benim saol allah razı olsun...
eylemim ya belirtiler var ama kendimi kaptırmak istemiorum valla ne yalan sölim.
göğüs uçlarım çok acıo ...
ağzımda fena bi metal tadı var.
ve çok kötü belim ağrıo ooff bide acaip akıntım var..
bu ay incir kürü yapmıştım inşallah hamileyimdir...
dılay kızz bacım senın bebek acuk tosun olcak..bu topıktede bebekler hep tosun oldu..merhaba kızlar bende bizimde bugün kontrolümüz vardı bebişim 45 cm ve 2 kg olmuş maşallah tosunuma iri gidiyoruz dedi doktor başı geçen ay dönmüştü zaten başı tam olarak dayanmış aşağıya bakalım galiba normal doğum olucak az kaldı kuzuşuma kavuşmaya artık iyice sabırsızlanıyorum bizim velet sırtını dönmüş yüzünü falan göremedik tam baş geliş doğum pozisyonunda inş benimki sabırsız çıkmazda bekler azcık daha valla heyecan sarmaya başladı artık yavaştan yavaştaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
eee hadii test yap yap yap..sempatiksalakcinnibgn adet günüm....
:1ninca::1ninca:
canım ne güzel yaklaştı epey senin doğumm sağlıkla zamanında gelsin inşallahh..merhaba kızlar bende bizimde bugün kontrolümüz vardı bebişim 45 cm ve 2 kg olmuş maşallah tosunuma iri gidiyoruz dedi doktor başı geçen ay dönmüştü zaten başı tam olarak dayanmış aşağıya bakalım galiba normal doğum olucak az kaldı kuzuşuma kavuşmaya artık iyice sabırsızlanıyorum bizim velet sırtını dönmüş yüzünü falan göremedik tam baş geliş doğum pozisyonunda inş benimki sabırsız çıkmazda bekler azcık daha valla heyecan sarmaya başladı artık yavaştan yavaştaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bgn adet günüm....
bgn adet günüm....
ayy fatoşum hade hayırlısı inş . işe yaramıştır incir kürü canım çok meraktayım vallabgn adet günüm....
valla canım tosun olcek herhalde ama önce sağlık valla sağlıklı olsunda önemli olan oo normal dğum olcak gibi başı iyice dayanmış sıkışmış kuzum kafası heç oynamıyo tam doğum pozisyonunda ama son anda terslik olup sezeryan olursa bilelmem tabii ki dediğin gibi canımdılay kızz bacım senın bebek acuk tosun olcak..bu topıktede bebekler hep tosun oldu..
nşallah benımkıde olur tosun..normal dogum olur ınşallah..çok rahat edersın dogum sonrası canım..kolaylık..herseyın dogalı..doktor sezeryan tavsıye ederse o başka tabii..
eee hadii test yap yap yap..sempatiksalakcinni
canım ne güzel yaklaştı epey senin doğumm sağlıkla zamanında gelsin inşallahh..
benimkide yüzünü göstermedi bi türlü naz yapıyo kuzucuğum..
allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inş..
slmmm kızlarrrr ben geldımmm...
dun ewe cıktıkk artıkk ewımdeyımmm...
hepınıze duaa ettımm:)
tek tekk ısımlerınız gelmedı aklıma koorkudan we heycandann ama kk dakı tumm bebek ısteyeen arkadaslara dedımmm..
cook ııyızz oglumla...
3150gr 51 cm..saglıklı cokk şükrr..
darısı ısteyenn arkadaaslarımınn basınaaa
tek tekk ısımlerınız gelmedı aklıma koorkudan we heycandann ama kk dakı tumm bebek ısteyeen arkadaslara dedımmm..
cook ııyızz oglumla...
cook ııyızz oglumla...
canlarım saolun ..
test falan yapmadım henüz..
beklim bakalım...
cook ııyızz oglumla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?