- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.361
dilek... güldeşeker.... bebişler fırsat vermiyo sanırım....güldecim süt problemın kalkmıştır ortadan inşallah...
sıvıştın bileselam cnm..senin bebiş maşallah büyümüş baya....bizimkiler daha yenı agulayıp buguluyolar
evet cnmartık oyuncak veya renkli herhangi bişey uzattım mı almaya çalışıyor
iyiym cnm ne yapım ikra su ev ve eş üçgeni içinde dolanıp duruyorum..sen nasılsın grıp geçtimi tatlım...
ahh canımm sorma benimkinde gaz problemi başladı o yüzden huysuz biraz bide annem kayınvalidem bende giremiyorum pek bebiş uyuyunca bende uyumaya çalışıyorum gündüzleri gece uykumuz pek yok kuş gibi uyuyo paşam hemen uyanıyo şu 3 ayı atlatsaydık gazımız geçer rahatlardık belki
sütüme gelince çok şükür geliyo şimdi ama günde 1 kez mama veriyorum ancak doyuyo inşallah bi süre sonra mamaya hiç gerek kalmıcak ayva kompostosu humana stille devam :))
senin kuzucuğun maşallahı var uzattıklarını alıyomuş artık ooohh bizimkilerde büyüse bikere
elifcim sende ne savaşlar vermişsin ahh bu kaynanan varya hala uğraşmaktan vazgeçmedi seninle
dileğinde kaynanası onda olacaktı o yüzden gelemiyo sanırım yoksa toparlanmıştır şimdiye kadar
uyu canım uyu bende uyuyabilsem keşke bizimki kuş gibi uyuyo ben yanından kalkınca 5dkya bağırıyo emzik niyetine kullanıyo beniama kararlıyım emziğe alıştırıcam ve anne konumuna geçicem
dileğin kaynana en son gitmeye kalkmıştı kızı yalnız bırakıp ama ne yaptı sonra bilmiyorum girmedi bidaha bide dikişleri zedelenmiş zorlanıyodu o halde de bırakıp giderse yuh yani
benim kaynana torununa fazla düştü kendi yetiştirme isteklerini diretiyo ben pek iplemiyorum ama ilk fırsatta uygulamaya çalışıyo sürekli beynimi yiyiyo idare ediyoruz ama yardımcı oluyo sağolsun o açıdan iyi rahatım yerinde bide dırdırı olmasa tam olucak
bende alıştıramadım emziğe canım karnı açken alıyo arada ama karnı tokken diliyle fırlatıyo dışarı :))
dırdırıda kesilir inşallah kaynananın canımcım
ay bu dikiş çok zor yaa acaba kaç dikişi vardı dileğin benim 6 dışardan taneydi içerdekileri saymamışlar canımı çıkardılar 10 günden sonra biraz rahatladım hafifledi sızlamaları normal doğum iyi güzelde dikişlisi çok zormuş gerçekten
her günün tadını doya doya çıkarmak lazım cnm çok hızlı büyüyolarbencede mevlit yapcas bu pazar onu bi atlatalım da herkes kendi evine...
ayy ne güzel bende çok istiyorum iple çekiyorum bu günleri her günün ayrı bi güzelliği war
oo maşallah senın paşana cnm...hayırlısıyla ve sırasuyla bizde o gunleri görelim inşallah...hiihih dimi öle oldu birazcık :90:
evet büyüdü benim oğluşum 7 aylık oldu
babasının adını bile sölüo sıpam
cnm bebiler her türlü düzene hemen alışıyolar uyku düzeni emzık mama saatı vs.. şimdi alıştırma zamanı tam..valla alıştırdıkdan sonra bayagı bi rahatlarsın...4. aya giricez ikra su sadece uyurken istiyo emzıgı..bırakmasıda zor olmayacak ınşallah..ceylan akşam bi emzik savaşı werdik ama zafer bizim sanırımbaşlarda yalandı durdu pekmezini emdi memei attı uyanık ama babasının sabrı ve zorlamasıyla emmeye başladı emdikçe de yoruldu gece nispeten rahat uyuyabildim uyurken almadı memeyi gece mıkırdandığında verdim ama bu sefer de emmeyi tam beceremiyo düşürüyo uyanıp bağırıyo şimdi de emzirirken uyuyakaldı emziği verdim mememi çıkartıp ilk yadırgadı sonra emdi şimdi onu emerek uyuyo bakalım iyice alışçakmı
uyu canım bol bol dınlenmek lazım...gelen giden bebek..gece mesasi yorgun düşüyoruz malum... sütünün gelmesine çok sevındım cnm bebiş kuvvetlı çektıkçe daha da çok gelecektır eminim..bu arada rahat bi uyku gögüslerin daha iyi süt salgılamasını saglıyomuş..ben iyi uyudugumda farkediyorum bunu gerçekden...ahh canımm sorma benimkinde gaz problemi başladı o yüzden huysuz biraz bide annem kayınvalidem bende giremiyorum pek bebiş uyuyunca bende uyumaya çalışıyorum gündüzleri gece uykumuz pek yok kuş gibi uyuyo paşam hemen uyanıyo şu 3 ayı atlatsaydık gazımız geçer rahatlardık belki
sütüme gelince çok şükür geliyo şimdi ama günde 1 kez mama veriyorum ancak doyuyo inşallah bi süre sonra mamaya hiç gerek kalmıcak ayva kompostosu humana stille devam :))
senin kuzucuğun maşallahı var uzattıklarını alıyomuş artık ooohh bizimkilerde büyüse bikere
elifcim sende ne savaşlar vermişsin ahh bu kaynanan varya hala uğraşmaktan vazgeçmedi seninle
dileğinde kaynanası onda olacaktı o yüzden gelemiyo sanırım yoksa toparlanmıştır şimdiye kadar
evet cnm şikayetçi degilim...onlar benım hayat yap-boz umun en önemli parçaları.....tatlı ugraş onlar canım rabbim banada gösterir inş...yok be ceylanım atlatamadım bi türlü doktora gitcem bugun canım...:2::2:
dogumun her türlüsü zor yanibende alıştıramadım emziğe canım karnı açken alıyo arada ama karnı tokken diliyle fırlatıyo dışarı :))
dırdırıda kesilir inşallah kaynananın canımcım
ay bu dikiş çok zor yaa acaba kaç dikişi vardı dileğin benim 6 dışardan taneydi içerdekileri saymamışlar canımı çıkardılar 10 günden sonra biraz rahatladım hafifledi sızlamaları normal doğum iyi güzelde dikişlisi çok zormuş gerçekten
mevlitten sonra postalama var yanibide sezeryanı dene ozamanonun dikişleri de kolay diil be canım kişisine göre değişyo sanırım doğum sonrasının zorluğu kolaylığı sezeryan olup bi haftada toparlananlar da war ben daha yeni yeni kendi işimi kendim yapmaya başladım yavaş yavaş çok seviniyorum
mevlitten sonra da annelere emekleri için teşekkür edip göndermeyi düşünüyorum kendi düzenime alışmam lazım annemi arada çağırırım yardıma da sürekli kalınca gee uyku yok gündüz iş çok kadın da yoruldu artık
allah kabul etsın cnm mevlütünüzü...bazı adet lerde herkez mevlütde geliyo ne güzel..sanırım sizde de öyle olmuyo...biz mevlüt yaptık her gelen yine gelicez kısmetse müsait bi zamanda dedibu arada bu pazar mevlidi kısmetse yapıcaz nihayet nasıl gözümde büyüyo anlatamam
kaynanaların sürale geniş normalde anneler burdayken kimse gelmedi bütün sürale grip olmuş ne tesadüfse hatırlarsanız doğumdan önce herkes lohusa yatağımı merak ediyodu evime gelmek istiyodu kimse gelmedi şaka gibi şimdi anneler gidince de sürekli kaynana arar şu sana gelicekmiş bu sana gelicekmiş der deli olurum bide geldilermi kalabalık geliyolar evin hertarafında da geziliyo öyle bi odayı topla oraya buyur et olmuyo pek e kızım da sağolsun sürekli başındayım bensiz uyku uyumuyo ne halt edicem bilmiyorum bide söyleyince de olsun canım yabancı mı onlar demiyomu deli oluyorum
senle bana kurtuluş yok dilayy:)) gerçi bana kımsenın zararı yok şükür eşimin ailesi benim ikra su yun annesi oldugumun ve onun şuanda en çok bana ıhtıyacı oldugunun farkındalar...onlar sadece sevıyolar mıncıklıyolar gidiyolar sagolsunlar....benim kaynanadan kurtulmak gibi bi şansım yok karşılıklı oturuyoruz tepemde hep yane ondan kurtulmam için taşınmam kiraya çıkmam lazım oda kiralarda ziyan olmak var kendi evimiz varken bilmiyorum ama bende önce eşim katlanamıyo annesine zaten yazın taşınıcaz herhalde burayı kiraya verip kısmet bakalım herşeyin hayırlısı allah bana sabır selamet versin
bu arada bu pazar mevlidi kısmetse yapıcaz nihayet nasıl gözümde büyüyo anlatamam
kaynanaların sürale geniş normalde anneler burdayken kimse gelmedi bütün sürale grip olmuş ne tesadüfse hatırlarsanız doğumdan önce herkes lohusa yatağımı merak ediyodu evime gelmek istiyodu kimse gelmedi şaka gibi şimdi anneler gidince de sürekli kaynana arar şu sana gelicekmiş bu sana gelicekmiş der deli olurum bide geldilermi kalabalık geliyolar evin hertarafında da geziliyo öyle bi odayı topla oraya buyur et olmuyo pek e kızım da sağolsun sürekli başındayım bensiz uyku uyumuyo ne halt edicem bilmiyorum bide söyleyince de olsun canım yabancı mı onlar demiyomu deli oluyorum
ay canııımm allah yardımcın olsunbenim kaynanadan kurtulmak gibi bi şansım yok karşılıklı oturuyoruz tepemde hep yane ondan kurtulmam için taşınmam kiraya çıkmam lazım oda kiralarda ziyan olmak var kendi evimiz varken bilmiyorum ama bende önce eşim katlanamıyo annesine zaten yazın taşınıcaz herhalde burayı kiraya verip kısmet bakalım herşeyin hayırlısı allah bana sabır selamet versin
ay ne çok alıntı yapışım yaaa....evlilik yıl dönümümüze az kaldıı...geçen yıl evlılık yıl dönumunden bır gün sonra hamile oldugumu öğrenmiştim şimdi prensesim kocaman kız oldu...hayat çok garip....ama çokk çok güzel...
şimdi babamıza süpriz yapmaya didiyoruz ..baskın yapalım kızımla:)
canım şimdiden allah kabul etsin
tabi sabırda versin gerçekten çok zor hele şu lohusalıkta insan çok duygusal ve gergin oluyo inşallah sorunsuz atlatırsın
anneleride emekli edecekmişsin mevlitten sonra doğru yanlızlığa alışmamız lazım
benim canım annemde dün gitti çok üzüldüm uzakta olmak çok zorr off off
neyseki kaynanam gelmişti pazar günü şimdi o var oda bi 15 gün burda oda gidince bakalım napacaz
keşke anneme yakın olma imkanım olsaydı ana gibi yar olmaz boşa dememişler..
logusalıkda gerçekden insan efe püfe takılıp aglayabılıyo sinirlenebiliyo..çok değişik bi süreç...canım şimdiden allah kabul etsin
tabi sabırda versin gerçekten çok zor hele şu lohusalıkta insan çok duygusal ve gergin oluyo inşallah sorunsuz atlatırsın
anneleride emekli edecekmişsin mevlitten sonra doğru yanlızlığa alışmamız lazım
benim canım annemde dün gitti çok üzüldüm uzakta olmak çok zorr off off
neyseki kaynanam gelmişti pazar günü şimdi o var oda bi 15 gün burda oda gidince bakalım napacaz
keşke anneme yakın olma imkanım olsaydı ana gibi yar olmaz boşa dememişler..
teşekkür ederim canımcım...çok garip geliyo bana ..ben çok arkama bakarak yaşarım...yanı geçen sene bu zamanlar şöleydi böleydi falan diye çok takılırım...ahh ahh diyeeay canııımm allah yardımcın olsun
neyseki eşin durumun farkında
saolsun benim kaynanam çok iyidir zaten uzakta şimdi 15 günlüğüne geldi
şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kuzum
benimkindede oğluşum baya büyümüş olacak inşallah..
cnmm dua et yine çok uzak değilsin yaa....saol canım ewet değişik bi psikolojiymiş geçekten şu lohusalık hayatımızda pek çok şey değişti alışmak zor olabiliyo ama bebeklerimiz için herşeye değer
Allah kavuştursun canım bende çok alıştım anneme iki aydır nerdeyse bende iki günlüğüne gidiyo arada fena oluyorum annemden uzak olmaya alışmak zor olucak seni çok iyi anlıyorum canım keşke yakın olabilsek çok imreniyorum annesine yakın oturanlara
teşekkürler cnm...dilayım en azından eşin de ana kuzusu değilmiş buna da şükür kimilerinin eşi de analarına pek bi düşkün oluyo karısını değil annesini tutuyo bişeylerin farkında olmaları bile yeter aslında inşallah sizde uzaklaşmayı başarabilirsiniz
Ceylan evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
benim minnoş emziğe alıştı gibi dün hastaneye gittik 5saat kadar sürdü işimiz hastanede de yoldada hep emzikle oyalandı o kadar saatte bi kerecik emzirdim korkmuştum yolda da meme isterse ağlarsa diye ama sorun çıkarmadı maşallah
ceylan ilginçtir benimkide sadece uyumaya çalıştığı zaman kabul ediyo emziği daha rahat uyuyo onunla teyzesinin kucağında şuanda emziğiyle uyuyo koyarsak uyanır diye korkudan koyamadık yerine saatlerdir uyutmak için cebelleşiyorum çünkü dinlensin biraz uyuyamayınca da çok huysuz oluyo
korunma konusunda henüz bi fikrim yok malum daha kırkım da çıkmadı
ama son gittiğimde doktor spiral takmaktan bahsetti uzun süreçte onu tavsiye etti ama henüz hiç araştırmadım bi fikrim yok sen ne düşünüyosun? ne garip yaa kaç ay sürekli olsun diye uğraş didin şimdi de olmasın diye ne yapacağını düşünhayat işte
emzikle kendılerini daha garantide hissediyo bu bebişler sanırım
tayzesi ne büyük keyif alıyordur şimdikendi kız kardeşlerimden biliyorum.....
sorma cnm çok grip sprial kesınlıkle düşünmüyorum yengem sprıal le 2 çocugu vardı hiç istemiyodu ama 4 ledi çocuk sayısını
çok korkuyorum ve kk da çok yaşayan var bu durumu güvenmıyorum sprıal e...
hap çok iyiydi benim için ilk zamanlar onu kullanmıştım yenı evlıyken...şimdi emzırıyorum kullanamıyorum dogal olarak...6 ay bi emzireyim de sonra ek gıda da sorun yaşamazsak hap a devammm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?