Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

saol ceylancım napıcam bilmiyorum 4 gündür benide emmiyo doğru düzgün hep kavga ediyo memeyle katılıyo ağlarken memeye koyduğumda bırakıcak diye korkuyorum aç yavrum napıcam bilmiyorum

dilaycım gaz sancısından yapıyo olabılır...söylemişimdir ikra su da çok gazlı bi bebekti..gazı oldukça memeyle savaşıyordu resmen...yel cevizi bi kullan istersen biz çok memnun kalmıştık...yada süt yeterı derecede varmı cnm..belkı süt gitmediginde de boğuşuyo olabılır...
ah cnm yaa az daha sabır 3 aya geldikden sonra bitiyo bu mızmız gazlı hallerı ..sizin de az kaldı hayırlısıyla...

dilay şimdi aklıma geldi cnm ekim annelerınde bazı bebişlerde böyleydi agzında pamukçuk çıkmıştı kuzuların o nedenle emmıyorlarmış..onada dıkket et bı bak agzına cnm...eger bembeyez olmuşsa pamukçuk oluyomuş.karbonatı tülbente döküp siliyormuşsun geçiyormuş iki güne kadar....bu da bi olasılık diye yazdım cnm..:26:

kızlar o pamucuğun olmaması için ben her emzirmeden önce memeyi karbonatlı suda bekletilmiş pamukla siliyorum öyle bi sorunumuz olmadı
benim kız da aksine memeye çok düştü hastane ve iğnelerden sonra çok tedirgin oldu sanırım sürekli koynumda memede uyumak istiyo memeyi emmese bile ağzında oynayıp rahatlıyo sonra da mayışıyo memesiz uyuyamaz oldu ptesi günü bütün gün ilk kez gaz sancımız oldu koca gün uyumadı gece de bütün gece uyudu arada da uyanıp emdi şimdi de gündüzleri uyanık gece uyuyo ben uyutuyorum iyice dalınca yatağına yatırıyoruz ne zaman farkederse olmadığımı yine uyanıyo sarılıyorum koynuma alıyorum rahatlıyo uyuyo yine bakalım nekadar sürücek inşallah çabuk geçer ptesiden beri tuvalete zor gider oldum ben yemek yemek için de uyutup kalkıyorum çabucak anlıyo annem kucağında oyalamaya çalışıyo ağlıyo çabucak ağzıma bişeyler tıkıp yine alıyorum yalancı emzik denedim bugün mecburen doktoru önermediğinden ve lazım olmadığından vermedim şimdiye kadar bugün verince de beğenmedi içi kalktı napıcaz böyle bakalım şimdilik iyi anneler burda çabucak yiyecek bişeyler hazırlayıp getiriyolar, tamizliğimi yapıp çamaşırımı yıkıyolar, yemekler yapılıyo biz kızımla bütün gün koyun koyunayız ama kırkım çıkınca onlar da gidicek çok zorlanıcam bide böyle olunca kaynanam tutturuyo sütün mü yetmiyo çocuk niye meme istiyo anlatıyorum sürekli emmiyo zaten ağzında tutuyo oynuyo bazen ağzında biriken sütleri bile yutmuyo ağzından akıyo zaten uykusu gelince bırakıyo yanağını dayayıp uyukluyo ama anlatamıyorum tutturdu mama verin diye herkes bebek emsin diye uğraşır bizimki mama verdirmeye çalışıyo

cnm rüya iyileştimi iyice? iğneleri bitmiş sanırım..ooo gaz sancılar sizdede başladı demek..senin yediklerin etkilemış olabılır cnm..ama doktorlar herşeyi yiyin ki bebeklerin bünyesı hereye hazırlıklı olsun dıyo..bende kuru fasulye nohut tüktmeye başladım...merak etme cnm anneler gittikden sonra bı muddet zorlanırsın sonra hereyi rayına oturtturursun..ben inan evden çıkmak istemıyorum artık..annemler çagırıyo gelın özledık dıye yok dıyorum biz iyiyiz bölee...alıştım artık ikra su ile yemek yapmaya ev temızlemeye....sende kısa sürede alışırsın merak etme cnm..senın kaynanadamı mama taraftarı:)) benım çevredeki insanlarda tkmış durumda bu mamaya hayret bişey yaaa....ben mümkün mertebe vermemeye çalışıyorum cnm doktor kullan dedigi halde...aç olsa ıkı dakka durmaz bu minişler içli içli aglar dimi ama ee aglamadıklarına göre....direnebildigin kadar diren verme mama falan canım..boşuna mı ilk 6 ay anne sütü diye yırtınıyolar

bu arada kızlar artık kuzucum kocaman oldu yaaa:)) sabahları yatakda yuvarlanıyoruz oynuyoruzz...bıcır bıcır bişi oldu uyku bile aramıyo gözüm onunla oynayacagım diye....rabbime ne kadar şşükretsek az kızlar ....rabbim dileyen isteyen herkeze versin inşallah...

ne güzel işallah bende tadarım ya

zamanla alışırız heralde zaten çok özledim kendi düzenimi aradığım hiçbişeyi bulamıyorum sürekli şunu ye bunu yap diye direten biri tepende olunca insan rahat edemiyo yok emzik vermedin ondan oldu, yok mama vermiyosun çocvuk doymuyo, hıçkırıyo limon damlatıp verelim, burnu tıkandı, gözü çapaklandı anne sütünden sağıp burnuna gözüne akıtalım açar gibi bisürü abuk subuk şey olmadan eminim daha rahat ederim
anneden başkası bilemezmiş bebeğin huyunu bunu daha iyi anladım ve en iyi annesi bakarmış yavrusuna. Ben sütümün olduğuna emin olduğum sürece mama vermiycem azimliyim

hayırlı cumalar arkadaşlarr...artık düzenimi az çok oturtturdum yasinlerimi okumaya devam edecegim..şimdi okudum hepimizede bol bol dua ettım...allah kabul etsin inşallah...

emzik büyük rahatlık elifcim ne yalan söyliyim..bizde az ugrqaşmadık alıştırana kadar...
hıçkırdıgında al azıcık emzır hemen geçiyo...
bı çocugu annesınden başka kimse çok iyi tanıyamaz dogru cnm...ne istedigini ancak bizler anlayabiliyoruz ama büyükler karışmasa tadı olmuyo sanki:)) onlar öle düşünüyo...

evet gazımız varmış dokto gittik ayrıca pamucakta var ağzında ve sütümde az yatmiyo millet diyoki en deli zamanı sütünün bebek ağzından çıkardığında fışkırması lazım diyo benim hiçöyel değil bakalım doktora salı günü gitcez olmassa mama takviyesi dedi salı konuşuruz dedi pamukçuğu için yaptım korbonatı geçti bir hafta sonra yane bi kaç gündür yine çıktı ne zaman tamamen geçerki acaba sütümde yok doğru düzgün sinirlerim bozuluyo

cnm sütüm yok deyıp durmaa unutmakı buda sütü etkılıyo... kafan ne kadar rahat olursa sütünde o kadar bol olur...boşuna mı dıyolar streseden üzüntüden sütüm çekıldı dıyee...
bol bol sogan ve blgur pılavı tuket cnm bana iyi gelıyo
bulgur pılavı yapıyorum tabaga alıyorum içinede soganı çok ince söyüş yapıyorum ve ekleyıp karıştırıyorum hm tadı çok güzel oluyo hemde süt yapıyo cnm..
pamukçuk için eczanelerde agız murekkebi de satılıyo cnm bi sor istersen

selam arkadaşlar bende 1sene 6aylık evliyim bizimde bebeğimizde olmuyo bu ay doktara gittim yumurtlama sorunum varmış hapa başladım 2gün sonra kontrele gitcem inş yumurlarım dualarınızı bekliyorum allahım her isteyene versin inş....

slm cnm umarım 2 gun sonra senın adına çok iyi gelişmeler olur...

ceylanım rüya iyileşti tamamen maşallahı var canavar gibi kök söktürüyo bana aman iyi olsun da ben uğraşırım minnoşumla
uyutup dışarı çıktım iki saat dolandım alışverş yaptım geldim çok iyi geldi

selam kızlar na egüz artık bebişlerinizi konuşuyosunuz maşallah allah nazarlardan saklasınbizde calışmalara başladık inş bebişim cok bekletmeden gelir hayırlısıyla

aman iyi olsunlarda varsın kök söktürsünler...maşallah ruya kuzuma...
evet cnm arada çıkmak iyi oluyo bizde aneme bırakıyoruz genelde pazar günleri dışrı çıkıyoruz çok iyi geliyo banada..allah annemı eksık etmesın başımızdan...ona bi bırakınca çok rahat edıyorum ağladıgında sadece o susturabılıyor çünkü..

selam kızlar na egüz artık bebişlerinizi konuşuyosunuz maşallah allah nazarlardan saklasınbizde calışmalara başladık inş bebişim cok bekletmeden gelir hayırlısıyla

amın cnm..inşallah sende bu guzel duyguları doya doya yaarsın hepınız dualarımdasınız cnm...e hadi hayırlı olsun çalışmalarada başlamışsınız...gelişmeleri yaz sonra topıc topıc senı aramıyayım kuzu
pc artık açık kalıyo bende bakıyorum işim olmadıkça....

allah razı olsun ceylanım inş hayırlısı olur ... sizlerde benim dualarımdasınız minik prensesini öp kokla benim icin...siz burdaysanız bende herzaman bu topikteyim tabiki haber vercem sizlere canımsen nasılsın bu arada prenses yorumuyo seni:86:

öper koklarım cnm zevkle
ver cnm merak edıyoz sonra (kendi adıma en azından merak edıyom)
prenses büyüdü oyun istiyo sürekli şarkı istiyo bizde emrine amade sabah ben akşam baba uyguluyoruz isteklerini zevkle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…