- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.341
öper koklarım cnm zevkle
ver cnm merak edıyoz sonra (kendi adıma en azından merak edıyom)
prenses büyüdü oyun istiyo sürekli şarkı istiyo bizde emrine amade sabah ben akşam baba uyguluyoruz isteklerini zevkle...
ağız mürekkebi yok bizim burda eczanelerde kaldırılmış sordum ben karbonata devam edeyim bare
elifçim rüya bebeğede çok geçmiş olsun canım
elifin yaptıgı gibi dene bi cnmağız mürekkebi yok bizim burda eczanelerde kaldırılmış sordum ben karbonata devam edeyim bare
elifçim rüya bebeğede çok geçmiş olsun canım
senı kaynana tam mama delisi yaa...iyi bişi mi oldugunu sanıyo mamanın anlamadım...dilay sahi süt konusunda da moralini bozmamaya çalış üzüldükçe daha azalır moralli durmamız lazım bende bütün gün kaynanamdan olan sütümün olmadığını dinledim her bezimiz kakalı, çişli sürekli hıçkırık tutuyo, çocuk düzenli uyuyo ama anlatamıyorum inandıramıyorum sütümün yettiğine. Deli ediyo beni, yettiğine inandı gibi şimdi de birinden duymuş kiminin sütü çok sulu oluyomuş benim sütüm de heralde suluymuş mama vereymişim mama mama diye kafamı yedi iplemiyorum pek ama sürekli söylüyo herkese anlatıyo sabır edicez artık dilay yapıcak bişeyimiz yok
elifin yaptıgı gibi dene bi cnm
ikranın hiç olmadı pamukçuk o yuzden sagdan soldan duydugumu söluyom:))
senı kaynana tam mama delisi yaa...iyi bişi mi oldugunu sanıyo mamanın anlamadım...
ayrıca ilk zamanlar süt sadece kıvamlı ve sarı geıyo sonra 2 3 ay sonra gögsünü sık su gıbı bışı gelıyo cnm..ilk etapta tabı sonra yıne rengı beyazı alıyo bu bebegın doymayacagı anlamına deıl senın iyi derecede su tükettigin anlamına gelıyor...kaynana na saygılarr
elifçim senin yaşadıklarının tıpkısının aynısını bende yaşıyorum mama mama diye kudurdu benimkide çocuk aç gazından değil açlığından bağırıyo ağlıyo diyo çocuk morarıyo belli gaz sancısı diyorum yok oda ikitane büyütmüş mamada vermiş ne olcakmış sanki onlara bişeymi olmuş doktorlara ne bakıyomuşum bide su ver diye tutturdu çocuk susuyodur sen susuz nasıl duruyosun diye gıcık oluyorum bi gün şu beşinci kattan atıcam ama bakalım ne zaman katil etçek insanı töbe töbe :)) hem mama verirsem daha çabuk büyürmüş bilmemne bu çocuk öyle veya böyle büyüyo işte mama verince neolcak anlamıyorum bu mamada mok var bukadar çok üstüne düşüyorlar
aynen yaa su konusunda benimkide aynı doktora bakma sen diyo :)) bide bebek hıçkırınca limon yalatmak konusunda ısrarları var deli olucam mamayı bişey sanıyolar heralde mecbur kalsak neyse de yaa anlamadığım nedir bu rencide etme bizi bebeğimize yetersiz hissettirme dertleri anlamıyorum lohusaları millet hoş tutmaya çalışır sütü kaçmasın diye bizimkiler tersi demekki sütü kaçırsak da mama verdirsek diye
ay yerim ben senin prensesini artık oyuncaklarını tutmayadamı başladı maşallah güzel prensesimize...nasılsın bu arada ceylanımbu arada kızım artık ona uzattığım şeyleri almaya ve tutmaya çalışıyor çok mutluyummm kuzumm daha da daha da büyüyooo
selam çıtır annelerrr :80:
aranıza sıvışabilir miyim?
ay yerim ben senin prensesini artık oyuncaklarını tutmayadamı başladı maşallah güzel prensesimize...nasılsın bu arada ceylanım
hoşgeldin canım aramıza...
sıvıştın bileselam çıtır annelerrr :80:
aranıza sıvışabilir miyim?
ay yerim ben senin prensesini artık oyuncaklarını tutmayadamı başladı maşallah güzel prensesimize...nasılsın bu arada ceylanım
hoşgeldin canım aramıza...
allah yardımcınız olsun kızlar...2-3 ay geçsede kaynana gelin herkez kendi evinde olsa...sizde rahat rahat büyütseniz bebişlerinizi
bu arada kızım artık ona uzattığım şeyleri almaya ve tutmaya çalışıyor çok mutluyummm kuzumm daha da daha da büyüyooo
sıvıştın bileselam cnm..senin bebiş maşallah büyümüş baya....bizimkiler daha yenı agulayıp buguluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?