- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.421
bana hiç yaramadı o krem cnm öylece duruyo....
emzırmek çok güzel bi duygu gerçekden yaa...ama sen yeterı kadar emzırmışsın zaten cnm...inşallah benım kız da bu iştaha devam eder elifin dedigi gibi pek bellı olmuyo şuan iştahlı yarın ne olur bılemeyız...
gerçi benım kız bu ara emerken boğuşuyo memeyle ama damakları kaşınıyo dıye tahmı edıyorum...
ben kaçarr kızım uyandı...........
inşallah emer cnm...inşallah emer seni canım
boğuşmasına bakma damakları kaşınıodur dediğin qibi :)
qörüşürüz cnm ...
bebeklerin suyu sevmesi çok önemli valla yoksa banyo yaptırmak işkenceye dönüşür..ikra su bayılıyo suya tabı babasından dolayı ben yıkarken onlar oyun oynuyo...ve banyodan hemen sonra yaglıyıp masaj yapıyoruz uyuyo...senınkınde ters etkı yağıyo sanırım elif enerjik oluyo demissin ya:)oo kızlar ne çok kaynatmışsınız biz kızımı yıkadık emzirdim uyuyakaldı yavrum geçen kaynanamla yıkadığımızda yüzüne çok köpük we su kaçırmıştı korkup çok ağlamıştı yavrum korkuyodum banyodan soğursa diye ama yine oynaya oynaya yıkandı neysekimevlüt için şimdiden yıkadık yarına kalsın istemiyorum sağı solu belli olmuyo çünkü normalde yıkandıktan sonra daha çok enerjik oluyo benimki uyumuyo saatlerce bugün herhalde yeni içirmeye başladığım rezene ve iyi geceler çayının etkisiyle uyudu. bu saatlerde uykuyla pek işimiz yok çünkü
elif o minik döküntüler sıcakdan olabılır cnm her bebek de olabılıyo telaşlanma sakın...evet elif düzenli uyku çok iyi süte yapıyo kesinlikle...bende rahat uyudugum gece kalkıyorum gögüsler taş gibi oluyo ikra su gece bir kez kalktıgı için emmeye çok şişiyo benımkılerde....ceylanım benim saçlar daha dökülmeye başlamadı zaten çok seyrekler aman mümkünse dökülmesin
bu arada benim minnoşun cildinde ışık yansıdığında net gözüken minnacık noktacıklar çıktı iki tanesi iyice belirgin kırmızılaştılar benim yediğim bişey mi dokundu acaba diye düşünüyorum tahin-pekmez çok yiyodum son günlerde, balık yağı kullanıyorum on gündür fln, bide her sabah yumurta yiyodum onları kestim ağır mı geldi acaba diye. bakalım inşallah geçerler. Bide günde iki bardak fln boza içiyorum süt yapıyo diyo. ceylan sen söylemiştin sanki uyku da süt yapıyo diye iki gecedir doğumdan beri uyuduğum en derin uykuları uyuyorum, çaylara başladık ya kızım da rahat uyuyo çünkü. ama tabi gecede 3 kere kalkıp emiyo altını değiştiriyorum uyuyo tekrar. iki sabahtır farkediyorum göğüslerim top gibi şişiyolar hiç şişmedikleri kadar, üzerlerine yatınca acıyo şişlikten çok hoşuma gitti süt yapan şeylerden çok yememe gerek yok demekki uyusam olucak
valla ev silmek keyıflı hale geldı elıf çok çok memnun kaldım ben...hele bide suyun içinde çıkan pislikleri görünce daha bi iş yapasım gelıyo...sulu olması şu açıdan da çok iyi diğer torbalı sübürgeler filitreden hava çıkarırken görünmeyen tozlarda çıkıyo ama bu suya hapsediyo direk..2 gunde bir paspas etmekden kurtuldum süpürüyorum yetiyo...ayrıca su haznesini temizlemek çok pratik sübürgeden bagımsız olması süper..kovayı çıkar boşalt pis suyu temızle koy ....ben 220 ye aldım cnm avm den.250 dı ındırım yaptılar....ceylan bu arada elektirik süpürgesi aldım demiştin memnun kaldın mı? bide nerden ne kadara aldın? şu mevlütü atlatalım da ben de bakıcam şimdilik eşimin yengesinden ödünç aldık eşim bide bozulanı servise göstericek olmassa alırım şu sıra okadar masraf varki bide bu çıktı başımıza
şimdi inceledim hepsiburada da yorumları okudum herkes çok memnun çok iyi şeyler söylenmiş fiyatı da 7gün indirimdeymiş 219 tl normalde 254+kdv imiş
sulu makine hiç kullanmadım ben temizliği fln kolay mı bari? bi açıdan iyi aslında torba uydurma derdinden bıktım bide bozulma sebebi zaten torbası dolmuş taşmış farketmemişiz iki aydır ben ev işi yapmadığım için,annelerde benim zımbırtılarımı pek anlamadığından farkedilmemiş. zorlanmaktan motoru yandı yoksa bende memnundum şimdi baktım yenisi aynı sitede 310 tl evkurdan almıştım ben nekadardır şimdi orda bilmem
dilek özlemiştim kız senıı...dogum hikayen süper valla..özendim ikinciyi normal doğurucamceylan benım oglanda bogusuyor memeyle..
uykuya dalamayınca yapıyor memeyle bogusmayı benımkı...
boguşa boguşa uyuyor...
elıf beım oglanında dokuluyor sacları...
emır ebısındede oyle olmustu..
emirde ılk sıyah saclı dogdu... 2 aylıkkken tamemen dökülmüştü...yerıne sarı ınce saclar çıkmıstı...sonra kumral oldu...
dokulunce yenısı çıkar merak etme canım...
bu arada yenı haberler varmı kızlardan...
kızlar merhaba uzun süredir giremiyorum. bende işe başladım 1hafta oldu.bebeğimi çok özlüyorum. oda annesini. beni görünce öyle bir çırpınıyor ki çığlık atıyor. çalışan anne olmak zor bebekler hayata erken başlıyor.
kızlar merhaba uzun süredir giremiyorum. bende işe başladım 1hafta oldu.bebeğimi çok özlüyorum. oda annesini. beni görünce öyle bir çırpınıyor ki çığlık atıyor. çalışan anne olmak zor bebekler hayata erken başlıyor.
evet cnm benım saçlarım dökülüyo..dükülmesi normaldir ama benımkı abartı sanki...ay ceylan senın saclarınmı dokuluyor...canım yalıs anlamısım ben
dogumdan sonra sac dokulmesı çok normalmıs...
yenılrı cıkar zaten
facede ıkra su nun resımlerını gordum
sacları az evet...
ama çok can yakacak buyuyunce canım..maşallah...
ohhhh hadi allah kabul etsin cnm..kurtuldun büyük bi yük kalkmıştır üstünden..maşallah rüya kuzusunada anneyi hiç üzmemiş....aferin onaa..selam kızlar biz bugün mevlütümüzü yaptık kurtulduk kızım da neyseki uyudu bi ara uyandı biraz emdi yine uyudu herkes gittikten sonra uyandı
selam cnm....vajinusmusu yenmişsin tebrik ederim önceliklemerhabalar bayanlarrr..
bir sene dört aylık evlıyım
vajınsmustan kurtululalı henuz bir buçuk ay olacak
zor gunler yasadım malum kılo aldım baya bır
cocukta dusunmuyordum amanedense artık dusunmeye basladım
yalnız kılo aldım o donemde cok sımdıde bı turlu baslayamıyorum dıyet rejım vs spor
bir diğer korkum da dogum ..
bana akıl cesaret vermenizi istiyorum..
korunmuyoruzda tam anlamıyla gerı cekme yontemıyle oluyor bakalım neler olacak
nbr dılayım...emır bebiş nasıl
evet cnm benım saçlarım dökülüyo..dükülmesi normaldir ama benımkı abartı sanki...
evet cnm ikranın saçlar uzun ama çok seyrek ense kızmı sık sadece o nedenle şapkasız çıkmam abii modundayız
herkez büyüyünce çok can yakacak diyo ama dur bakalım...saglıklı olsuna can yakmasada olur
ohhhh hadi allah kabul etsin cnm..kurtuldun büyük bi yük kalkmıştır üstünden..maşallah rüya kuzusunada anneyi hiç üzmemiş....aferin onaa..
selam cnm....vajinusmusu yenmişsin tebrik ederim öncelikle
ne kadar kılo aldın kı cnm bu kadar kafaya taktın....acele etme bebek için bence yeni kurtulmuşsun büyük bi sorundan zaten tAdını çıkar gez toz derim..çocuk oldukdan sonra yine bazı kısıtlamalar gelıyor...hakkından hayırlısı olsun cnm...geri çekılme yöntemi ne kadar güvenlı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?